Şimdi Ara

imam ve öğretmenlere hastane görevlendirmesi geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
8.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendini imam olarak tanımlayan kitlenin, geçenlerde size pamuk yerine rakı şişesini tıkacağız dediğini hatırlıyorsunuzdur.

Acaba, seküler kesimin hayat düzenine saygı gösterilmediği için, seküler kesim sürekli mağdur edildiği için olabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla ilgili kanun var öğretmenler kendi görevleri dışında bir işte calistirilamazlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AA3B2FD6 -- 28 Nisan 2020; 22:52:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkolingesas

Bununla ilgili kanun var öğretmenler kendi görevleri dışında bir işte calistirilamazlar
    Kaymakamlık görevlendirmesi ile internet cafe denetimine gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eridim E kullanıcısına yanıt
    Hocam kanunun üzerinde hiçbir şey yok. Hakkını aramazsan her yere gidersin

• Olan öğretmene olur. İmam öğle yemeğini yer ben ezan okumaya gidiyorum der gider, ikindi falan daha grlmez. Öğretmen sanahtan akşama.

• malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    Kaymakamlık kanuna dayanarak gönderiyor zaten. Gittiğine göre arkadaş ya kamu görevlisi, ya da kamu kurumunda çalışıyor.

Kanunsuz bir durum yok yani.

Burası sizin için değil.

Hayır , konuda gerekli cevaplar verilmiş olmasına rağmen, ısrarla anlamakta direnen arkadaşlar var.

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Bana hangi kanuna dayandığını söyler misin ?

Ayrıca 12.01.1961 tarih ve 10705 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanununun 44. maddesindeki; "Öğretmenler kanunlarla kendilerine verilen işlerden başka, meslek dışı her hangi bir görevle yükümlü tutulamazlar." hükümlerine göre; öğretmenlik mesleği dışında kendilerine verilen işlerden başka, meslek dışı her hangi bir görevle yükümlü tutulamazlar.

Al sana kanun

imam ve öğretmenlere hastane görevlendirmesi geldi

• Ryuzaki Hideki kullanıcısına yanıt

• İhtiyaç varsa görevlendirilmeleri uygun olur lakin gerekli tedbirler alınmadan bu insanları hastalarla temas kurmalarına neden olurlarsa salgın daha da yayılır.Umarım göreve çağıracak olanlar için gerekli önleyici tıbbi malzemeler vs hazırdır...
  • ersinç60 kullanıcısına yanıt
    Ülkem uğruna paspas çekerim ama ölmem.
    Açık ve net canımı vermem. Bana covid bulaşırsa Anne ve Babama bulaşır onlar da kronik hasta, ne olacak ?
    Umrecileri,öğrencileri getirirken bana mı sordular ben neden canımı vereyim ?
  • Guest-E41A5AE05 G kullanıcısına yanıt
    kitlenin derken?

her grupta psikopat, insan haklarına saygısız ve demokrasi düşmanı kişiler vardır. seküler kitlede de bu tipler oldukça var bilirsin.

bu arada seküler kesimin sosyal hayatıyla ilgili mağduriyetleri nelerdir? çok merak ettim. mesela eğitim hakkınız elinizden mi alındı? ayrıca saygı gösterilmediğini nereden çıkardınız? kişisel anlamda göstermeyenler olabilir ama toplumsal bir engelleme var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkolingesas

Al sana kanun
    Şu forumda yetersiz ve düzeysiz tartışmalardan o kadar sıkıldım ki, anlatamam

Ya küfürle başlar yazı, ya hakaret, ya da sonunda küfür ve hakaret... Çapları bu, kızmıyorum.

İsmimi gören alıntı yapıyor artı için, saldırmak için yer arıyor ki, alkış alsın abilerinden

Seni bile çalıştırır arslan parçası gerek görürse devlet;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 3 Nisan 2020; 21:5:15 >

• malkolingesas M kullanıcısına yanıt
    YSK tarafından seçimlerde görevlendirilyor. Size göre bu hukuksuzluk mu oluyor,yada seçim için özel bi kanun mu var? Bilmediğimden soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.