Şimdi Ara

İmam Hatipten Gata:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cümleten s.a. Ben imam hatip lisesi 12.sınıfa geçtim oldukça başarılı bir okulda okuyorum. Gata istiyorum hemde çok ama çok.Ama imamhatipten gataya gidemezsin kuralları var gatanın imamhatipten gidiş yasak diyorlar.12.sınıfta da nakil yokmuş farklı tür liselere. temel liseye geçecek kadar maddi durumumuz da yok.Şimdi orduda yaşanan karışıklıklar sebebiyle orduyu devlet yönetecek diyolar doğru mu?Eğer öyleyse gata ya girebilir miyim?cevaplarınizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya lütfen cevap.bu arada miyopum da var 4.75 biri 4 de biri.

• maalesef
  • Arkadaşlarrr hadi cevaaaap

• Yeni sistemde imamlarda alınacakmış askeriyeye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gata istiyorsan imamhatipte işin ne.
  • o göz numaraları ile hayatta giremezsin. açık ve net İMKANSIZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam kör birde GATA istiyorum diyor. Ustelik imam hatip bilmem nesi mezunu ulkenin yüz karası liselerden GATA ve yüce Turk askeri okullarına ogrenci alırlar ise, 10 seneye kalmaz ordumuz dağılır.

Saygılar.

• Ülkemizin güzide anadolu ve fen liselerinden efsanevi hocalarından eğitim almış zeki, çevik ve ahlaklı (!) kişiler dururken size ne oluyor.GATA'ya giren her Türk evladı tamamen insanlığa fayda sağlamak için giriyor.Bazı gençler gibi parayı kırayım mezun olduktan sonra diye girmiyor.

Yukarıda yazdıklarım ironi.Dikkate alma.Lisede doğru dürüst bir şey öğrettikleri yok.Bir de millet imam-hatip lisesiyle dalga geçiyor.Sen puanını tutturtuktan sonra istediğin yere gidebilirsin.Bazı üniversitelerde özel şartlar var sanırım ama.Mesela İtü gemicilik gibi.Belki Gatada da böyle bir durum olabilir onu bilmiyorum.Ama onun yerine puanın yetiyorsa başka tıpları yazabilirsin bence.Veya tıpı para için okuyacaksan ya da ün için ben sana kesinlikle okumamanı öneririm.Başka bir bölüm yazmanı öneririm yeteneğine göre.

Bunların elit liselerinde okuyacağıma keşke açıktan okusaydım da 4 yılım heba olmasaydı.Millet çok bir şey sanıyor anadolu lisesi fen lisesini.Ben de samsunun en iyi anadolu lisesinde okudum.Bir çok dersi kendim çalışarak hallettim.Özellikle fizik ve kimya.Sırf devamsızlıktan kalmamak için okula gittiğim günler oldu.Ama şimdiki aklım olsa açıktan okur ve okulda kaybettiğim vakit yerine başka bir işle meşgul olurdum.

• Trollse komik değilse daha komik.
  • Kardeşim GATA daki sağlık koşulları diğer HARP okulları için istenen sağlık koşullarından daha esnektir. Ama tam esnek değildir. Gözlük sıkıntı çıkarmıyor. (Derece sınırı vardı. GATA yeniden açıldı. Yeni sınır kaç bilmiyorum.) Sadece İmam Hatipliler değil siyasi görüş belirtenler de askeri okula gidemiyordu. Çünkü ordu içi karışıklık olmasın diye. Ordudan kümelenme olmasın diye. Örneğin FETÖ gibi grupların orduya sızmaması için. Sızan sızdı tabi. Bu arada askeriyede din ve siyaset konuşmak yasaktır. Din siyaset yasak değildir. Dikkat konuşmak yasak. Bazıları bunu din yasak sanıyor. Yani namazını kılmana kimse laf etmez. Ama sen ayrımcılık yaparsan sıkıntı olur. Yine bir siyasi görüşü benimsersin ve kendi içinde aile içinde yaşarsın. Ama siyasi görüş ile orduyu bölmeye çalışırsan. Yani A partili askerler B partili askerler diye. O zaman sıkıntı olur. Yani orduyu bölebilecek şeyleri konuşmak yasaktır. Yine söylüyorum konuşmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: trdeneme

Kardeşim GATA daki sağlık koşulları diğer HARP okulları için istenen sağlık koşullarından daha esnektir. Ama tam esnek değildir. Gözlük sıkıntı çıkarmıyor. (Derece sınırı vardı. GATA yeniden açıldı. Yeni sınır kaç bilmiyorum.) Sadece İmam Hatipliler değil siyasi görüş belirtenler de askeri okula gidemiyordu. Çünkü ordu içi karışıklık olmasın diye. Ordudan kümelenme olmasın diye. Örneğin FETÖ gibi grupların orduya sızmaması için. Sızan sızdı tabi. Bu arada askeriyede din ve siyaset konuşmak yasaktır. Din siyaset yasak değildir. Dikkat konuşmak yasak. Bazıları bunu din yasak sanıyor. Yani namazını kılmana kimse laf etmez. Ama sen ayrımcılık yaparsan sıkıntı olur. Yine bir siyasi görüşü benimsersin ve kendi içinde aile içinde yaşarsın. Ama siyasi görüş ile orduyu bölmeye çalışırsan. Yani A partili askerler B partili askerler diye. O zaman sıkıntı olur. Yani orduyu bölebilecek şeyleri konuşmak yasaktır. Yine söylüyorum konuşmak.

Gata açılmadı hala kapalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkOcal9

quote:

Orijinalden alıntı: trdeneme

Kardeşim GATA daki sağlık koşulları diğer HARP okulları için istenen sağlık koşullarından daha esnektir. Ama tam esnek değildir. Gözlük sıkıntı çıkarmıyor. (Derece sınırı vardı. GATA yeniden açıldı. Yeni sınır kaç bilmiyorum.) Sadece İmam Hatipliler değil siyasi görüş belirtenler de askeri okula gidemiyordu. Çünkü ordu içi karışıklık olmasın diye. Ordudan kümelenme olmasın diye. Örneğin FETÖ gibi grupların orduya sızmaması için. Sızan sızdı tabi. Bu arada askeriyede din ve siyaset konuşmak yasaktır. Din siyaset yasak değildir. Dikkat konuşmak yasak. Bazıları bunu din yasak sanıyor. Yani namazını kılmana kimse laf etmez. Ama sen ayrımcılık yaparsan sıkıntı olur. Yine bir siyasi görüşü benimsersin ve kendi içinde aile içinde yaşarsın. Ama siyasi görüş ile orduyu bölmeye çalışırsan. Yani A partili askerler B partili askerler diye. O zaman sıkıntı olur. Yani orduyu bölebilecek şeyleri konuşmak yasaktır. Yine söylüyorum konuşmak.

Gata açılmadı hala kapalı.

GATA SBÜ'e bağlı ve açık askeri öğrenci ve sivil tıbbiyeliler beraber okuyacak

• Girmen imkansız. Umarım da girmezsin.

Hem gözlerin de sıkıntı var hem de imam hatip okumuşsun, gata da ne işin var? sabah akşam inançlarla, arap dilleriyle uğraşan birinin gata'ya alınmaması son derece doğal.

Girmemen dileğiyle..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.