Şimdi Ara

imei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullandığım samsung corby gts3653w edge modelli telefonuma geçenlerde imei numaranız klonlanmıştır diye bi mesaj geldi telefoncuya götürdüm açmak için 50 lira istediler yuh dedim ve açtırmadım kendim açmayı düşündüm fakat gerekli proramı bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz

• Excell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exell mi ?
  • iyiki word yada powerpoint değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastworld01

kullandığım samsung corby gts3653w edge modelli telefonuma geçenlerde imei numaranız klonlanmıştır diye bi mesaj geldi telefoncuya götürdüm açmak için 50 lira istediler yuh dedim ve açtırmadım kendim açmayı düşündüm fakat gerekli proramı bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz

Orijinal imei sana mı aittir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GölgePax

quote:

kullandığım samsung corby gts3653w edge modelli telefonuma geçenlerde imei numaranız klonlanmıştır diye bi mesaj geldi telefoncuya götürdüm açmak için 50 lira istediler yuh dedim ve açtırmadım kendim açmayı düşündüm fakat gerekli proramı bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz

Orijinal imei sana mı aittir hocam?

evet bana ait fakat nasıl olduğunu anlamadığım imei numaranız klonlanmıştır mesajı geldi ve telefonu 1 ay kullandıktan sonra kapandı

• Eğer imei numarasını bir yerde paylaşmışsanız klonlanma riski zaten yüksek. Ve büyük ihtimalle bundan dolayı olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMEI sorunu
    geçen yıl açıldı
    İnternetten İmei Kaydı
    12 yıl önce açıldı
    İmei kaydı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eğer imei numarasını bir yerde paylaşmışsanız klonlanma riski zaten yüksek. Ve büyük ihtimalle bundan dolayı olmuştur.

hatırlayamıyorum , kendim açmaya çalıştım fakat bilgisayarcıların kullandığı programı bulamadım
  • quote:

quote:

Eğer imei numarasını bir yerde paylaşmışsanız klonlanma riski zaten yüksek. Ve büyük ihtimalle bundan dolayı olmuştur.

hatırlayamıyorum , kendim açmaya çalıştım fakat bilgisayarcıların kullandığı programı bulamadım

pardon telefoncular
  • Valla böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ama uğraşırsanız halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Ha bu arada telefonun kutusu,belgesi falan varsa bu konuda haklı olup bir şekilde hakkınızı aramalısınız. Kim klonlamışsa onun cihazı kapanır bu sefer.
  • quote:

Valla böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ama uğraşırsanız halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Ha bu arada telefonun kutusu,belgesi falan varsa bu konuda haklı olup bir şekilde hakkınızı aramalısınız. Kim klonlamışsa onun cihazı kapanır bu sefer.

teşekkürler halletmeye çalışacam
  • quote:

quote:

Valla böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ama uğraşırsanız halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Ha bu arada telefonun kutusu,belgesi falan varsa bu konuda haklı olup bir şekilde hakkınızı aramalısınız. Kim klonlamışsa onun cihazı kapanır bu sefer.

teşekkürler halletmeye çalışacam

Son durum nedir? Ayrıca sizin telefonun imeisini kopyalayanların telefonu kapanacak mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.