Devlet şeker üretmemeli diyorsun. Bununla ilgili bir tez mi yazdın? Herhangi bir araştırma mı yaptın? Bir deney falan mı yaptın? Neye dayanarak bunu söylüyorsun? Gıda ya da ekonomi profesörü müsün? Peki, şeker ucuzlayacak diyordun, şeker ucuzlamadi. Yanıldın. Demek ki söylemlerin yanlış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) (8. sayfa)
-
-
Sen bilmezsin belki ama dünyada başka ülkerde var ! Onları inceleseniz yetecek.
Ve 200 den fazla ülkenin olduğu yerde dünya ekonomisimde ilk 20 de olan hangi ülke şeker üretiyor devlet eli ile ? Veya hangi ülke yok kumaş üretme don üretme derdine düşüyor. Azcık gözünüzü açın dünyayı görün. Devletin bir şey üretme dönemi bitti. Dünyada kaçte kalmıştır 3 mü dür 5 midir ?
Dünyada ne komünizm kaldı nede devletçilik kaldı 1900 lerde yaşamıyoruz serbest piyasa diye bir şey var bilmem haberiniz var mı !!!
Ülkede dolar yüksek ve enflasyon var. Yoksa woow şeker fabrikalarını sattık ondan şeker çok pahalı flan mı sanıyon harbi harbi ? ŞEKERİN ÇUVALDA KG FİYATO 30 tl PEKAKENDE ALIRSAN 35-40 tl YANİ 1$ CİVARI Eskiden kg fiyatı 10 TL ikende dolar kaç TL idi ona bakmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Mayıs 2024; 20:44:42 > -
Elliki diğer şeyleri eleştirse haklı deriz ama onlar rabbena hep benim kralıma dediği için elliki ile aynı safta düşüncede asla olmamalıyız. Safi kötülüğü reddediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Secende bunlarin ayarinda biraz ust kademeden birisi
kimbilir kimin akrabasi
reiste bizim vergilerinen muhtarları ispanyaya tatile götürüyor
-
Reisin her dakikasi para her aksam yaktilari saray isiklari cebimizden cikiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ülke aynı olmak mı zorunda?
Kendi kendine yeten ülke iken, şimdi ithalat ülkesi olduk.
Pamuk vardı artık ithal, tütün vardı artık ithal, et bile ithal et et.
Selüloz ithal.
1980 de 4 milyon Ankara keçisi varmış şimdi 85000.
Mercimek bile Kanada'dan.
Geç bunları, dolar fiyatına neden bakıyorsun? Dolarla mı maaş alıyorsun?
Dünya kadar ihraç mal yurt dışı gümrüklerden iade oluyor. Marketlerde satılan ürünlerin kaliteleri yerlerde, sen bana 10-20 sene önceki şeker ile bugünü karşılaştırıyorsun.
Eminim kalite farkı vardır.
Şeker ucuzlamış mı onu anlat x2yk kardeş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az daha saçmalarsan İmamoğlunun 72 kişi ile ROMA'da 5 yıldızlı otelde kalmalarını özel uçak tutmalarını flan aklayacan mı sanıyon harbi harbi ?
Biz ne diyoz adam şeker diyor. Şeker ucuzlamadı ise İmamoğlu haklı mı olmuş olacak kamu malı ile bunları yaparak ? Gerçekten şu ülkeye kaliteli muhalifler lazım başka bir şey değil.
-
- Gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP'li Murat Ongun'un Roma gezisi için kendisine teklifde buluduğunu ama bu teklifi kabul etmediğini açıkladı;
"Murat Ongun beni aradı, 'Roma'ya gidiyoruz. Gelirmisin?' dedi. Ben gelemem dedim."
"Roma gezisine giden gazetecilerde aklı başında gazeteciler. Böyle bir durumdan ötürü eleştirileceklerini akıllarına getiremedilermi? Erdoğan'ın yanına aldığı gazeteciler hep eleştiriliyordu. Bu durumu görünce Roma'ya giden gazeteciler için 'bunlar büyük gol yiyecekler' dedim.."
"Ben bu şekilde gitmezdim ama otel, yemek, uçak paramı veririm öyle gelirim derdim."
x (formerly twitter)Gündem 7x24 (@gundem7x24) on Xhttps://x.com/gundem7x24/status/1792653702802850217
-
inşallah rabbim o günleri bu aziz millete göstermez ama cehape iktidar olursa fanatik cehapeliler hariç herkes 1 sene sonra akp'yi mumla arayacak, akp cehape'nin yanında japon liberal demokrat parti kalır.
-
Diyozki, senin gibiler sadece konu chp olunca ortaya çıkıyor.
Akpden başka partilere geçen belediye borçları konularında sizleri göremiyoruz.
Bana bir liste yap hangi konuya geleyim hangi konuya gelmeyim ona görev hareket edeyim o zaman !
