Şimdi Ara

imamoglunun erdogandan çok farkı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adalılar hergün isyan ediyor dolmuş istemiyoruz diye adam hala ısrar ediyor

bi oylama yaparsın adada sonuç ne çıkarsa ona göre davranılır bebek bile düşünür bunu

aceba açıktan paramı aldı nedir neden ısrar ediyor bukadar

• Hocam o adalı insanların ne dediği çok önemli değil. Zaten o toplanıp protesto edenlerin çoğu TİP'li, entel dantel takılan, demokrasi ayağına Türk düşmanlığı yapan kişiler. Diyeceksin, konunun Türk düşmanlığı ile ne alakası var. Ada'da protesto yapan kişileri yöneten ekip, Türkiye'nin en büyük sorunlarından birisi olan sığınmacı sorunu için hiç ses çıkarmıyor. Gündeme getirenler için ırkçı, faşist yaftası yapıştırıyor. Sığınmacıları göndermek mümkün değil, demokrasiye ve insan haklarına aykırı diye zırvalıyorlar. Bunların amacı Türkiye yarınları filan değil. Ancak ortalığı karıştırarak gündeme gelmek.

• Fark gözlükler onu da cb adaylığında çizdirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o adalı insanların ne dediği çok önemli değil. Zaten o toplanıp protesto edenlerin çoğu TİP'li, entel dantel takılan, demokrasi ayağına Türk düşmanlığı yapan kişiler. Diyeceksin, konunun Türk düşmanlığı ile ne alakası var. Ada'da protesto yapan kişileri yöneten ekip, Türkiye'nin en büyük sorunlarından birisi olan sığınmacı sorunu için hiç ses çıkarmıyor. Gündeme getirenler için ırkçı, faşist yaftası yapıştırıyor. Sığınmacıları göndermek mümkün değil, demokrasiye ve insan haklarına aykırı diye zırvalıyorlar. Bunların amacı Türkiye yarınları filan değil. Ancak ortalığı karıştırarak gündeme gelmek.

• Zaten gözlüklü RTE 2.0

• Ya haber başlıklarını görüyordum ama bakmıyordum. Abartılı olduğunu düşündüğümden. Yani bana hiç mantıklı gelmiyor birilerinin adada dolmuş istememesi. Atları kaldırdılar işte hem atlar kötü muamele görüyor hem de yolda pisleyip adayı leş gibi kokuttukları için. E bu sefer de ulaşım sorunu ortaya çıkıyor. En son elektrikli dolmuş ya da minibüs neyse bunları getireceklerini söylediklerinde olumlu karşılanmıştı. Sonra ne oldu bilmiyorum. Neden bu kadar büyük bir dert olduğunu da anlamadım. Yani hiçbir şekilde mantıklı gelmediği ve gazete abartısı olduğunu düşündüğümden -malum ortalık clickbait başlık kaynıyor- bakmadım bile.

Ya gerçekten böyle bir durum varsa dediğin gibi orada bir oylama yapıp çıkan sonuca göre dolmuş konulabilir veya kaldırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Haziran 2024; 15:45:57 >
  • Adalılar at istemiyor,dolmuş istemiyor.Ne istiyorlar belli değil.Çözüm önerileri de yok.Kafaları bir tuhaf

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Hocam Ada'da yaşayanlar şey istiyor, hiçbir şey olmasın. Ada bize tahsis edilsin. Tatillerde, bayramlarda filan adaya gelende olmasın, ada turistlik bir yer olmasın. O düşüncedeler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi ama dış politika...
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adalılar istemiyor diye birşey yok, çoğu gayet memnun, o güzergahtakilerin işleri bozuldu turistlere istediği fiyatı çekemiyor keyifleri kaçtı tabi..

