Harika bir iş yapmışş 25 Yıldır ülke ekonomisini düzeltememişler gelmişler bıkk bıkk. Yürüyün len boştaki adamın boşş kalfalarıı.. Cumhurbaşkanı sebep ZAKEPE sonuç.... ee sonuç sıfır zakepe BU İŞİ YAPAMAZ YAPAMAYACAKTA bu işi beceremezler. Yapacak kapasite artık onlarda yok.. |
İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) (10. sayfa)
-
-
- CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Roma gezisinin tüm masraflarının İBB bütçesinden karşılandığını açıklayan İmamoğlu'nu yalanladı:
"Ekrem İmamoğlu Roma’ya giderken, AK Partililer gibi yandaş gazetecileri seçip götürmedi. 37 bağımsız gazeteciyi seçti onların hiçbir yandaşlık aidiyeti yok.. Özel uçakla değil, THY’den ekonomi bileti alınarak gidildi 1 gece kaldılar, bir akşam yemeği yediler onu da olimpiyat komitesi yemek verdi onu yediler. Orada bir masraf yok.."
x (formerly twitter)Gündem 7x24 (@gundem7x24) on Xhttps://x.com/gundem7x24/status/1793161997099405781- Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün:
"İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve heyetinin Roma uçuşları için tarifeli bir seferimizin tahsis edildiği yönündeki ifadelere açıklık kazandırmak isteriz. Sayın Başkan ve heyetinin Roma seyahati, tarifeli bir uçuşumuzla gerçekleşmemiş olup, Türk Hava Yolları’na gelen talep üzerine Boeing-737 uçağımız kiralama yöntemiyle tahsis edilmiştir. Tarifeli bir uçuşumuzun özel bir heyete tahsis edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
NOT: İmamoğlu'nun Roma gezisine beraberindeki gazetecilerle gittiği THY uçağında gazeteci Ertuğrul Özkök'le çektiği fotoğrafda uçağın ekonomi sınıfı bölümü olmadığıda görüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Mayıs 2024; 14:0:27 >
-
37 bağımsız gazeteci
-
İBB sözcüsü kendi ağızı ile 22 milyon TL harcadık diyor :D CHP halen çaktırmayın modunda savunmaya çalışıyor masraf yok diye !
1 günlük gezi için 35-40 tanesi gazeteci 72 kişiyi bir günlük Roma tatili yaptıracaklar diye 22 milyon TL harcamışlar halen daha olayı çarpıtıp bir şey yok algısı kasmaya çalışıyorlar.
-
Halk tv yazarı Yavuz Oğhan'da yedikleri yemeklerin masraflarını İBB'nin karşıladığını açıkladı.
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ise yenilen yemeklerin olimpiyat komitesi tarafından karşıladığını söylüyor?
şimdi İmamoğlu ve ekibinin açıklamasınımı dikkate alacağız, gazetecilerin söylediklerinemi yoksa CHP Grup Başkanvekili Murat Emir'e mi? Bİrde THY'nin uçak kiralama açıklamasıda var ve bu seferde CHP Grup Başkanvekili Murat Emir bu konuda yalanlanıyor.
Bir garip işler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Mayıs 2024; 14:5:28 > -
- İmamoğlu'nun Roma gezisine katılan muhalif gazeteci ve Sözcü yazarı İsmail Saymaz yapılan eleştirilere cevap verdi;
"Ben giderim kardeşim. Ben iyi bir muhabirim. Beni yarın çağırsın yine gideceğim. Ben Kılıçdaroğlu ile birlikte onun uçağıyla ABD'ye ve Berlin'e gittim..Özel'le birlikte Trabzon'a gittim. Haberin olduğu her yere giderim. Sayın Cumhurbaşkanı yada Bahçeli çağırsın onlarada giderim.. Bazı muhalif gazeteci arkadaşların bu konudaki eleştirilerini cidden hayretle karşıladım."
