Şimdi Ara

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
27.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaLiG0ula

quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Cogu arkadasimiz ticaret derken aklinda +8 chitin +8 shard alip-satip bu itemlerin yapilacagini dusunuyor sanirim.. Benim alip satimini yaptigim itemler +8dw-+9md+9shard +9 sherion +10 elixir +9 dark vane...

200m'e chitin 8 alip 220m'e satmak gibi birsey degil bu.. Sherion +9 serverda tek olan item.. Dark Wane +9 serverda 4 tane varken 2si benim elimdeydi.. Elixir 10 serverda 2-3 tane var.. Bu itemleri satmak zordur.Ama alicisi ciktigi an varini yogunu doker onunuze.. Kisa bi ornek vereyim.. 4 iron set +belte aldigim Dark Wane+9 su anda 7 set hemen vereyim seklinde teklifler aliyor..Ha simdi bana para vermiyor musun diye sorabilirsiniz.. Cashimi premiumumu parasi neyse verip alirim..Bu oyun benim eglencem, eglenmek icinde para vermek benim icin dert degil..

Hocam siz bilirsiniz Akara'da +10 rogue FP set ve +10 Clever var mı?

10fp set zannetmiyorum ama +10 cleaver var..

• CS 0 la bir poz

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]

ImAntoR Char Tanıtımı [Vs Videosu Eklendi]

• süpersin hocam devam devam axa.gif
  • ocharbendeolsaydı.gif
  • Drobu var artık dimi cs nin ?
  • 1 tane barkdan düştüğü söyleniyor akarada... 3 tane var sanırım...
  • hocam mükemmel char.

hüzünlendim şimdi benim niye böyle charım yok
  • CS le bile atack 2423 Kalkanla gezsen yine adam alırsın
  • quote:

1 tane barkdan düştüğü söyleniyor akarada... 3 tane var sanırım...

edanada da cz boss stone dan cıkan bakirra da dustu cs.
  • Yapma bunu yapma bunu Şu CS yi gözüme gözüme sokuyorlar bir ben elde edemedim
  • quote:

1 tane barkdan düştüğü söyleniyor akarada... 3 tane var sanırım...

3 Killme 1 Spartans 1 MrYorik diye bir adamda var. ( Killme dekileri sen daha iyi bilirsin )

Bu arada ben çıktım Spartansdan charıda satıcam. Sana başarılar
  • bugün arena geldi ama dağatmadan gitti reyizz
  • Char güzel ama bi kaç değinmek istediğim konu var. HP 3.9k civarı sanırım. Fena değil ancak o resistler nedir öyle? Akara'da olman bi avantaj ancak üst server'larda olsaydın sağlam iki flame mage seni rahatça alabilirdi sanırım. Doğru mu bu tez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaningléss

Char güzel ama bi kaç değinmek istediğim konu var. HP 3.9k civarı sanırım. Fena değil ancak o resistler nedir öyle? Akara'da olman bi avantaj ancak üst server'larda olsaydın sağlam iki flame mage seni rahatça alabilirdi sanırım. Doğru mu bu tez?

karakterde buffsız 6k hp var Resistance konusuna gelırsek magıc shıeld işimi görüyor magelerle kapışırken bi duration item yeterli
  • CSyi almak için neyden fedakarlık yaptın?
  • hicbirseyden fedakarlik etmedim..

Su an +1Neck deniyorum degisiklik olsun diye..

Bu arada silver gem kırdıracak arkadaslara benden tavsiye sakın girmeyin işe 90 tane kırdırdım 2murky 1 chaotic 2stone splitter 1 ds attı gerisi yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 6 Temmuz 2011; 15:34:09 >
  • CS hayırlı olsun

Sorumu yineliyorum.

+10 Rogue FP Set var mı serverinizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLiG0ula

CS hayırlı olsun

Sorumu yineliyorum.

+10 Rogue FP Set var mı serverinizde?

sanmıyorum olsa haberim olurdu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baho038

Ticarette fenasın

Bu arada oha diyorum +10 md ne demek lan.Şuanki değeri ne kadar peki mdnin?Kaç bin lira?

Sadece daggerların değeri 2500-3000 lira cıvarı sanırım.. Bi pk videosu çekeyim diyecegimde valla karsısı tamamen mage.. torment atıyosun vuruyosun geçiyosun bi zevki olmuyor

Sizin serverdaki mageler eziq o zaman

krowaz yerine +21 rebith shell set alsaydın daha iyi gidermiş

• Yazarken ben serverda tek olan itemı gidip alıyorum adam herşeyını dokuyor falan filan denmiş fakat onun için önce biraz sıfırdan girmek olmadı gb almak gercek para yatırmak falan lazım yoksa 200mden alıp 220me satmayla başlamadan direk buraya gelmek için ancak tl çözer işi herkes bir yerden başlıcak ki ondan sonra +10lar falan eline geçsin.

He 100gb olup 50mlik iş yapan adam ticarette korkaktır o ayrı ama direk 100gb almakta oyuna yatırım demektir herkes ya yapmaz ya da yapamaz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.