Şimdi Ara

imdaaaaaaat gitti ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizden çok rica ediyorum lütfen bana yardımcı olun ps3 ün görüntü ayarlarıyla oynadım ve görüntü gitti simsiyah bir ekran var başka bişey görükmüyor içerisindede bir sürü demo oyunum var bunları kaybetmeden nasıl düzeltirim lütfen bilen birileri ya yardım etsin yada link versin

hay kafama neden kucaladımki sankiheeeeeeeeeeeeeeeeellppp

• Reset çek. Fabrika ayarlarına döndürebiliyosun aleti. Nasil oldunu bilmiyorum ama forumlarda bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kalavera

Reset çek. Fabrika ayarlarına döndürebiliyosun aleti. Nasil oldunu bilmiyorum ama forumlarda bulabilirsin.

sağol ama hangi forumda nasıl bulayım şimdi lütfen bilen birileri cevap yazsın birde reset atarsak demo oyunları kaybedermiyiz
  • Cihazı açarken diski soktuğumuz ön yüzdeki dokunmatik olan açama kapama tuşuna elini kaldırmadan dokunarak ortalama 5sn. bekle açarken yapıcaksın bipleyecek böylece fabrika ayarlarına dönersin görüntü geri gelicektir, başlık açarkende forum kurallarına bir göz at "Ps3'ten görüntü alamıyorum" yazsanda yeterli olur.

Edit: Demoları save'leri kaybetmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 1 Temmuz 2007; 4:47:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Cihazı açarken diski soktuğumuz ön yüzdeki dokunmatik olan açama kapama tuşuna elini kaldırmadan dokunarak ortalama 5sn. bekle açarken yapıcaksın bipleyecek böylece fabrika ayarlarına dönersin görüntü geri gelicektir, başlık açarkende forum kurallarına bir göz at "Ps3'ten görüntü alamıyorum" yazsanda yeterli olur.

cevap için sağol fakat son kısmı anlayamadım forum kurallarına göz at demişsin bence sende biraz relax ol kendini bukadar kasma isteyen istediği gibi açsın başlığını ne var benim açtığım başlıkta

arkadaşlar fırça atacak değil yardım edecek bir arkadaş yokmu lütfen sizinde başınıza gelebilir reset atarsam cihazdaki bütün oyunlar silinir bunların arasında ps storeden parayla indirdiğim oyunlarda var oyunları kaybetmeden nasıl düzeltebilirim

• lutfen turkcemizi duzgun kullanalim siz turk genclerine relax ol gibi deyimler yakismiyor ayrica arkadas sana yardimci olmus emegine saygi gostermeli en azindan bir tesekkur etmelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsiyakali neco

quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Cihazı açarken diski soktuğumuz ön yüzdeki dokunmatik olan açama kapama tuşuna elini kaldırmadan dokunarak ortalama 5sn. bekle açarken yapıcaksın bipleyecek böylece fabrika ayarlarına dönersin görüntü geri gelicektir, başlık açarkende forum kurallarına bir göz at "Ps3'ten görüntü alamıyorum" yazsanda yeterli olur.

cevap için sağol fakat son kısmı anlayamadım forum kurallarına göz at demişsin bence sende biraz relax ol kendini bukadar kasma isteyen istediği gibi açsın başlığını ne var benim açtığım başlıkta

arkadaşlar fırça atacak değil yardım edecek bir arkadaş yokmu lütfen sizinde başınıza gelebilir reset atarsam cihazdaki bütün oyunlar silinir bunların arasında ps storeden parayla indirdiğim oyunlarda var oyunları kaybetmeden nasıl düzeltebilirim

Cihazdaki oyunlar filan silinmez öndeki power düğmesine 5 saniye (2. diit sesi gelene kadar) bas

• quote:

Konsol Bölümü Kuralları:

7-) Basit sorularınız için yeni konu açmak yerine sorularınızı mevcut konularda dile getirmeye çalışınız. Arama yapmadan konu açmamaya özen gösteriniz. Bu tür konular kilitlenip mevcut ana konulara yönlendirilebilir. Ayrıca yardım almak istediğiniz bir hususta " Yardım Lütfen, Soru, Bakar mısınız " şeklinde konu içeriğini açıklamayan başlıklar kullanmak yerine sorunuzu özetleyen kısa bir başlık kullanarak yeni konu açmaya gayret ediniz. Cevabını alamadığınız sorular için tekrar yeni bir başlık açmayınız. Konunun muhatabının o an forumda olamayabileceğini de düşünerek hareket ediniz.

Evladım kurallar niye konmuş uyalım diye bak cevabınıda yazdık soruna ama kuralları okumaya üşendiğin kadar verdiğim cevabı okumayada üşenmişsin, yarı İngilizce yarı Türkçe karalamışsın birşeyler, dilimizi böyle kullandın diye bravo ne iyi etmişsinmi diyelim.
    İsteyen istediği gibi başlık açıp içindede böyle istediği dillerden ortaya karışık yaparsa burada ne düzen kalır ne birşey burada yazıyla varsın ve yazına gösterdiğin özen hem kendine hem başkalarına saygının karşılığıdır, bunu bilmeyenlere öğretmek uyarmakta bizim görevimizdir, yarın başkası yaparsa sende ona öğretki burada düzgün bir paylaşım ortamı oluşsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.