Bildirim
imdat sesleri duymuyorum !!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yokmu yardım edecek babayiğit.
xp driveri olan yokmu bu ses kartının. -
hocam google dan bi aratsan bi sürü site bulursun, zaten çok popüler bir ses kartı. şimdi insanlar burda görüp de sana göndereceğine 2 sn de internetten bulursun -
korocop önce creative.com a baktım sonra google de aradım driver gıidede ve driver softta var gözüküyor. ikisindekide uymadı. sonra donanim haberde aradım bulamayıncada konuyu açtım.
ve hala bulmuş değilim -
ses kartının üzerinde chipte yazan bir seri no vardrı. onu arat google dan -
denedim ama uyumlu driver bulamadım.
xp tanıyor fakat ses çıkmıyor. diğer forumlardada aynı sorunu yaşayan insanlar varmış yardım istedim ama ses seda yok...
arkadaşlar aramızda yokmu bu ses kartını kullanan. nerden aldım bu lanet kartı ben:( -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaokur1984
creative 5.1 blaster live ses kartımın driveri kayıp:( elinde olan varmı. driverguide dan indiremiyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
chipset. creative ct4830 sb live mümkünse xp driveri
satın aldığın yere gidip bir tane daha kopya istesen belki yardımları olur.
-
hoca taa 1.5 sene önce izmirden aldım şimdi ankaradayım nasıl giderim oralara
neyse
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.... -
yokmu arkadaşlar bu ses kartını kullanan -
arkadaşlar 15 gün oldu yardım decek adam yokmu? -
ben de "imdat sesleri" duymuyorum... -
kardeş senin kartını windows xp otamatik görüp çalışması lazım. Eğer çalışmıyorsa kartda bi sorun olabilir.
birde özel driver ı vardır buda eko, eax, keyboard gibi özellikler kazandırır.bu driver ın linkide burada http://www.softwarepatch.com/utilities/creativelive3.html -
quote:
Orjinalden alıntı: Difference
ben de "imdat sesleri" duymuyorum...
biraz dengesize benziyorsun sesleri duymadıgın halde girmişsin mesaja bakmışsın hayret -
quote:
Orjinalden alıntı: rabesantrata
kardeş senin kartını windows xp otamatik görüp çalışması lazım. Eğer çalışmıyorsa kartda bi sorun olabilir.
birde özel driver ı vardır buda eko, eax, keyboard gibi özellikler kazandırır.bu driver ın linkide burada http://www.softwarepatch.com/utilities/creativelive3.html
ustam çok teşekkür ederim ama uymadı bu driver.
kartta sorun yok elime 98 driveri geçti başka bir kaynaktan. windows 98 kurdum denedim kart çalışıyor...
ilgine teşekkür ederim...
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum çok sağolun
-
arkadaşlar günlerdir bir google bakıyorum bir buraya yok yok yok
kimsede yokmu bu driver yahu -
WWW.TR.CREATİVE.COM A bir gir bak istersen. -
http://uk.europe.creative.com/support/downloads/
bu adresten kartı seç ve ona göre devam et. live 5.1 serisinin 2-3 tane kartı var. digital çıkışlı olanı için ayrı driver var. bunları karıştırma. driverı yükledikten sonra yine ses gelmezse kartın takılı olduğu slotu değiştir. bu arada anakarta yeni bios yüklemesi yaptıysan yada format filan attıysan yeni driverları kurarken çakışma yapmış olabilir. yada yapabilirsen biosdan IRQ ayarlarını yeniden düzenle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 3 Temmuz 2005, 17:19:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X