-
Şanlıurfa Belediyesi belediye kasasından seçim çalışmaları için 30 milyon TL harcarken hiç eleştiri getirmemişsin. Adam 72 kişiyi Roma'ya 22 milyon TL'ye getirip götürmüş. Söylemediğini bırakmamışsın.
x (formerly twitter)Bilal TEKATLI 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (@BilalTekatli63) on Xhttps://x.com/BilalTekatli63/status/1769079602175951203 -
Akpli belediyelerin bıraktığı milyarlık borçları savunuyor bu özkan. Hatta ibb için yalan algı kastı ve rezil olup kaçtı.
Bunun ve benzeri üyelerin utanması yok ki. Tek dertleri partizanlık yapmak.
-
Belediye bütçelerinden reklam payı ayrılması zaten başlı başına SAÇMALIK. Ben bunu savunmuyorum ki. Ne yazık ki Türkiye'deki AKP'li CHP'li fark etmeksizin Tüm belediyelerin toplam bütçesinden belli bir miktar reklama ayırıyor bence AYIRMAMASI GEREKİYOR.
Sadece İBB'nin reklam bütçesi 2023 yılında 1 milyar TL ye dayandı ne yazık ki.
Halen daha bu rezilliğe tek kelime edemeyip SAVUNMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.
İBB'nin kendisine yakın gazetecileri oraya götürüp sadece bir imza şovu için 22 milyon TL harcaması YANLIŞ DİYECEKSİNİZ BU KADAR BASİT.
Hadi götürdün 40-45 gazeteci ve 72 kişiyi sadece yol parasını karşılasa bir nebze. Ama 5 yıldızlı otelde kaldırma nedir neyin şovu neyin hesabı bu ?
İBB böylece kendine yakın kendisini eleştiremeyen gazeteciler oluşturuyor işte. O geziye gidenler yarın çıkıp İBB'yi veya İmamoğlunu eleştirebilecek mi sanıyorsunuz. Ben Hiç sanmıyorum. Ama bak gör o isimler Özgür Özel'i ve Mansur Yavaş'ı nasıl eleştirecektir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 22 Mayıs 2024; 16:42:6 >
-
zuhahaha thy'yi hükümetin yönettiğini unutmuşlar, adamlar da (thy) gerçeği pat pat söylemiş helal olsun, iş bankasına atadıkları yönetim kurulu üyelerine söylesinler de havayolu yatırımı yapsınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 22 Mayıs 2024; 16:46:7 > -
Omurgasız olmak zor be cem.
İşine gelince gazeteci sevmediğin olunca yandaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 yıl sonunda tasaruf edebiyatına başlar.
Hükümet engelleniyoruz yalanı çamura battı yan yattı boç 300 milyar oldu
-
Ülkedeki döviz ve enflasyon durumuna ve buna sebep olanlara sağlam bir şeyler dersin o zaman.
-
İyi olmuş diyenler neyin kafasını yaşıyor. Giden yiyor gelen yiyiyor herkes kabullenmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kim doğru söylüyor valla kafalar karışmasın kendi açıklaması bakalım nasıl kıvaracaklar.
Nevşin Mengü'den Roma gezisi açıklaması - Dailymotion VideodailymotionNevşin Mengü'den Roma gezisi açıklaması - Dailymotion Videohttps://www.dailymotion.com/video/x8ytpvw -
şu resmi de birinci mesaja eklesenize, karşılaştırma daha kolay olsun?!
İmamoğlu öncesinde İstanbul belediye bütçesinden sadece tarikatlara ve vakıflara her yıl verilen yüzmilyonlarca TL'den bahsetmiyorum bile...
-
CHP'den CHP'ye geçen belediyelerin hiçbirinde BORÇ YOKMUŞ kanka
kesin bilgi yay keptın
-
İstanbul'un kaynakları herkese YETEEEĞRRR
-
Fetöcü hainlerin paylaşımlarını kullanmakta ne bileyim
-
Ellikiye VR gözlük takmışlar kafalarını istedikleri yöne çevirip istediklerini izletiyorlar.
rusya da bir çalışma vardı koyunlara bol yeşillik izletip süt üretimini artırıyorlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X