Şimdi Ara

iMAC nedir? lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu imac nedir?,bu bir bilgisayarmıdır,bir bilgisayardan yaptığımız işleri bunlada yapabilirmiyiz(oyun oynamak,cd yazmak,yazı belge çıkarmak,alışveriş yapmak,netten surf yapmak vb...herşeyi),bir pc den farkı nedir,windowsla yaptığımız herşeyi bunlada yapabilirmiyiz,işletim sistemi os-x sanırım,bu işletim sistemi nasıldır,windows mu daha iyidir os-x mi,windowstan os-x e geçince zorluk yaşarmıyım,kullanımı kolaymıdır,imac mi pc mi,bu imac'e ,
    windows taki gibi cd'den oyun yüklenirmi yada program,internetten dosya indirebilirmiyim vb vb vb.....
    yani arkadaşlar bu iMAC'le ilgili geniş detaylı bilgi verirseniz sevinirim...
    os-x mi windows mu?

• Dostum sırf muhabbet olsun diyemi konu açıyorsunuz
    Kimse size burada kısaca bilgi veremez çünkü kısaca bilgiyle bir yere varılmaz
    Mümkünse biraz zahmet edip araştırsanız ve kafanıza takılan konuları sorsanız daha mantıklı ve uygun olmazmıydı
    İos ile Windows bir birinin zıttı işletim sistemidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

Dostum sırf muhabbet olsun diyemi konu açıyorsunuz
    Kimse size burada kısaca bilgi veremez çünkü kısaca bilgiyle bir yere varılmaz
    Mümkünse biraz zahmet edip araştırsanız ve kafanıza takılan konuları sorsanız daha mantıklı ve uygun olmazmıydı
    İos ile Windows bir birinin zıttı işletim sistemidir

Siz de pek bilmiyorsunuz galiba hocam, iOS ile Android genelde karşılaştırılır, Mac OS X(iMac'in işletim sistemi) ile de Windows karşılaştırılır. İşin aslı daha da ilginç, çoğu aynı yazılım diliyle yazılmışlar. Dahasını anlatamam, araştırın daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.