Aynı mantıkla yaklaşırsak ; araştırmadan böyle bir başlığı açmak için, o memnun olmayan kesimden biri mi olmak yoksa, onlardan birşeyler mi almak gerekiyor diye akla sorular geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 30 Haziran 2024; 17:11:25 >
  • adamlar sehirden kacip adaya gidiyor zaten orayi sehire benzetmenin mantigi yok ada olmasinin ne mantigi kaldi kimsenin orya gitmemesini istemekte haklilar millet kafa dinlemeye gidio

zamaninda ada tarzi biyerde yasadigimdan adalilari anliyorum

adada bir oylama yapmak zor olmamali

ki oylamada muhtemelen kimse istemicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 30 Haziran 2024; 17:56:2 >
  • tabi dolmuş istemeyip fahiş fiyata atla millet gezsin istiyorlar galiba.imamoglunun erdogandan çok farkı yok zaten elektrikli dolmuşlar çevreye zararı yokki.toplasan 50 kişi bile yoklar istemeyenler.ayrıca yazıjn öyle bir klabalık oluyor ki adalar nasıl i,nsanlar gezsin ben şahsen istiyorum.

şu muhalfet görünümlü ak partili arkadaşlar çalışmalar yapıyorlar ama nafile boşa çabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 30 Haziran 2024; 18:12:39 >
  • Fred Çakmaktaş'ın sürdüğü gibi ayak gücüyle çalışan araçlardan lazım bunlara. Ancak ona hayır demezler. imamoglunun erdogandan çok farkı yok 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 30 Haziran 2024; 19:18:48 >
  • Dolmuş istemiyor at istemiyor ne istiyor? Adada birinin eşyası taşınacaksa, bir inşaat yapılacaksa nasıl olacak? Elektrikli dolmuş koysunlar işte binecek olan biner. Hatta elektrikli kamyonet falan varsa o da olsun nasıl malzeme taşıyor bunlar ya.

• Adalara yıllar önce gittiğimde bu ne böyle demiştim. Orada adaya indiğin gibi leş gibi bir at pisliği kokusu. Bakımsız çelimsiz atlar çok uçuk fayton ücretleri her yer at pisliği ve sinek çok kötüydü adalar.

Bu atları kaldırmaları çok iyi oldu bence İmamoğlu yapmış ve çok bol keseden şeyler vermişte olsa atların kalkması iyi oldu. Lakin bu azmanbüs dedikleri araçlar gerçekten çok tipsizmiş bir adaya bir turistik yere yakışmayacak araçlar bence. Çok mu zor oraya güzel şekilli antika görünümlü turisttik servisler araçlar koymak bilemedim.

Not: Bu arada adalarda muhalefetin oyu yüzde 75-80 lerde AKP + MHP yüzde 15-20 zor alıyor bu eylem yapanlar CHP + TİP ve DEM parti seçmeni genelde ve kendi seçmeni bile itiraz ediyorsa yanlış bir şey var demektir azcık üstüne düşmek kulak vermek lazım.

Not2: Bu arada oradaki eylemciler hiç araç olmasın buralarda yürüyerek gezsin insanlar bisiklete binsin trafik ve yoğunluk olmasın diyor benim anladığım. Ama ada bildiğin şehirler arası otobüs istasyonu gibi olmuş her yer araç ve servis. 5 dk 10 dk ara ile araçlar kalkıyor vızır vızır olsun istemiyor adadakiler.

• Bu tür bir araçla taşıma hem ekonomik hem de ilginç olur. Turist çeker.

• Laz mütehaitten medet umanın iqsu max 60tir.

• Adanın da adalıların da canı cehenneme desem yeter mi...

• Sans verdim oy vermistim kendisini kanitlayamadi! Son yerel secimde de artik vermedim CHP lilerin hicbirine de oy vermedim ...

CHP kotunun iyisiydi ondan da bir cacik cikmadi. Zaten kapatilmis bir CHP nin tekrardan nasil acilmasi da dusundurucu ... Algilarla kemiklesmis oylarla ayakta kaliyor aslinda cakma muhalefet esasinda iktidarin onemli kritik kararlarinda aksine destekcisidir... Deniz Baykal dan beri de bu boyledir ...

• istanbulda yeni plaka verilmesine engel oldukları için oda inadına yapıyor bunu anlayamıyomusunuz

• yeni taktikler şu kişinin şu kişiden farkı yok tekrardan ak partiye oy verin çalışması güzel taktik ama yemezimamoglunun erdogandan çok farkı yok 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 1 Temmuz 2024; 15:24:23 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Laz sana gecirmis acisi 1000 yil gecmemis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.