Arakdaşım siz BELEDİYE ile devlet yönetimini karıştırıyorsunuz ne yazık ki çoğu zaman. Erdoğan Cumhurbaşkanı ve onun yaptığı bir iş ile sıradan bir belediye başkanının yaptığı aynı değil. Cumhurbaşkanı Ülkeyi temsil ediyor. KİM OLURSA OLSUN CUMHURBAŞKANI yarın Özgür Özel bile olsa ben koruması olması gerektiğini makam araçlarının özel uçağının olması gerektiğini savunuyorum. Cumhurbaşkanı ülkeler arası ziyaretlere tarifeli uçak ile mi gidecek ! Onlarca bakan çalışan iş adamı götürüyor yanında öyle saçma şey mi olur. Cumhurbaşkanı bir ülkeye gidiyorsa orada anlaşmalar imzalayacaksa ülkeyi temsil edecekse harcama yapabilir. Lakin belediye başkanı yapamaz bunu AKP li belediyede yapsa eleştiririm siz bu ayrımı anlamıyorsunuz... 72 kişi ile ROMA'ya gitme şaka mı abicim 5 yıldızlı otelde kalmalar şaka mı yanlış diyeceksiniz sadece bu kadar basit. Sabah akşam AKP'ye sallladığı eleştirdiği ne varsa CHP yapıyor ama TEK KELİME EDEMEYENLER ve halen savunanlar var. Eş dost atamalasını eleştir aynısını yap A8 i eleştir CHP genel başkanındada ondan var CHP'li belediye başkanlarındada AUDİ var. Gereksiz harcamaları eleştir misli ile sen yap! İBB'nin reklam bütçesi ne kadar yapıldı haberiniz var mı mesela ? Vee bunu sığ bir şekilde yapıyorlar. Eleştiriliyorsa demek ki doğru yolda aynen devam diye mantık mı olur. |
İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) (4. sayfa)
-
-
Baktım baktım senin herhangi bir eleştirini bu konuda göremedim. Adminler silmiş olabilir mi senin yazdıklarını?
https://forum.donanimhaber.com/akp-li-belediyenin-cevre-egitimi-icin-almanya-ya-gonderdigi-43-kisi-niye-geri-donmedi--148673298
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana ne bu konudan ? 2021'in seceresini mi tutacam
Bak burda Güncel konu var zahmet edip iki çift laf edebilseniz keşke sulandırıp saçma sapan yerlere çekmek yerine !
Bana alakasız 3 yıl önceki linki neden atıyorsun ! Ne yaşıyorsunuz ne içinyorsunuz siz gerçekten çok garip.
-
Yahu, bize diyorsun ya hadi eleştirin diye, senin hiç eleştirin yok. Onu diyorum.
Var ise paylaş yahu.
Olmadı aç x2yk hesabını oradan paylaş. Hiç mi yok?
Ben cumhurbaşkanının gezilerinden mi bahsediyorum? Elbette onun koruması, makam araçları, özel uçağı vs olacak. Benim kastettiğim genel kamu harcamalarındaki israf. Birşey karıştırdığım yok yani. Ha belediye ha devlet. Kıstasım harcama ne için yapılıyor ve ne kadar gerekli?
Kamuya ait tüm fuzuli harcamalar aynıdır benim için. Ben bu konuda hassasım, devletin kaynağında milyonların hakkı var ve kim israf yaparsa savunmam. Bu konuda gelişmiş ve bizden zengin ülkeleri örnek alalım ve karşılaştıralım, bizim şatafatı sevdiğimizi inkar edemezsin. Onların bakanları, belediye başkanları nasıl yaşıyor, ne harcamaları var kıyaslayalım. Bir uluslarası toplantı oluyor, almanya 10 kişi gidiyor biz 100 kişi, eş dost çoluk çocuk gidiyoruz. Bunun bin tane örneği var, sen de bilirsin. Avrupada bakanların tarifeli uçakla seyahat etmeleri yaygındır mesela. Almanya cumhurbaşkanı birkaç yüz euro otel faturası için yargılandı kaç sene.
Bizim bir kaymakam bile bir yere gidince oranın lojmanıydı, makam odasıydı illa yeniler. Senin mantığına göre orası devletin, alıp bir yere götürmeyecek diyebiliriz ama parası bizden çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kimin yaptığının hiç bir önemi yok israf israftır.
