Şimdi Ara

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
27.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ImAntor pm attım rica ettim gelirmisin diye beni kırmadı zaten gelirken oyun gece idi kanatları belli ediyodu buyrun buda ss =)

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mishakal -- 13 Haziran 2011; 11:06:19 >
  • niye kimse yorum yapmıyor yaw
  • imantor tamamda senin resimlerini napalım biz burası yeri mi.
  • Blokla o zaman hocam bu kadar basit .
  • Ne alaka blokla? Burda imantor karakterinin resimlerini görmeye geliyor insanlar bu karakteri degil sen ise imantor karakterinin uzerınden reklam yapmaya çalışıyorsun sadece. Üstüne bir de yorum yok dersen e dogal olarak buraya senin resimleri görmeye gelmedik derim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Ne alaka blokla? Burda imantor karakterinin resimlerini görmeye geliyor insanlar bu karakteri degil sen ise imantor karakterinin uzerınden reklam yapmaya çalışıyorsun sadece. Üstüne bir de yorum yok dersen e dogal olarak buraya senin resimleri görmeye gelmedik derim bende

git sende aç 1 level çar sende resim çekin koy kmsenin kızdığı yok aksine yeni resimler konuya heyecan katar adamın reklam yapma gibi bi amacıda yok sadece forumdan tandığı aynı swde olduu bi kişiyle ufak bi kare çekinmek istemiş ve bunuda koymus tamammı?
    simdi burda gelipte imantor tamamda senn fotolarını napalım dicene güzel fotolar dersin
    tamam sakinim
  • aslında amacım konuyu canlandırmaktıydı.

sildim resimleri.
  • Yoo yeni konu açılmasını desteklıyorum yeni konu açılsın binlerce resim olsun hepsine bakalım ben oyunla ilgili resimleri incelemeyi falan çok sevıyorum ve arkadaşın resımlerde guzeller daha yenı baslamıs olsa bıle paylaşmak ıstemıs sonuçta

Olay imantorun resımlerının oldugu konuya koyması tamamen burası ımantorun resımlerı koydugu yer buraya 83 lvl en baba adamda gelip en kral itemlı resımlerı koysa resimlerin için yeni konu aç imantorun resımlerının konusuna açma derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithatcan

Yoo yeni konu açılmasını desteklıyorum yeni konu açılsın binlerce resim olsun hepsine bakalım ben oyunla ilgili resimleri incelemeyi falan çok sevıyorum ve arkadaşın resımlerde guzeller daha yenı baslamıs olsa bıle paylaşmak ıstemıs sonuçta

Olay imantorun resımlerının oldugu konuya koyması tamamen burası ımantorun resımlerı koydugu yer buraya 83 lvl en baba adamda gelip en kral itemlı resımlerı koysa resimlerin için yeni konu aç imantorun resımlerının konusuna açma derdim.

Saçmalamışsın ya hadi neyse.
  •  ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 17 Haziran 2011; 16:16:13 >
  • hocam yeni ss lerle konuyu donatsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]

Aha Db'si de burda

git bi tane worm kes yukarda hiç güzel durmuyor

• Ticarette fenasın

Bu arada oha diyorum +10 md ne demek lan.Şuanki değeri ne kadar peki mdnin?Kaç bin lira?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baho038

Ticarette fenasın

Bu arada oha diyorum +10 md ne demek lan.Şuanki değeri ne kadar peki mdnin?Kaç bin lira?

Sadece daggerların değeri 2500-3000 lira cıvarı sanırım.. Bi pk videosu çekeyim diyecegimde valla karsısı tamamen mage.. torment atıyosun vuruyosun geçiyosun bi zevki olmuyor
  • ARKADAŞLAR KONU İLE ALAKALI DEĞİL AMA NASIL YENİ KONU AÇILIYOR.YENİYİMDE YARDIMCI OLANLARA 799 TL SATTIĞIM VE PİYASASI 900-1200 TL ARASI SIFIR 4 ÇEKİRDEK SİSTEMİ 750 TL NAKİT/HAVALE VERECEĞİM.SAHIBINDEN.COM DA İLANIMDA VAR İSTEYEN GET OLARAKTA ALABİLİR. İLAN NO:(#47001779)

sıfır 4 çekirdek+4gb RAM+500HDD+LCD+4 hediye 799 TL KARGO BEDAVA
  • istediğin bolume giriyosun forumda konularn basladığı yerde sol tarafta yeni konu yazması lazım öyle açıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Orijinalden alıntı: baho038

Ticarette fenasın

Sadece daggerların değeri 2500-3000 lira cıvarı sanırım.. Bi pk videosu çekeyim diyecegimde valla karsısı tamamen mage.. torment atıyosun vuruyosun geçiyosun bi zevki olmuyor

Öyle olmaz arkanda priestle olmaz 1vs8 yapacaksın videonu çekip koyacaksın

• o prideki def ne öyle ? öhööö
  • Oha tek atıp geçiyorsun demiş adamdaki zevke bakar mısın :D Oyş öyle charım olcak vururum kırbacı vururum kırbacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Cogu arkadasimiz ticaret derken aklinda +8 chitin +8 shard alip-satip bu itemlerin yapilacagini dusunuyor sanirim.. Benim alip satimini yaptigim itemler +8dw-+9md+9shard +9 sherion +10 elixir +9 dark vane...

200m'e chitin 8 alip 220m'e satmak gibi birsey degil bu.. Sherion +9 serverda tek olan item.. Dark Wane +9 serverda 4 tane varken 2si benim elimdeydi.. Elixir 10 serverda 2-3 tane var.. Bu itemleri satmak zordur.Ama alicisi ciktigi an varini yogunu doker onunuze.. Kisa bi ornek vereyim.. 4 iron set +belte aldigim Dark Wane+9 su anda 7 set hemen vereyim seklinde teklifler aliyor..Ha simdi bana para vermiyor musun diye sorabilirsiniz.. Cashimi premiumumu parasi neyse verip alirim..Bu oyun benim eglencem, eglenmek icinde para vermek benim icin dert degil..

Hocam siz bilirsiniz Akara'da +10 rogue FP set ve +10 Clever var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusscy -- 25 Haziran 2011; 1:34:10 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.