Şimdi Ara

İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi gunler arkadaslar beyazıta imalatcıyım bebe cocuk garson tşort satıyorum toptan fiyatına bu fiyatlarda bu urunleri bu kalitede bulmanız cok zordur kumaslarımız full likralıdır alan arkadas gonul rahatlıyla satabılır normalden cok daha ıyı fıyata sızlere sunuyorum 3,99 tl den verıcem ıstedıgnız yere kargoyla gonderırım ıstedıgnız baskıyıda onune hazırlarım şimdiden hayırlı satıslar
     İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bogimps -- 17 Mart 2016; 16:36:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Minimum adet nedir ?
  • Konu başlıpına ne sattığınızı yazın. Sattığınuz ürünün resmini koyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme nasıl olacak?
    Ayrıca resimlerini görmemiz gerekir.
  • Hayırlı olsun, beden, renk ve baskı örnekleri koyabilirmisiniz ? Ürün malzeme içeriği nedir ?
  • tamam sımdı resımlerı eklıyorum arkadaslar urunlere bakabılırsınız bırazdan yukleme yapıyorum adet olarak en az 10 paket alabılırsınız her pakete 5 adet vardır

• Arkadaşım burayı toptancı forumu ile karıştırdın. Bireysel bi kampanya yap ki çok arkadaşımız faydalansın. 50 tişörtü alıp ne yapalım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada sanırım burada toptan satın alabilecek kişi sayısı çok azdır. Eğer ki 1 paket olarak satış yaparsanız müşteri bulabilirsiniz.
  • 50 Tanesi bayağı abartı hocam, arkadaşında dediği gibi 10 adet ücretsiz kargo seçenekleriyle bayağı satış yaparsınız.
  • BUYRUN ARKADASLAR DAHA COK MODELERIMIZDE VARDIR ALAN ARKADAS EKMEK YIYECEKTIR ODEME BANKA HAVALESI BIRBIRIMIZI TANIDIKTAN SONRADA KONSİNYE GÖNDEREBİLİRİM..
    Bu mesaja eklenen görseller:

İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT İMALATCIDAN FORUM'A ÖZEL FİYAT

• TAMAM TEK TEK TE SATABILIRIM MUSTERI MEMNUNIYETI BIZIM ICIN HERSEYDEN ONEMLI

• Bir kargo firmasıyla anlaşın (yurtiçi olmasın) 10 lu paket ücretsiz kargo fiyatı belirleyip öyle satışa çıkın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel duruyorlar fakat burdakilerin bir cogu parakendeci...sanirim bizlere gelmez..

• Soyle soylım arkadaslar epeydır bı sure forumdayım hemen hemen hergun gırerım bakarım bende cok fırsat yakaladım allaha sukur benım amacım kendı dukkanımdakkı malı sızlerle paylasmak gercekten bu kalıtedı bu malı bu fıyatlara almanız ımkansız gıbı bısey suan avm lerde olan cocuk magzalarında bı cok yerde bu tıp malların fıyatları 9 tl den baslıyor 29 tl ye kadar gıdıyor bende bayadır kafamda vardı sızlerle paylasmak ıstedım eger baska illerden bu ısı yapan varsa direk ilk elden alabılırler ısteyenede TEK TEK satabılırım sorun deıl yeterkı sızın gonlunuzu hoş tutalım..

• Ürünler güzel gözüküyor. Eğer 10 lu tek paket satışı yapabilirseniz ve paketteki tişörtlerin hepsi farklı baskılı olursa alınabilir.
  • soyle soylım tekrardan samsun-artvın-ankara-antalya-izmir vss cogu sehırlerden gelıp alıyolar bu alanlarda ınternete goruyorum 7-8 tl ye satıyolar bence bu sıcak bı fırsatır farkındasınzdırkı bızım ulkemızde BİRİNCİ elden bısey almak cok zordur ben sıze burda birinci elden verıyorum arada hic bi arabulucu yok:) umarım ekmek yiyen arkadaslar cıkacaktır zaten calısırsakta devamı gelıcektır HAYIRLISI dıyelım cok tesekkur ederım arkadaslar allah razı olsunn...

• bogimps kullanıcısına yanıt
    Çiftliside mi 4 tl ?

Yaklaşık olarak 20-25 adet almak isterim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım

• tane fiyatının 2 TL'ye düşmesi için kaç adet alım yapmak gerekiyor? pazarda tezgahımız var. yok paraya kiraya veriyor babam. kafamda hep bu şekilde tişört, bluz, çorap, don alıp satmak var orada.

ayrıca 5 tane tişört almak istesek kargo kaç para oluyor?

200-300 tane alsak kargo kaç para oluyor?
  • istediğimiz baskıyı yapınca ekstra fiyat artıyor mu
    bir de hocam biraz yakın çekim foto koyabilirmisiniz baskı ve malzemeyi ayrıntılı görmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 17 Mart 2016; 17:05:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.