Dostlar, JasJam için orijinal olamk kaydıyla pil, cradle araç şarjı vb... parçaları nerden bulabiliriz bilen var mı?
arkadaşlar bana avustralyadan i-mate jasjam hediye geldi ama ingilizce türkçe yapma gibi bi şansım varmı yardımcı olursanız çok makbule gececek.ne işime yarıcakki ingilizce.lütfen yardımcı olun.türkçe yapim başka bişe istemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: axl82
arkadaşlar bana avustralyadan i-mate jasjam hediye geldi ama ingilizce türkçe yapma gibi bi şansım varmı yardımcı olursanız çok makbule gececek.ne işime yarıcakki ingilizce.lütfen yardımcı olun.türkçe yapim başka bişe istemiyorum.
bizimkide ingilizce :) bi program görmüştüm menüleri türkçe yapıyo ama hoşuma gitmedi sildim. bildiğim kadarıyla türkçe rom atmak tehlikeli bi yanlışlıkda cihazı çöpe atıyorsun diye biliyorum..
Aslında türkçe paketleri var ama cihazı çok yavaşlatıyor,şahsen denedim ve kaldırdım,,yalnız kaldırınca cihaz açılmadı,,ekran simsiyan vaziyette kaldı.Hard resetten sonra cihaz kendine geldi.. Yani pek sağlıklı değil.
yahu arkadaşlar nasıl 1 800 veriyorsunuz bu cihaza anlamıorm yazık günah be
walla benwww.ebay.de 2. el aldım 200euro. yurtdışından gelen bi tanıdığımada getirtim şimdi kayıt için uğraşıyor bugün yarın elimde bu arada 1gb kartda fiyata dahil
arkadaşın dediği gibi ne gps var ne de radyo.. bu marka sanırım pda nın nokia sı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme