arkadaslar imate jasjam kullanan arkadaslardan cihaz icin yorumlarinizi bekliyorum.... ultimate serisi turkiyede satilacakmi ?
Gelmez bence Türkiye'ye.
quote:
Orjinalden alıntı: DALGIC28M
arkadaslar imate jasjam kullanan arkadaslardan cihaz icin yorumlarinizi bekliyorum.... ultimate serisi turkiyede satilacakmi ?
mükemmel bir cihaz daha ne denebilir ki ?
Üç haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Gerçi JASJAM benim ilk PDA'im ancak onu almaya karar vermeden önce çok araştırma yaptım. GPS'li bir PDA almak istiyordum, ETEN M700 ile I-Mate JASJAM arasında karar veremiyordum. Doğubank ve civarındaki mağazalarda fiziki olarak inceleyince I-Mate'in gerçekten daha kaliteli olduğuna karar verdim ve yurtdışından aldım. Tavsiye ederim. GPS'i olmaması çok da problem değil, daha önceden almış olduğum Royaltek X-Mini ile kusursuz çalışıyor.
Acılır kapanır klavyesi super goruntusu super ele oturusu super hersey cok guzel fakat 400mhz hızı nası sızce kasarmı pda ı? yardım edersenz sevenırım
kasmaz... çift işlemcili 400 mhz hızında samsung işlemci kullanıyor... çalıştırırken zorlandığı bir uygulamaya şahit olmadım..
3 gün öncr aldım patrona vatanbilgisayar dan 1889 ytl ye bendeki k-jam i gördü ona benzer bise istedi onu aldırdım cihaz gercekten hızlı k-jam e gore...
arkadaşım jasjam den değil ultimate serisinden bahsediyo arkadaş. yanlış anladın bence. ultimate serisine örnek olsun diye gg da satılan bi tanesinin linki burada: http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4975262
oncelikli yorumlar jasjam icindir. ultimate serisi daha yok burda :) jaslam in islemcisi 416 mhz indenden dahami hizli?
ben de bir jasjam kullanıcısıyım. cihaz inanılmaz güzel önüme gelen herkese tavsiye ediyorum ama tabi bütçe kısıtı bu cihazda çok önemli. alet gerçekten pahalı ama aldığı parayı hakediyor. içinde ki oyunlar bile acayip güzel
400Mhz'lik Samsung işlemcisi sayesinde uçuyor cihaz! Klavyesinin kullanımıçok pratik. Tek kelimeyle mükemmel bir cihaz, tek kusuru fiyatı
YANI MSN KULLANILIRKEN SORUN YASIYORMUSUNUZ ?
BENDE ALICAM JASJAM KARAR VERDIM. BURDA JASJAMIN KONUSUNU ACTIK. BURDAN BILGILI ARKADASLARDAN BILDIKLERINI OGRENELIM :) JASJAM ICIN SOFT RESET HARD RESET NASIL ATILIR. ROM YUKLEME ROM YEDEGI NASIL ALINIR VE CIHAZ ICIN BILMEMIZ GEREKEN PUF NOKTALAR NELER DIR? CIHAZI KULLANIRKEN SORUN YASAYAN ARKADASLAR NASIL COZUM BULDULAR. TECRUBELERDEN FAYDALANMAK ISTERIZ. YARDIMLARINIZ ICIN TESEKKURLER. BILGILERINIZI PAYLASINIZ LUTFEN :)
arkadaslar bugun koyuncuelektronikle görüştüm ultimate 8150 modeli agustos sonunda geliyor türkiyeye.....diğer modeller için henüz plan yok...
NIHAYET JASJAMI MI ALDIM VATAN BILGISAYARDA BABALAR GUNU INDIRIMI FINANS KARTA % 15 INDIRIM 5 AY TAKSIT 1.610 YTL :)
SMS İletim Uyarısını Açmak Daima aktif olması için: HKCU\Software\Microsoft\Inbox\Settings\SMSDelivery Notify = 1 (DWORD decimal) Kapatmak için : HKCU\Software\Microsoft\Inbox\Settings\SMSDelivery Notify = 0 (DWORD decimal)
6815 yerine alacaktım çok pahalı gelmişti...
mp3 leri nasıl zil sesi yapıyoruz?
mp3'ü cihazın windows\rings klasörüne atarsan zil sesleri arasında görebilmen lazım.