İmzamı atman gerekiyor gider atar gelirsin, gerisi israf..
Gazeteci değil, fondaş medya trolleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onlar icin normal
alismislar
Aynaya bakmayan akp yalamalari toplanmis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sustu saray diyince cevap veremiyor
Utancidan hangi partili oldugunu bile soylemiyor
Sarayida savunucak demirbas diyicek kadar inanmis eleman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Mayıs 2024; 0:9:37 >
Secimide kaybettiler bide iyice cildirdilar
cocugun mamasida kesilmis
Körlesine İmamoğlu savunan trolleri fişlemek isteyen bu konuya iyi baksın. Aynı tipler aynı isimler ve benzer cevaplar. AMA ABİİİ ile başlayıp alakasız laflar.
Tek kelime edemeyen ve sürekli saldıranlar anlayın ki TROL ...
Bakın düzgün muhalifler ucundanda olsa eleştiriyor helal olsun öylesine. Veya en kötü evet yanlış deyip AKP'den örnek verenlerede helal olsun.
Ama körlemesine Konuyu halen daha savunup saldıranlar anlayın ki TROL başka açıklaması yok. Hemde körlemesine trol. 72 kişiyi özel uçakla ROMA'ya götürü orada 5 yıldızlı otelde kalmalarının başka açıklaması olamaz.
Not: Aynı tipler zamanında KK'yi parlatıyordu buralarda olmaz bakın yanlış dedikçe saldırıyorlardır. Yapmayın adam başarısız dedikçe trol deyip saldırıyorlardı insanlara. Şimdi aynısını İmamoğlu için yapıyorlar... Yanlış ise yanlış deyip geçecen işte bu kadar basit. Adama zarar veriyorsunuz heee demek ki doğru yapıyorum sanıyor. Dahada dozajı arttırarak devam ediyor sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 19 Mayıs 2024; 1:7:26 >
-
X2YK kardeşim, neden sorulara cevap vermiyorsun?
Işine mi gelmiyor?
-
- İmamoğlu'nun Roma gezisine katılan muhalif gazeteci Nevşin Mengü, Roma gezisine katılan gazetecilerin masraflarının İBB tarafından karşılandığını itiraf etti;
"Bizim burada parayı cebimizden ödemek boyumuzu kat be kat aşar. Sizlerin destekleri sayesinde Reuters ve CNN büyüklüğüne gelirsek bu masrafları ilk önce ben öderim. Hatta söz olmasın diye kendimiz uçak tutar gideriz. Ama şuan bu noktada değiliz."
-
Aliveli şakacinin 2 inci hesabi
Kimden öğrendi? Şu an RTE ve bürokratlarının eline kimse su dökemez. Bunlar devede kulak bile değil, pire..
Umarım Başkan olur da daha kötü sömürür, seçimde bilezik gibi geçirsin çekemeyenin içine otursun.
Özellikle son 11-12 yıldır Türk Halkına bu iktidar ne kattınız? Bugün pazar var ve fiyatlar kol gibi.
Çilek en aşağı 60 Erik 60, Kiraz 60 vs vs.. 30'luk meyve sebze bile ikiye katladı.
İtibardan tasarruf olmaz arkadaşlar, burada bunu eleştirince cidden tiksindiriyorsunuz.
Anten linki veriyim 448 lira indirimde.
www.hepsiburada.com4 K 1080 P Yükseltilmiş Kapalı Hdtv Amplifiye Dijital Tv Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/4-k-1080-p-yukseltilmis-kapali-hdtv-amplifiye-dijital-tv-anteni-uzun-mesafe-anteni-pm-HBC00002PAET6
-
Çok azmış aynen,yahu belediyenin görevi gezip tozmakmı olimpiyat oyunu izlemekmi imamoğlu cebinden versin parasını hatta yıllık izninden alsın gitsin devletin kurumunu ne ilglendiriyor onun gezisi.
Akp ye sövüyorlar daha beterini kendileri yapıyor bari akp yurtiçinde yapıyordu o boş beleş işleri banane italyadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Mayıs 2024; 13:8:31 > -
Nagehan kankasını almayı unutmuş sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X