Şimdi Ara

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
27.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam +9 rogue chitin ve +9mdnin oyun içi fiyatı nedir akara'da?

Bir upgrade projem var da
  • +9 chitin 20-30gb civari +9 md ise 32-35gb ediyor
  • İyi Oynuosun İtemlerde İyi Ama Bu Gece Zor Bi Gece Geçirdin Heralde :) bIackEagle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

+9 chitin 20-30gb civari +9 md ise 32-35gb ediyor

Iron neck kaç gb sizin serverda peki C-eastta Neck + 7gb civarından başlıyor md 9 (Iron neck 30-35gb arası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis

İyi Oynuosun İtemlerde İyi Ama Bu Gece Zor Bi Gece Geçirdin Heralde :) bIackEagle

gayet guzel bi geceydi valla iron setsiz dolastigim icin angeri actim(daha sonra seti taktigimda parazit maliceli 8-10 adam takildiginda yatmiyorum genelde farketmissindir) ama 3-4 tane rivalden ekmegimi yedim

ha bu arada ws ye parazit malice ile girmeniz hos olmadi onu da soyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkoJR -- 1 Temmuz 2011; 4:20:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

quote:

İyi Oynuosun İtemlerde İyi Ama Bu Gece Zor Bi Gece Geçirdin Heralde :) bIackEagle

gayet guzel bi geceydi valla iron setsiz dolastigim icin angeri actim(daha sonra seti taktigimda parazit maliceli 8-10 adam takildiginda yatmiyorum genelde farketmissindir) ama 3-4 tane rivalden ekmegimi yedim

Orda Bodoslama Girdik Vs Falan olduğunu bilmiyorduk,Rival Konusuna Bende Katılıyorum konuya yorum yazarken beni kesmişsin :(

• quote:

quote:

quote:

Orda Bodoslama Girdik Vs Falan olduğunu bilmiyorduk,Rival Konusuna Bende Katılıyorum konuya yorum yazarken beni kesmişsin :(

valla karus town önünde afk olduğunu farkettim direk sana vurdum demek ki buraya yazıyor muşsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla karus town önünde afk olduğunu farkettim direk sana vurdum demek ki buraya yazıyor muşsun

Aynen ya öyle oldu birazcık :)

• Yan cari sonunda 59 a kastim ve weapon enchant - dex15 sc ile 2151 ap oldu ayakliktan 4dex eksigim var kafaliktanda 19 dex eksigim var yani 23dex>100ap ye yakin bi eksikligim var onlarida tamamlayinca 2250 civari olacak hele bir de savas olsa 2500e yanasacak ap

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]
  • 19 dex eksigi hala var onlarda tamamlanirsa 2450 civari gorecegiz bakalim

• quote:

19 dex eksigi hala var onlarda tamamlanirsa 2450 civari gorecegiz bakalim

Yalnız resimler hep küçücük nedendir ?

• fpler +9 galiba ?

armor enc. ve dex 15 ile o kadar def varsa (saf) benim zamanında olan ds li chitinlı priestimden fazla defansın olur
  • Valla resimlerin kucuk cikmasi bilgisayardan kaynakli.. oyunun ekran cozunurlugu biraz degisik :)

Ardream cari cok dehset oldu yanliz... Ardreamin en saglamiyim vs diye gezinenleri dogradim biraz bugun

• Akarada oynayan bilir karsidaki cari.. Saolsun arkadas video programini acmisda bi videomuz olmus

• hastayım sana antor
  • quote:

Valla resimlerin kucuk cikmasi bilgisayardan kaynakli.. oyunun ekran cozunurlugu biraz degisik :)

Ardream cari cok dehset oldu yanliz... Ardreamin en saglamiyim vs diye gezinenleri dogradim biraz bugun

Challenge Acepted!

-C-east'ın en sağlamıda benim hadi benide doğra -

Operation successful.

Bu arada şu charla artık bir pk videosu bekliyoruz o kadar item,ap var bir video çekmiyorsun Al scni çık solo pk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 9 Temmuz 2011; 16:51:14 >

• Ben +74'lvl'dim +8 Chitin Set +8 Shard +7 Flame Shard

+59 Charın Kadar Atağım yoktu :P Helal olsun
  • quote:

Akarada oynayan bilir karsidaki cari.. Saolsun arkadas video programini acmisda bi videomuz olmus

İntegrityden IStaticDischargeI'yle yaptınmı hiç vs?

• quote:

İntegrityden IStaticDischargeI'yle yaptınmı hiç vs?

yaklasik 20 tane vs atmisizdir toplamda.. 1-2 kere kesmis olabilir beni tam hatirlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 10 Temmuz 2011; 17:13:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.