|
iMagaza e-ticaret yazılımı hk. yorumlarınız ?
-
-
adamlar site uçurma konusunda çok hakim , uzak durulması gereken e-ticaret yazılımlarının başında geliyor , bizim ağzımız yandı sizinki yanmasın. -
Teknik destek sıfır, aşırı yavaş ve ilgisiz. -
Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma. Paranızla rezil olmak için birebir.
-
1 defa degil 10 kez düşünün. para pul oldu .
-
Merhaba,
Konu açılış zamanından hayli bir zaman geçmiş yapılan yorumlar her ne kadar olumsuz olsa da bu durumun firma ile alakalı değil, e-ticaret konusuna hakim olmadan atılan adımlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
E-ticaret, parasını vereyim firma ürünlerime kadar siteye eklesin diye bir algı mevcut. Ancak firmalar sizlere eticaret hizmeti vereceğiniz bir servis sağlamaktadır. Bu konuda iyi bir araştırma yaparak yola çıkmanız gerekmektedir.
Bir çok firma yazılımını sizlere kiralıyor. örneğin bu firma banka entegrasyonu ile alakalı bir değişiklik yaptığı zaman tüm siteleri bundan etkileniyor. bunun faydaları olduğu gibi her zaman zararları çok. Çünkü sizler sitenizde özel bir yazılım gibi müdahele ettirtemiyorsunuz.
Sadece ön planda görünen müşterileriniz çoğunlukla gördüğü tasarımlara müdahele edilebiliyor. bu tasarımlar da kısıtlı olmak şartı ile. Örneğin ideasoft firması ile çalışıyorsunuz diyelim. üst menü tasarımınız yapıldı bir de bunu footer alt kısımda da listelemetmek istediniz. işte tam da bu noktada firma size çekirdek dosyalara müdahle edemiyoruz kusura bakmayın diyor. Aynı şekilde ticisoft gibi bir firma ile çalışıyorsunuz. ürün kategori sayfasının sol menüsünde değişiklik yapacaksınız. Maleef bu konuda sizlere aynı cümle sarf edilecektir.
Ancak İMAĞAZA tarafında bu olay çok farklı. kendiniz istediğiniz bir modülü sisteme entegre edebiliyorsunuz. Yazılımın çekirdek kaynakları şifreli olsa bile şifre olan her modül içerisinde şöyle bir ifade geçer. örneğin slider fonksyonu diyelim bu fonksiyonun içerisinde şayet myslider isminde bir fonksiyon var ise bu fonksiyonu devre dışı bırak ve bahsedilen fonksiyonu kullan. Yani bu demek oluyor ki aslında sizin çekirdek dosyaya ihtiyacınız bile yok.
Ayrıca yazılım ve ya tasarım bilmenize bile gerek yok hazır profesyonel temaları size yeterli gelecektir. Yeterli gelmediği durumlarda sadece size özel sağdan soldan diğer firmalar gibi kopyala yapıştır yapmadan tasarımı uyguluyorlar ve ufacık bir noktasına kadar sizin istediğiniz gibi oluyor.
ben 2014 yılından bu yana aynı firma ile çalışıyorum. ve şimdiye kadar gayet başarılı buluyorum. bayiden.com.tr web site adresim. imagaza alt yapısıdır. ancak baktığınız zaman imagaza alt yapısı gibi değil kendimize özgü bir yazılım gibi görünmektedir. işte bu yüzden imağaza tercihimizdir.
Ayrıca görünen yüzün bir de görünmeyen diğer tarafı yani yönetim paneli tarafı var. Yönetim paneline dahi kendi modüllerinizi ekleyebiliyorsunuz. Bunu diğer firmalarda yapmam malesef mümkün değildir.
Kısaca özet geçmek gerekirse, olumsuz yorum yapan arkadaşlar öncelikle ne istediklerini bilmesi gerekiyor. b2c ve b2b alt yapısı olan bir yazılımdan c2c olmasını bekleyemezler.
Saygılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X