Şimdi Ara

İmacros yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben imacros ile şunu yapmak istiyorum bir liste var buradaki kayıt numaralarını sitede arama yerinden aratıp bulacak ve o kayıda bir açıklama ekleyip kaydet butonuna basacak. Acaba bunu yaptırabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arama yaptirmak adina imacrosta çeşitli fonksiyonlar var onun için sitesindeki fonksiyonlara bir gözatmakta fayda var.diğer olaylar zaten kolay iş gene olarak.yani yapmak istediğinizi yapabilmek gayet mümkün gibi gözükmekte.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Basit düzeyde kaydettiğim macroyu dediğin gibi düzenleyip yapıyorum ama döngülerde programcılıkta gerektiği için yapamıyorum

• sybercomp S kullanıcısına yanıt
    kodlari gonderirseniz hcm yardimci olabilirsem elimden geleni yapmaya calisirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İşte bunu makro kaydet diyince fareyle kaydedemedim yani kopyalama yapıştır gibi komutları makro kaydetmiyor komut olarak program gibi yazmsm lazım. İmacros Wiki diye aratırsan google da komutlar çıkar

• sybercomp S kullanıcısına yanıt
    imacros temel mantik dom elementler uzerinden gidiyor yani islem yapmak istedigin yazi, buton veya resim herneyse html de kod tarafinda id olarak birkarsiligi vardir.ve bunu bir obje olarak gordugu icin o objeyede uygulayabilecegin bazi fonksiyonlar vardir.iste mesela senin dedigin gibi kopyala yapistir ama tam olarak bunlarin bir karsiligi yok dolayli yapman lazim.mesela şöyle:ornegin bir yaziyi alip kopyalamak ve daha sonrasinda bir textfielda yapistirmak istersen kopyaladigin texti once bir var a kaydetmen lazim daha sonra kullanmak uzere,kullanacagn zamanda cagirip textfieldin icine koyman lazim.kurguyu bu sekilde imacros koduna donusturmen lazim.bunun icinde dedgn gibi imacrosun wiki sitesini ben biliyorum ztn orada ornek kodlarda var ama malum dili ingilizce.eger ingilizcen varsa ogrenmek kolay,az da program,algoritma dusunebilirsen halledebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet dediğin gibi azda olsa programcılık biliyorum ama şu verdiğin mantık açıklama biraz daha aydınlattı imacros konusunu dediğin uğraşsam belki yapabilirim gibime geliyor ingilizcemde var ama tecrübeli bir arkadaş varsa imacrosta java script koduda çalışıyor eğer bunu java script ile yapabilecek varsa çok iyi olur. Neden hep yabancı dildeki forumlarda bulalımki çözümleri birazda türk forumlarında çıksın bu tür yanıtlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.