Sende her konuya gel CHP'ye aman TEK KELİME ETME tuz dee şeker dee elma de armut de ama 72 tane gazetecinin İBB bütçesinden Roma'ya götürülmesine TEK KELİME ETME...
Sen bu kafa ile muhalifçilik oynamaya İmamoğlu güzellemeye devam et. Her konuya gel konudan alakasız şeyler yazıp çarpıt geç büyük hizmet.
-
şu ozymandias şuursuzunu kale almayın artık... siz cevap verdikçe adam daha da cesaretleniyor...
bırakın, ödüllendirmediğiniz davranış sönümlensin...
bunun mesajını beğenen şuursuzları da Allah ıslah etsin, ne diyeyim...
-
Ertuğrul Özkök attığı gazete başlıkları ile Ahmet Kaya'nın ölüme giden yolculuğunu vesile olanlardan birisi değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ertuğrul Özkök'ü ne çabuk affedip bağrınıza bastınız. Ulan, Ahmet Kaya bu kişinin attığı gazete manşetlerinden dolayı hedef gösterildi ve ülkesini terk etmek zorunda kaldı, sonrasında da kalbi bu iftiraya dayanmadı.
Serdar Ortaç, Reha Muhtar gibi adamlarda bu kadroda olsaymış tam olurmuş.
- Muhalif gazeteci Enver Aysever, İmamoğlu'nun Roma gezisine katılan gazetecileri tek tek sayarak sert eleştirilerde bulundu;
"Ruşen dünyanın fonunu alıyor. Burada en çok üzüldüğüm şey Müge İplikçi. Müge çok iyi bir edebiyatçıdır ama Ruşen'in de eşidir."
"Ya nevşin; sen Now tv de de program yapıyorsun, Doğan'a söyleseydin sana uçak bileti alırdı. Böyle rezalet olurmu?"
"Ertuğrul Özkök'ün size Roma'da hangi yerde en iyi şarap içilir demesinden başka ne faydası olacakki çağırdınız?"
"Barış Pehlivan; halkın parasını savunan sen, 1 mayısda polisten dayak yiyen insanlara göz yuman İmamoğlu ile nasıl bu geziye çıktın? Biz Barış'a göğsümüzü siper ederek savunduk, İmamoğlu'nun uçağına binsin diyemi yaptık?"
"Bu geziye katılan gazetecilerin çalıştıkları kurumlar Sözcü tv, Hürriyet, Cumhuriyet, Now tv, Birgün, Tele 1, KRT vs...Bunların parası yokmu kendi gazetecilerine uçak parası veremiyor?"
"Bu saatten sonra bu arkadaşların hiçbirisinin iktidarı eleştirme hakkı yoktur. Bunlar artık gazetecilik yapamaz.."
x (formerly twitter)ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xhttps://x.com/haskologlu/status/1792506945464619016
-
Konu yukarıda kalsın diye sağa sola sataşıyorlar. Bunlar eski numaralar. Forumda her türlü flood yapmak yasaklanmalı.
Flood, sohbet odaları veya forum gibi topluluklar tarafından kullanılan internet sitelerinde normalin dışında aşırı mesaj gönderimi yapılmasıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 21 Mayıs 2024; 11:49:55 > -
Bu Kılıçdaroğlu yandaşı adamı pek sevmem ama bozuk saat hesabı burada doğru söylemiş. Ücretleri her gazetecinin kendi çalıştığı kurum üstlenmeliydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 21 Mayıs 2024; 12:21:45 > -
-
Bu geziye bazı gazetecilerin EŞLERİDE GİTMİŞ !
Hadi gazeteci reklam için PR için gitti diye yedirmeye çalışıyor forumdaki bazı troller. EŞİ neden gider belediye kaynakları ile akıl alır gibi değil. Ve halen daha bunu savunanlar var. İBB bazı gazetecilerin eşleri ile Roma'da tatil yapıp 5 yıldızlı otelde kalsınlar diye mi çalışıyor ?
Bu arada bu 45 gazeteciye ek daha bir çok gazeteciyede teklif gitmiş ama pasaport sorunları ve şahsı istememeler ile gitmemişler. Erdoğan bile kritik yerlere 10-15 gazeteci ile giderken bu neyin kafası çözemedim.
Şabah Sevinç'e de teklif gitmiş.
Cüneyt Özdemir'e de gitmiş.
Fatih Altaylıya'da gidecekmiş lakin onun yurtdışı çıkış yasağı olduğuna teklif edilmemiş.
Daha kim bilir kimler var 50-60-100 kaça kadar çıkabilirler di acaba ? İmamoğlu 2028 sürecinde kendisine yakın saraçhane medyası oluşturmaya çalışıyor lafları doğru anlaşılan. İmamoğlu sayesinde sürekli ülke ülke geze etkinlik etkinlik geze bir gazeteci İmamoğlunu eleştirebilir mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X