mp3'ü cihazın windows\rings klasörüne atarsan zil sesleri arasında görebilmen lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: DALGIC28M
mp3 leri nasıl zil sesi yapıyoruz?
o dediğin yöntem doğru olmakla beraber cihazın ana belleğini meşgul edeceğinden iyi bi yol değil hafıza kartına bagımsız bi şekilde atarsanız klasör içinde olmayacak ayarlardan görebilirsiniz settings-phone yoluyla
yunus teşekkürler bölesi daha mantıklı sağol...
2 sorum daha var. bende jasjam var saat dilimini istanbula göre ayarlıyorum. ama belli zaman sonra +3moscov saat dilimine geçiyor.. ZİL SESİNİ HALLETTİK TEŞEKKÜRLER saat alarmında kullanmak için bi yol varmı? saat alarm müzik seçeneklerinde görünmüyor....
quote:
Orjinalden alıntı: mertcenk
arkadaşım jasjam den değil ultimate serisinden bahsediyo arkadaş. yanlış anladın bence. ultimate serisine örnek olsun diye gg da satılan bi tanesinin linki burada: http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4975262
slm arkadaşlar wm 05 türkçe rom yok mu? bu makinaya göre. yabancı dil zor oluyor. bilen arkadaşlarrr bekliyorum
ARKADASLAR CIHAZI MODEM OLARAK KULLANMAK ICIN PC YE BAGLARKEN NASIL BI ISLEM YAPILIYOR ? PC UZERINDEN CIHAZ SAYESINDE INTERNETE NASIL CIKARIZ...
netfront3.3 buldum sanırım ilaclı benden ilac istemedi. yalnız banka islemlerinde sanal klavyenin üzerindeki harf ve rakamlar görünmüyor? bunun bi çözümü varmıdır ? oprera sorun çıkarmadı.
abilerim bende aldım i mate jasjamı hatta cook oldu alalı ama ben yaklasık olarak 580 ytl civarına aldım :D cunku uretildigi yerde yasıyorum :D neyse gorusmek uzere . bye bye
Arkadaşlar, Jasjam alma konusunda karar verme aşamasındayım. Şöyle bir sorum var; Tek elle klavyeyi açıp sms yazıp yollanabilir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim. Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: ERAYALTUN
Arkadaşlar, Jasjam alma konusunda karar verme aşamasındayım. Şöyle bir sorum var; Tek elle klavyeyi açıp sms yazıp yollanabilir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim. Saygılar
HAYIR TEK ELLE MESAJ YAZIP YOLLAYAMAZSIN...
ARKADASLAR KENDIM ISTEDIGIM MUZIKLERI ALARM NELODISI OLARAK NASIL SECEBILIRIM? TELEFON MELODISI OLARAK YAPTIM AMA ALRAM MELODISINI BECEREMEDIM...
Dostum sesleri alarm olarak ayarlayabilmen için sesin wav formatında olması gerek. ama enalarmppc diye bi program var.. onu yüklersen değil wav herhangi formattaki bir sesi alarm sesi olarak ayarlayabilirsin.. ben kullanıyorum ve çok memnunum.. hatta ses hafıza kartında bile olsa çalıyor ve sesi cihazın kendi hafızasına atmanada gerek kalmıyor.. türkçe desteğide var..
Dostum sesleri alarm olarak ayarlayabilmen için sesin wav formatında olması gerek. ama enalarmppc diye bi program var.. onu yüklersen değil wav herhangi formattaki bir sesi alarm sesi olarak ayarlayabilirsin.. ben kullanıyorum ve çok memnunum.. hatta ses hafıza kartında bile olsa çalıyor ve sesi cihazın kendi hafızasına atmanada gerek kalmıyor.. türkçe desteğide var..
e-cool ALLAH RAZI OLSUNYA :) DERDIME DERMAN OLDUN GUZEL PROGRAM HERKES YUKLESINNN
Rica ederim kardeşim.. Önemli olan işini görmesi..
Ya buarada sen jasjamda herhangi bir overclock uygulaması kullanıyormusun.? Kullanıyorsanda hangi hızda kullanıyorsun ve herhangi bir takılma felan oluyormu..?
quote:
e-cool ALLAH RAZI OLSUNYA :) DERDIME DERMAN OLDUN GUZEL PROGRAM HERKES YUKLESINNN
quote:
Orjinalden alıntı: e_cool
Rica ederim kardeşim.. Önemli olan işini görmesi..
Ya buarada sen jasjamda herhangi bir overclock uygulaması kullanıyormusun.? Kullanıyorsanda hangi hızda kullanıyorsun ve herhangi bir takılma felan oluyormu..?
quote:
overlock kullanmadım. msn açıkken mesaj gelme anlarında mp3 dinlerken duraksıyor. ama sanırım o anda fazla program açıktı. o yavaşlık hepsinde olur bence. hız olarak bence güzel.
Bende kjam'dan jasjam'a yada htc p3300'a terfi etmek istiyorum ama bendeki kjam'ı elden çıkartamadım henüz.. :(
quote:
Orjinalden alıntı: e_cool
Bende kjam'dan jasjam'a yada htc p3300'a terfi etmek istiyorum ama bendeki kjam'ı elden çıkartamadım henüz.. :(
GPS VE RADYO OLMAMASINA RAGMEN PAHALI AMA GUZEL CIHAZ. KLAVYESI YETER :)
Yaw ben buldum uygun fiyata bi jasjam ama kjam'ı satamadım henüz.. Yokmu alan yaws..??? Bisürü ekstrasıda var halbuki..
fiyatı çok uçuk alacak olanlar biraz daha beklemeli bu ürünün artısı klavyesi ama bu artı başka markalardada oldugu ve fiyatın bunlardan çok daha düşük oldugu için eksi durumuna geliyor üstelik gps te yok..