fazla paramda yok zamanımda hayır sever biri acil cevaplaya bilir mi?
4+1 sistemlerde üstüne alet tanımam kendimde kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Piyasada en ucuz 44$+kdv ye var iyi araştırırsan bu fiyat cıvarına alabilirsin.Özellikle basları çok iyi.Sakın aldanıpta keysmartın falan koca kutulu 5+1 lerinden falan alma (arkadaşa aldık kanıp ama creative in kalitesi bambaşka) başka marka önerisi istersende philipste iyi ama daha pahalı değmez bence.
walla düzgün bi 5+1 alıp masanın üzerinde bırakacağına hepsini.....al bunu kullan tayır tayır... 4+1 için gerçekten çok çok iyi (örnek memnuniyet: bizzat ben )
Arkadaşım,bi ara bende takmıştım kafaya Creative 4400'ü.Sonra gidip hemen hemen aynı paraya Microlab 5+1 aldım.gayet memnunum. Ama bir arkadaşımda Creative 5200 var.Dün onda dinledim.Alet çok düzgün.Alabiliyorsan,gidip 5200 modelini al. Yalnız şurası çok önemli;hangisini alırsan al gerçek performans yakalamak istiyorsan,on-board ses kartı ile değil,sistemine ayrıyetten bir ses kartı takarak kullan.(Mesela Creative SB Live! veya Zoltrix nightingale pro6 gibi.)
quote:
Orjinalden alıntı: dejavu_srkn
Arkadaşım,bi ara bende takmıştım kafaya Creative 4400'ü.Sonra gidip hemen hemen aynı paraya Microlab 5+1 aldım.gayet memnunum. Ama bir arkadaşımda Creative 5200 var.Dün onda dinledim.Alet çok düzgün.Alabiliyorsan,gidip 5200 modelini al. Yalnız şurası çok önemli;hangisini alırsan al gerçek performans yakalamak istiyorsan,on-board ses kartı ile değil,sistemine ayrıyetten bir ses kartı takarak kullan.(Mesela Creative SB Live! veya Zoltrix nightingale pro6 gibi.)
Walla ben Creative sb live ses kartı ile birlikte Creative 4400 ü kullanıyorum... wallla bazen canım sıkılıyo son seviye ses te dinliyorum şarkıları yıkılıyo ortalık... Seste yeterince kaliteli... Ben çok memnunum müzik sistemimden.. Tavsiye ederim yani...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme