Şimdi Ara

İmba shamanımı geri istiyorum:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya sırf ben mi bole dusunuyorum bilmem ama shamanı her gecen gun daha zayıflatıyorlar resmen..
    1-Elemental shamanları zayıflattılar bence cunku en buyuk gucumuz olan chain lightning'e talentla verilen %20 dmg bonusu kaldırdılar yerine sacma talentlar getirdiler. Eskiden av ye girer +dmg gearımı kusanır,elemental mastery ve zandalar trinketı(o zmn bu trinketta nerf yememişti gerci) acardım ch ile sırasıyla 2,5k,2k,1,5k falan vururdum adamlara Zaten shamana dmg gearı vermiolar dungeonlardan bi tek tier2,5 var gzl gerci zg itemlarıda iidir elemental shaman icin..
    2-Enchantment shaman desen daha beter gittiler caanım wf yi nerflediler artık resmen bg de bile rockbitter kullanıom yazık oldu tek vurusta caster olduren shamana

Bunları yazdım cunku shamanı cok severdim (gerci 6 aydır fln oynamıodum mage oynuom artık) ama tekrar oynamaya basladıgım su gunlerde gordumki eski dps shamanı kaldırmışlar yerine uyduruk bi healer shaman yapmışlar..
    Ulan biz hybrid classların (druid,shaman,paladin) offansif yonuyduk be o gunlerde

• allince ların epic karakteri paladin ...horde larında shaman...iksinin yaklasık eş seviyede olmasını sağladılar...yani destek karakteri haline getirdiler...paladin gibi
  • bence hata shaman gercekten eskiden imbaydı wind fury ye crit denk gelirse yarıodun ortamı ole kac kez kesmisti beni shamanlar okuz gibi hpme tek cekiolardı aclar
  • quote:

Orjinalden alıntı: igdot

bence hata shaman gercekten eskiden imbaydı wind fury ye crit denk gelirse yarıodun ortamı ole kac kez kesmisti beni shamanlar okuz gibi hpme tek cekiolardı aclar

• quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

allince ların epic karakteri paladin ...horde larında shaman...iksinin yaklasık eş seviyede olmasını sağladılar...yani destek karakteri haline getirdiler...paladin gibi

he bu arada bak simdi paladin eskidende herkesi gıcık ederdi hala edio shamanda eskiden gıcık ederdi havyan bebesi critleriyle bak simdi ne oldu esitlik bozuldu shaman ezildi pala hala delirtmeye devam

• druid bc de güselce bufflanmış hayırlı olsun :)
  • allylar ayağa kalktı tabi partylerde bir numaraydı shammy... allyllar ayağa kalkınca hem shammyi zayıflattılar hem de burning crusadele allylara shammy hordea pala getiriolar... yani akılları sıra eşitlik sağladılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ii senin imba shammy ini geri versinler benimde wow testten cktiğindaki rouge talentlarimi ve damagelerimi geri versinler
    rare itemlarla bile en az 400 crit en az 800 vuruyordum bu nedemek biliomusun
  • Fazla güçlüydü şimdi hak yerini buldu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.