Malum arkadaşlar sıralama değişti herkesin bildigi gibi. Ocak ayında Snow War ile yer yerinden oynadı NP lerde.. Xigenon Humanlarda Dragon ImCENDERMEE 'ye geçti.. HumansCaptain 2 'liğe düştü ve ertesi günü HumansCaptain clandan cıktı ve 1 gün sonra clana tekrar girdi. Neyse fazla kurcalamayalım istersenız. Kısaca; Biliyorsunuz Ocak ayında bir cok arkadas forumlarda np trasferi (bugu) yaptıgı, resimlerlede belgelendi veya alalade belli ben yaptım demesede Sabit M - S - N - H ve Dragon la ile sıralamalar değişirek ben burdayım dedi. Acaba ImCENDERMEE ve HumansCaptain 'da acaba kar topu oynadı mı? Diyeceksiniz neden bu konuyu açtın, haklısınız. Ben merak ediyorum şimdi, dragon ImCENDERMEE 'de onda oldugundan dolayı. Acaba bu 2 si, bizi andınlatırmı, şuan ki np sini görünür biçimde ve clana basılan np yi, burda bir resimle gosterse de herkes merakını gıderse ne dersiniz!
Göstermek çok zor olmasa gerek resimlerle, kendi np sini ve clana basılan np yi. Bunda problem yok öle degilmi sonucda np leri herkes merak ediyor doğal olarak .. 05 şubat 2009
Umarım Aynı clanda olan bir arkadaş bu konuyu onlara taşır.
Biraz abartıyorsun sen bu konuyu... HumansCaptain'de inanılmaz bir NP yok aradaki farkı kapatamayacakları kadar. ImCENDERMEE'de serverın şuan en çok NP kasanlarından birisi. HC Şuan aylık sırada bile yok çünkü itemlerini bleackpearl'e sattı ve şuan charına müşteri arıyor. Kısacası o sıralama sonsuza kadar aynı kalmayacaktı. NP Kasan öne geçecekti. Snow War bug yapanları eleştirirsin anlarım haklı görürüm ama sanane adamların kastığı np'den?
Çok merak ediyorsan bug yapanları söyleyeyim sana; Legendz Aliens NEANDERTHALS
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: ß@TÚ
Biraz abartıyorsun sen bu konuyu... HumansCaptain'de inanılmaz bir NP yok aradaki farkı kapatamayacakları kadar. ImCENDERMEE'de serverın şuan en çok NP kasanlarından birisi. HC Şuan aylık sırada bile yok çünkü itemlerini bleackpearl'e sattı ve şuan charına müşteri arıyor. Kısacası o sıralama sonsuza kadar aynı kalmayacaktı. NP Kasan öne geçecekti. Snow War bug yapanları eleştirirsin anlarım haklı görürüm ama sanane adamların kastığı np'den?
Çok merak ediyorsan bug yapanları söyleyeyim sana; Legendz Aliens NEANDERTHALS
YAHU SEN ONLaRIN AVUKATIMISIN.. ImCENDERME np transferi yaptı ve şuanki konumuna geldi.. Yahu bunu xenomdakı cogu kısı bılıyor yapma gözünü seveyim hadi göstersın bir resim uzerindeki np yi ve clana bastıgı np yi inananacam. ama gösteremez zaten transfer sayesinde uctu char 1. liğe 500,000 np temiz np traferi yaptı OCAk ayında..
CENDERMEE Duman abi cafesi vardı keçioren de X in ilk adamlarındandır cafeyi karısından ayrılınca kapadı ve ncs bastı bidada gormedim
ikisinide tanımam etmem ama tafasız bi gözle yorumlayaım senin konuşmalarına göre söyleyim. 1-YAPTILARSA BİLE SENİ ALAKADAR EDEN Bİ DURUM YOK 2-ZATEN YAPSALAR BİLE SENİN YAPABİLECEGİN BİŞE YOK 3-HADİ YAPTILAR GM DE FARKINDA YASAKLAMADI SEN Mİ BANLAYACAKSIN??
eden ettigiyle yapan yaptıyla kalıor bu oyunda sen o güzel beynini böle şeyler için orma bence SADECE Bİ OYUN..
senin gibi düşünen 100-200 varsa bu adamlar tek tek resim koymak yada göndermek zorundalarmı?? bide burasını düşün..
fazla kaptırma iyi eglenceler
Selam Arkadaşlar...
HC ile ilgili bir olaya açiklik getirmek istiyorum... HC uc kurus NP ye ihtiyaç duyacak biri deildir... Dragon aylardan beridir kendisindedir... Fakat kartopu olayı çıktıktan sonra dragonu kaybetmiştir... Bu na rağmen illegal her hangi bir şey yapmamıştır... Geçenlerde clandan çıktığı doğrudur... Sebebi ise bir arkadaşın clanına pelerin görevine yardım için izin alarak çıkmıştır... Ertesi gün clana geri dönmüştür... Bahsi geçen savaş sebebiyle banlananlar zaten ortada dır... Ne mutluki SELKAR clanı alnının akıyla yerinde dimdik duruyor...