|
Bildirim
|
B Bonafide demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
imam bayıldııı
|
Bomboş bir karar. Bu konuda uzmanlıkları yok ne faydaları olabilir acaba ?
|
Arkadaşlar ne oldu ya, evde yatıp maaşımı almaktansa ülkem uğruna gerekiyorsa paspasta çekerim, sedyede taşırım, birine bir faydam olacaksa ne görev verilirse yaparım. Durduğumuz yerde bu Devlet bizlere maaş veriyorsa, gerektiğinde çağırırsa da canımızı bile feda ederiz, önce devletim, milletim. Nene Hatun ne demişti “Benim bebem anasız büyürde, Devletsiz büyümez” ve kendi cepheye koşmuştu. Biraz insaflı olun.
|
Yanlış yazmışsınız; diyorki
1- tüm kamu çalışanlarını kapsıyor 2- İHTİYAÇ DUYULMASI HALİNDE... "başta öğretmenler ve imamlar olmak üzere diğer kurum çalışanlarından ihtiyaç duyulması halinde Kaymakamlıklar tarafından İlçe Sağlık Müdürlükleri emrine personel görevlendirilmesine," |
İmamın kayığına bineceklerin sayısı arttı sanırım.
|
Ülkem uğruna paspas çekerim ama ölmem.
Açık ve net canımı vermem. Bana covid bulaşırsa Anne ve Babama bulaşır onlar da kronik hasta, ne olacak ? Umrecileri,öğrencileri getirirken bana mı sordular ben neden canımı vereyim ? |
Seferberlik benzeri savas ve salgin gibi durumlarda isin rengi degisir. Ohal kanunlari devreye girince gosterdigin kanunlar devre disi kalir. Sonucta savasta her meslekten insan asker oluyor, salgin hastalik durumundada imam ogretmenlere saglik hizmetleri alaninda gorevler verebilir.
|
Bir doktor olarak soyleyim yarar bi yana zararı olur.hicbir sterilizasyon kuralı bilmezler bide bunlarla ugrasiriz başımızdaki yetmiyormuş gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|