Şimdi Ara

İmamoğlu'nun Filenin Sultanları'na tebrik mesajında Erdoğan'a gönderme: 'Ayağımız uğurlu geldi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Küçücük İBB başkanı ve koskoca CB mi? Elbette arada bir statü farkı var da sizinki de akepe sevdasından dolayı bayağı bir abartı olmuş. Bu arada kendisini yarıştıran da bizzat RTE. Senin koskoca (!) cumhurbaşkanın yıllarca işi gücü yokmuş gibi küçücük (!) İBB başkanıyla uğraşıp durdu. Kendi statüsündeymiş gibi sidik yarıştırdı. Kısacası fare dağ doğurdu. O yüzden mesajınız bayağı bir ironik olmuş.

Bu arada başlıktaki gibi bu tarz yorumlamalar da tamamen gazetecilerin işi. Algıda seçicilik. Ayağımız uğurlu geldi demek RTE'nin ayağı uğursuz anlamına gelmez. Spesifik bir cümle değil, halk arasında sıklıkla kulllanılan genel bir ifade. Göndermeyi yaratan gazeteciler aslında ve gönderme olduğuna kitleleri ikna edip sürükleyen de gazeteciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Ağustos 2024; 2:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troller başlamış yine "Egrem dadilde..."

Haber bu. Yalansa bilmek isterim. İmamoğlu açıkladı diye doğru olacak diye bir şey yok.

birgun.net
    Erdoğan ve İmamoğlu'nun izin yaptığı gün sayısı ortaya çıktı
    https://www.birgun.net/haber/erdogan-ve-imamoglu-nun-izin-yaptigi-gun-sayisi-ortaya-cikti-497182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 7 Ağustos 2024; 18:33:41 >
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    Ben dahil çoğu kişinin çocukken saf gözü açılmamış haliyle iklimlendirmenin de etkisiyle az çok ülkeye karşı sevgi besleyebildiğini hissedebiliyorum ama bir noktadan sonra film kopuyor, yüklemeye çalışılan şey yüklenmiyor evrimleşmiş insan bazı şeyleri görüp tiksiniyor. İmamoğlu gitmiş birileri ayak sokmuş uğurlu gelmiş gibi klima cümlelere kanmayın...

O takımdaki farklı tercihleri olanlarla ilgili sorunum yok ama anlam veremediğim bir iticilikleri var, bu yüzden öyle "görünmeyi tercih ederek" siyasi bir tiyatroyu sahneye koyduklarını bile düşündüğüm anlar oluyor. O kadar takım / oyuncu görüyoruz Türkler'inki kadar insanın ruhunu baskılayan, darlayan olmuyor. Bazıları Ekşi Sözlük'te müthiş yorumlar yazmış; varoşlukları ve maç sonrası eğlenceleri eleştirilmiş, aynısını Yusuf Dikeç için burada yazdım hem yazdığım silindi hem de 4 gün banlandım, açıkçası yazdığımı içimden gelerek yazdığım için banlanmam umrumda değil çünkü adalete inanıyorum...

Bu arada siz İtalya'ya maçı vermeyeceklerini mi sandınız? Anadolu'ya bu çarık çürük tipleri şu an yaptıkları gibi eskiden hep Romalılar, "Koç'um benimler" "doldurmuş"...

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159058998
    ekşi sözlük
    filenin sultanlarının varoş kültürü
    https://eksisozluk.com/filenin-sultanlarinin-varos-kulturu--7861501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 9 Ağustos 2024; 13:18:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İMAMOĞLU ve AVANELERİ maalesef dilim varmıyor ana DÜZTABAN sanırım.

Voleybolcü kızlarımıza UĞURSUZ geldi sanırım, elendi kızlarımız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Neden 3-0 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Resmen FARK YEDİLER, şampiyon kızlarımız.

Tek açıklaması İMAMOĞLU ve AVANELERİ sanırım DÜZTABAN.

Pfff

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

İmamoğlu'un çaktığı 3. gol baya acıtmış olmalı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 9 Ağustos 2024; 15:3:56 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt

Bugün öyle diyorsunuz yarın zam olunca İBB başkanını suçluyorsunuz?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Voleybolcular kaybetti ve o maçta da varlardı. Demek ki ayakları uğurlu değilmiş ve bunlar bomboş işlermiş. İBB başkanı bomboş işlerle uğraşıyor demek istemiştim. Günler geçip böyle uygulamalı görmemiz iyi oldu. Umarım beni şimdi anlamışsındır hocam.

Uğursuz geldi meselesini bilip uğurlu geldik diyen bir küçücük İBB başkanının düştüğü durum bu ne yazık ki...

Zamanında otobus şöfürlügü yapıp "küçücük" IBB başkanlıgı yapmış kişi 22 senedir ülkeyi yönetiyor. Kaç kere papagan gibi aynı yorumu yazdıgını farkettim. İtfaiye gelse söndüremez bence bu yangını :)

Tamam ama işi boş ya da dolu oluşu İBB başkanın CB'ına oranla düşük statüsüde olmasının bir alakası yok. Başta koskoca ve küçücük diye belirtmen başka bir şey ifade ediyor. Doludur boştur vs bunlar yorumdur tabii, yorumlanabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.