Şimdi Ara

IMATE JASJAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostlar, JasJam için orijinal olamk kaydıyla pil, cradle araç şarjı vb... parçaları nerden bulabiliriz bilen var mı?
  • arkadaşlar bana avustralyadan i-mate jasjam hediye geldi ama ingilizce türkçe yapma gibi bi şansım varmı yardımcı olursanız çok makbule gececek.ne işime yarıcakki ingilizce.lütfen yardımcı olun.türkçe yapim başka bişe istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: axl82

arkadaşlar bana avustralyadan i-mate jasjam hediye geldi ama ingilizce türkçe yapma gibi bi şansım varmı yardımcı olursanız çok makbule gececek.ne işime yarıcakki ingilizce.lütfen yardımcı olun.türkçe yapim başka bişe istemiyorum.

bizimkide ingilizce :) bi program görmüştüm menüleri türkçe yapıyo ama hoşuma gitmedi sildim. bildiğim kadarıyla türkçe rom atmak tehlikeli bi yanlışlıkda cihazı çöpe atıyorsun diye biliyorum..
  • Aslında türkçe paketleri var ama cihazı çok yavaşlatıyor,şahsen denedim ve kaldırdım,,yalnız kaldırınca cihaz açılmadı,,ekran simsiyan vaziyette kaldı.Hard resetten sonra cihaz kendine geldi..
    Yani pek sağlıklı değil.
  • yahu arkadaşlar nasıl 1 800 veriyorsunuz bu cihaza anlamıorm yazık günah be
  • walla benwww.ebay.de 2. el aldım 200euro. yurtdışından gelen bi tanıdığımada getirtim şimdi kayıt için uğraşıyor bugün yarın elimde
    bu arada 1gb kartda fiyata dahil

• arkadaşın dediği gibi ne gps var ne de radyo.. bu marka sanırım pda nın nokia sı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.