Şimdi Ara

İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
2
Favori
5.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rtenin kemik yiyici tayfasına da götürseydi şuanda Mehdi ilan edilmişti.
    Bazı şeylerden reisin bile haberi yok bunlar akp diye diye neler neler yediler bir Allah biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 21 Mayıs 2024; 13:35:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saray saray diye nara atanlar gelmil burada romayı savunuyor son kale roma misali.İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) 

• - İBB başkanı İmamoğlu, İBB bütçesinden 22 milyon tl ödeyerek beraberindeki gazetecilerle çıktığı Roma gezisini eleştiren Erdoğan'a "Ekonomiyle uğraşsın" cevabını vermekle yetindi.

• -İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun:

"Roma gezisine davet ettiğimiz gazetecilerin harcamalarını İBB'nin karşıladığı yönündeki sorular ne yazık ki gazetecileri aşağılayan bir bakış açısıdır.."

İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı)
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Aynen onlar İBB'nin parası ile 5 yıldızlı otelde kalmaktan özel uçakla ROMA gezisi yapmaktan utanmıyorlar 22 milyoncuk masraf olmuş canım bunu sormak sorgulamak gazetecileri aşağılayan bakış açısımı oluyormuş şaka gibi işler...

Sonra bu gazeteciler çıkar süslü süslü kanallara muhalifçilik oynarlar. Ona buna yandaş derler şunun adamı derler paralı gazeteci derler... Derlerde derler ama kendileri demokrasi kahramanı tarafsız bağımsız gazeteci olurlar birden.

• Gazetecilerin emeği verilmiş,fakir emekçi basın arkadaşlarımıza ibb den ballı kıyak seçimde o kadar kan ter döktüler,halk ekmek kuyruğundaki gariban halkın vergileriyle 5 yıldızlı tatili hakediyorlar boş yapmayın ak troller hep akp mi yiyecek birazda chp li elitler yesin ohhhhhhhhhhİmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Mayıs 2024; 17:58:32 >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt
    Ben bunu ilk gördüğümden beri RTE 2 diyorum ki.

Hatta hatta, "Bu CB adayı olursa oy kullanmam" bile demiştim. Benim için tek seçenek Yavaş idi. O da pasif da pasif davranıp CHP'yi 23 Nisan çocuğuna, ülkeyi de tekrar RTE'ye bıraktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - İBB başkanı Ekrem İmamoğlu kendi ağızından Roma seyahetine çıkarılan gazetecilerin masraflarının İBB tarafından sağlandığını ilk kez açıkladı;

"Yaklaşık beş buçuk yıllık görev sürecimizde ilk defa İBB’nin kendi bütçesiyle gazetecileri getirdiğimiz bir organizasyon yaptık. Bu zamana kadar yüzlerce kezde yapabilirdik. Bundan daha doğal bir şey yok ve yadırganacak bir şeyide yok ama bu durumu eleştirenleride entresan bir şekilde izliyorum."

İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı)
    İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı)x (formerly twitter)
    İST Haber (@isthabercomtr) on X
    https://x.com/i/status/1792907154099241118
  • Abbow
    İmamoğlu ve Ongun beyefendiler,

"Diler isek yüzlerce kez YURTDIŞI gezi düzenleriz gazetecilerin masraflarını karşılarız" minvalinde kelam etmiş diye sosyal medya çalkalanıyor.

iSRAF da iSRAF diye tepinenlerin ağzına kürek ile vurulursada şaşırmam artık ;))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resmi bir açıklama ile inkar edileceğini bekliyordum açıkçası ama tam tersi doğrulandı.
    Siyasette, devlet yönetiminde bazi ilkeler olmak zorunda. Basın özgür ve cesur olmalı. Yargı da aynı şekilde.
    Burada etik bulmadığım 2 olay var. Birincisi halkın parasının harcanması, ikincisi bunun gazeteciler için yapılması.
    Alman cumhurbaşkanı bir otel faturası için neredeyse 2 sene yargılandı. Sebep, 700 eur faturayı bir sirket ödedi diye.

• Garip bir şekilde Halk TV'de çalışanlar bile bu olayı eleştiriyor !

İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı)x (formerly twitter)
    https://x.com/isthabercomtr/status/1793009995706962395

Not: Yakında Şule Aydın Halk TV'den kovulmazsa iyidir.

• Şule Aydın'a ilk tepki o geziye giden ve ben kendi imkanlarım ile gidemezdin savunması yapan Nevşin Mengü'den gelmiş. Ve çok ağır bir gönderme yapmış.

https://x.com/isthabercomtr/status/1793023027594031143
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

• - İBB başkanı İmamoğlu'nun Roma gezisine katılan Halk tv programlarında yorumculuk yapan gazeteci Yavuz Oğhan, gezi ile alakalı eleştirilere vurdumduymaz cevaplar verdi;

"Çağırdıklarında gelemeyeceğini söyleyip fotoğraflar ortaya çıkınca 'çağırsalar da gelmezdim' diyenler var. Biz Roma'ya gittiğimiz için çok sevinçliydik, bildiğiniz gibi değil.."

"Artık Avrupa görmüş bir adamım. Roma Belediye Başkanı'nı çok başarısız buldum çünkü parayı heykele yatırmış, her taraf heykel.."

dokuz8haber (@dokuz8haber) on X
    https://x.com/i/status/1792616413259247657

Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/1792923844807639174

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Normalde trollere cevap yazmam ama belki (bi umut) anlarsın diye yeri gelmişken yazmak istedim

Gördüğün üzere biz yanlışa, CHP de yanlış yapsa "Yanlış" diyoruz. Umarım size de nasip olur

Yanlış yanlıştır. Kimin yaptığının önemi, ehemmiyeti yoktur.

• OverClocKing kullanıcısına yanıt
    Ayaklar baş olmuş, başlar ayağa düşmüş. Bir millet için bu, kıyamet alâmeti değil de nedir?

Sözde çözüm adına alternatif gösterilen RTE 2 de böyle yapıyor.

Yakında o tayfaya yeni 23 Nisan çocuğu (ÖÖ) eklenir

• Burda 123 Rambo süper ton, cem ve diğerleri reis yapınca birşey yok bizden biri olunca ooo yapsın yiğidim diyorlar

Halbuki reis de hatalı bu da , biz reis kötü diyoruz RTE 2.0 İmamoğlu editions geliyor

• İmamoğlu kendisine yakın gazetecilerle İBB bütçesinden Roma'ya gitti (İmamoğlu masrafları doğruladı)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Alışmışsın demekki talimat almaya.

Illa biri sana buraya gel şuraya git diyecek.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.