ya arkadaslar sx1 im açilmiyor kirmizi tusa basiyorum goz resmi çikiyor uzun bir bipten sonra kapaniyor... 1 kerede daha böyle olmustu format atip fw12 yi yükledim formatsiz bu isin çaresi var mi ? bilen varsa sölesin lütfen...!!!
*# ye basılı tutup açmayı dene. en son hangi fw vardı. nerden yüklemiştin. sx bir ile ilgili sayısız soru ve cevaba sx1 ciler topicinden ulaşabilirsin. kolay gelsin.
* ve # basinca format at1yo direk baska bir yol biliomusun cok arast1rdim ama cozum bulamadim birde telefon kapaliyken bilgisayardan telefonu göremez miyiz? telefon numaralarini almak için.. cok sagol yanitin icin
servise götür onlarda card reader mutlaka vardır yada card reader olan bir arkadaşından card reader ı al onun yedeğini çıkar ve sonra formatla en iyi çözüm bu sanırım..........
dostum şu flash programlarını deneyebilirsin aslında tlf sağlamken full flash almış olsaydın yada nebiliyim 3-4 tane ayrı ayrı flash yedeği alabiliyosun yok boot flash yok files flash falan her neyse problemin neyse sadece onu yüklerdin kurtulurdun
tesekkurler bilgiler icin... flash programlara ornek ne var?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme