Şimdi Ara

imdaat yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben elimdekinden ayrı 40 gb bir harddisk aldım. bilgisayara taktım f1 sorunuyla karşılaştım f1 basarak girdim bilgisayar aygıt yöneticisinde görünüyordu sonra disk yönetimini açtım 30 -10 gibi e-f adlı diskleri birleştirmeye çalıştım sonra dinamik diske dönüştür dedim sonra olumsuz veya olumlu birşey hatırlamıyorum. sonra f yi daha sonra da e diskini sildim tek amacım diski birleştirmekti. sora birdaha yönetimdel araçlar\disk yönetiminde bu harddisk görünmedi. aygıt yöneticisinde görünüyor . bu harddiskim çöktümü bunu nasıl kullanacağım yardım ederseniz sevinirim ayrıca çeşitli programlar denedim.bir programda (arddiski alırken format atılmıştı )windows ve silinen şeyleri buldu ben yalnız eskilerle işimyok bu harddiski nasıl yedek disk olarak kullanacağım yardım ederseniz sevinirim

• partition magic kullan. sildiğin partitionları orda görürsün. hepsine sürücü harfi atadıktan sonra birleştirirsin.
  • hayır hayır dynamic disk yapmışsın sen onları öncelikle normal basic disk yapacaksın bunun içinde bilgisayarıma sağ tıkla ordan yönet de ve ordan disk yönetimine gel sağ tıkla basic(zannedersem türkçe xpde temel disk yazar) diske çevir de işlem bu kadar.
  • arkadaşım disk yönetiminde gözükmüyor dediginiz şeyleri kullandım fakat beceremedim
  • arkadaşım disk yönetimini açınca orda hddn gözüküyor ya alt kısımda ona sağ tıkla basic diske dönüştür diceksin bi daha bi kurcala istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan737 -- 2 Mart 2006; 18:42:49 >
  • arakdaşım çok kurcaladım gözükmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardim edin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.