Şimdi Ara

IMDb - En Yüksek Puanlı Diziler Sıralaması - Leyla ile Mecnun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L&M. Çok fazla duydum. Bir kez bile açıp bakmadım ama

Bu dizinin nasıl bir hayran kitlesi var acaba. Dünya dolusu süper dizi varken L&M IMDb'de 9. Tamam sitede ki sıralamalara ve puanlamalara güvenmiyorum ama bu kadarı da fazla. BrBa, True Detective, Sherlock, GoT, The Sopranos gibi yapımların arkasından geliyor ve 9,2 ile listeye ilk 10'dan giriyor. Gerçekten de bu kadar güzel mi ya ? İzlemeyerek çok mu şey kaybettim acaba

• Absürd komediyi sevmiyorsan sırf listede ön sıralarda diye izlemeye zorlama kendini
  • Şu dizi 40 dakika olsaydı her sezon 20-22 bölüm efsane olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IndoHouse

Şu dizi 40 dakika olsaydı her sezon 20-22 bölüm efsane olurdu

Burak Aksak tükeniyorum demişti bi programda bazen gerçekten yazamıyorum 40 dakika olsa 5 sezon yazarım ama 1 buçuk saat çok zorluyor demişti
  • Yillardir yabanci dizi izlerim turk dizisi pek izlemem. Bu diziyi 4 5 defa izleme sansi buldum bayagi saglam guldugumu hatirliyorum. Bazilari bu ne ya bunun neresi komik simdi diyebilir tabi ama benim hosuma gitmisti.
  • Olaylar her ne kadar saçma gibi gelse de sonuçta absürd komedi türünde başarılı olmuş sayılı dizilerimizden.Hatta başka var mı bilmiyorum.İzlemeyen çok şey kaybeder.
  • bana göre süperdi ama bazı bölümler sıkıcı biraz
  • Absürd seviyorsan kesin başla derim
  • İlk sezonu muhtesem otesi. İkinci sezon biraz dustu ama 3 te toparladi yine. Kesinlikle izle , en azindan ilk sezonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonu muhtesem otesi. İkinci sezon biraz dustu ama 3 te toparladi yine. Kesinlikle izle , en azindan ilk sezonu.

• Leyla ve diğer oyuncular tamam da şu Mecnun'a bir türlü ısınamadım arkadaş ya.
  • L&M izlemeyerek hata etmişsin.

• Harbiden o kadar iyi miydi ya ? Yıkıldım şuan
  • Ben De Özledim izle o zaman
    aynı kadronun dizisi
    üstelik 13.bölüm .
  • Türk'lerin abanması bu.

Bazıları en iyi komedi diyor ki zaten öyle çünkü bunu cidden zevki olan kişilerde diyor.

Ama daha kaliteli komedi dizileri var yabancı olarak. Örneğin The IT Crowd ve It's Always Sunny in Philadelphia veya Friends daha iyidir L&M'den bence.

Ve saçma olmaz yukarıda denilen gibi tür Absürt komedi the It's Always Sunny in Philadelphia gibi.
  • Ilk sezonu mutlaka izle.

• haklılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.