Şimdi Ara

İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle tesekkurler bnm pazarcilarim war zaten suanda bana gelen ona tekleme mallari 2 liradan veriyorum oda pazarda 5-6 tl den satiyor nasil diim ufak defolu mallari sonra yanls ufak yanlis dikimleri veriyorum kusura bakma istersen 10 bin adet alsan saglam mallarimi 2 tl ye vermem zaten atolyesi kumasi baskisi utu paketi 3.20 tl ye geliyor istedigin yere gidip sorabilirsin cok cuzi karlarla mal satiyorum kardesm olan budur kusura bakma tekrarda:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elimde istedginiz baski varsa ayni ucreten yaparim sorun deil soyle soylim bu fiyatlar size olur BEBE:3,5 tl COCUK:4 TL GARSON:4.5TL dir istedigniz kadar adet gonderebilirim yeterki ekmek yiyin arkadaslar

• Pijama takimlarinida size 6 tl den verebilirim full renk mevcuttur elimizde istedgniz baskiyida yapabilirim teskkler

• almayı düşünenler satan kişiden baskı ve boyama işlemlerinde kullanılan boyar maddelerle ilgili bilgi talep edin. Çocuklarınıza giydireceksiniz....
  • Alıp satmak için iyi fiyat fakat bu aralar vaktim yok.
    Başlığa ürünün ne olduğunu yazman faydalı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogimps

Oncelikle tesekkurler bnm pazarcilarim war zaten suanda bana gelen ona tekleme mallari 2 liradan veriyorum oda pazarda 5-6 tl den satiyor nasil diim ufak defolu mallari sonra yanls ufak yanlis dikimleri veriyorum kusura bakma istersen 10 bin adet alsan saglam mallarimi 2 tl ye vermem zaten atolyesi kumasi baskisi utu paketi 3.20 tl ye geliyor istedigin yere gidip sorabilirsin cok cuzi karlarla mal satiyorum kardesm olan budur kusura bakma tekrarda:(

estağfurullah ne kusuru, doğrudur.

bu arada bizim forum için en önemli unsurlardan biri kargo ücretidir, bunu açıklığa kavuştur hocam bence.
  • farkli baskilarda 5li 10lu paketler yapip 3 lira falan da kargo olursa cok alan olur.
    hediye vermek icin bile alir cok kisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tesekkur ederim arkadaslar ama sunu soylim ben bu isi 7-8 yildir yapiyorum 7-8 yildirda kendi cocugma giydiriyorum en ufak bi sorunda dukkanima gelebilirsiniz en ufak bi plastik kansorejen boya yoktur ztn ihracat calisiyorum ihracat calistinmi en ufak ayrintiya bile bakiyolar iciniz rahat olsun bu konuda

• kızlara daha çok çalışıyorsunuz görünüyor. naçizane fikrim, karakter olarak futbulculardan ziyade, pixar/disney animation karakterleri minions, iyi bir dinazor, cars, vb... ya da yerlilerden keloğlan masalları, rafadan tayfa, vb. karakterleri çalışırsanız beğeni oranını arttırabilirsiniz. "masha ve koca ayı" baskıları çok iyi görüünyor ama örümcek adam ve ronaldo için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef. bir de perakende satış için bir alternatif sunabilirseniz ciddi satış yaparsınız burada. 5'li ve 10 'lu paketler (hepsi değişik), kargo bedava süper olur. birim fiyatın da çok artmaması lazım tabi. iyi satışlar...
  • Hocam 10'arlı lot yapman(aynı yaş grubuna değişik baskılardan oluşan) ve yanında ücretsiz kargo yapman, fiyatı 40-45 bandına çekmen hem senin hem arkadaşların karına olacaktır.

10 çocuk kıyafeti göndermenin sana maliyeti ptt kargo ile 6,5-7,5 arasında olur. Hem arkadaşlar piyasa fiyatının altına alır hem sen toptancı piyasasının üstüne satarsın.

Edit, imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 17 Mart 2016; 17:25:19 >
  • İnanin bu kdr talep gorucegni hic unmuyodum boyle olcagni bilseydim cool onceden acardim

• bogimps kullanıcısına yanıt
    Hocam anlayamadım halen 10 adet alsak yada alabiliyor muyuz kargo ücreti size ait yapıyor musunuz ücret ne oluyor yada böyle bir alım yapabiliyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_06 -- 18 Mart 2016; 11:45:30 >
  • Beyazıt / İstanbul mu? Eğer öyle ise neresindesiniz? Birilerini gönderip elden aldıralım.

Bu arada N11, gittigidiyor'a dükkan açın. Millet çeklerle daha ucuza alsın👍

• Ewt İSTANBUL BEYAZİT BİRDE ZEYTİNBURNUNDAYİM İSTEDİGNİZ ZAMAN gelip elden alabilirsiniz

• Akşam hanıma bir sorayım kızım için bişeyler almak isterse sipariş geçeyim.
  • Oke istedigniz zaman gelebilirsiniz alabilirsiniz nasil isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bogimps

Ewt İSTANBUL BEYAZİT BİRDE ZEYTİNBURNUNDAYİM İSTEDİGNİZ ZAMAN gelip elden alabilirsiniz

Beyazıt'ın neresindesiniz? Özdemir Marmara Pasajında bu tarz eşofman takımı, forma, mont , yelek satan vardı. Yakın mısınız oraya? Açık adresinizi alabilir miyim?

• Hocam, 5 li 10 lu farklı baskılardan paket yaparsanız talebin çok olacağını düşünüyorum. Erkek çocuklar için futbolcu baskısı yerine sevilen çizgi film karakterleri olsa daha iyi olur.
  • Daha cok baski war inanin tahmin edecegnizden daha cok ama suanda hepsi bi kisma atolyelerde bi kisma utu pakete resimleri en yakin zamanda yuklucem imalatci oldgmuz icin ucretlerimizde uygun oldugu icin inanin urunler magazamizda cok durmuyor turkiyenin hemen hemen her yerine gonderiyorum romanya bosna sirbistan ukranya full gonderiyorum arkadaslar hemen hemen herkeze cvp yazamiyorum ciddi alicilar ozelden msj atsin siparisleri ona gore ayarlicsm tskler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.