Şimdi Ara

imdattttt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mrb acaba power suply (heralde böle yaziliyo )ne dir

• kasanın arkasındakı elektrik fişinin girdiği kutu napcanki niye sordun?
  • onun agrizasi ne olabilir ayrica yazilimi dogrumu
  • bilgisayar parçalarına elektrik gelmesini sağlayan alet
  • power doğruda suply i bilmem
    arızasına gelince tam olarak bilmiyom ama kısa devre falan olabilir yada dengesiz açırı veya az elektrik verebilir bilgisayara buda makinana zaraer verir
  • hadi ya .gerci beni ilgilendirmez kullanici düsünsün makinasi. supply diye yaziliyomus
  • POWERSUPLLEY DIYE YAZILIR ARIZA SEPEPLERI COKTUR ANAKRT UZERINE -2 İLE +2 DEGERINDEN BASLAYUARAK -12 VE +12 VOLT ELEKTIRK SAGLAYAN SENIN ANYACAGIN BIR TUR REGILATOR. SIKAYETINI YAZARSAN SANA DAHA DETAYLI BILGI VERIRIM . FIYATLARUI KONUSUNDA 15 DOLARDAN 140 DOLARA KADAR POWER SUPLLEY BULA BILIRSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis telsizi alacağım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • POWERSUPLLEY değil, POWER SUPPLY olması lazım. Güç sağlayıcı yani. slayt75 adlı arkadaş yeterince net bir şekilde açıklamış olayı... Yalnız ne sorundan bahsetmişsin, ne de çözmek istiyorsun anladığım kadarıyla. Madem çözmek istemiyorsun, neden soruyorsun? Eğer sorunu çözmek veya anlamak istiyorsan sorununu anlat, yardımcı olmaya çalışırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenon -- 6 Eylül 2004, 23:27:43 >
  • çoğunlukla ya kondansatorler yanar yada sigortası patlar :)
  • koptum
    bin özür
  • konu başlığı da çok ilginç.. "imdaaat" diye bağırıp dikkat çektikten sonra "saat kaç" der gibi "power supply" nedir diye sormuş

latife ediyorum umarım tepki göstermez
  • DİKKAT CEKSİN DİYE İMDAT DİYE SORDUM SUCMU YANİ SORMAK BİLMEMEK DEGİL ÖGRENMEMEK AYİPTİR DİMİİİİİİİİİ
  • arkadaşım internetten arama yaptığın zaman power supply ile ilgili bintane sonuç ve bilgiye ulaşabilirsin...
    tabiki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ama işin kolayına kaçmasan diyorum...
  • İYİDE BU BENİM SORUNUM.....
  • sorunlarınla başa çıkmasını öğren ozaman
  • tabii önce internetten bir araştırma yapsan daha iyi olurdu ama sonuçta burası da yardım bölümü. Seni bunu yapmadan buraya sorduğun için suçlayamam. Yalnız hala sorununun ne olduğu anlaşılmış değil...
  • saolun ben alacagim yardimi aldim ama ukala olmaya gerek yok zorla cevap istemiyorum sizlerden cevap verebilirsin ama yorum yapmaya gerek yok zaten öyle bisey istemedim sizlerden
  • jale Tahminimce Sen post yükseltmek isteyen bir erkeksin kusura bakma ama.. power supply nedir diyorsun kim sana power supply var diye birşey söyledide sen ne oldugunu öğrenmek istiyorsun demek ne oLdugunu biliyorsun daLga amaçlımı soruyorsun anlamadım..neyse..
  • ya o diilde neden 2kullnıcı olarak 1. de soruyu sorup dierinde takip ediosun annamadım

power supply bilgisayarın elektrik dağıtımını yapan parçadı elektronik bi parça olduu için arızası da bütün elektronik elemanlar + kablolardan kaynaklanmış olabilir. Voltajın sürekli değişmesi nedeniyle yanması da mümkün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.