Şimdi Ara

İmei atılmış Samsung Galaxy s3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ıraktan s3 aldım imei attırdım gayet iyi 3 aydır kullanıyorum romu ingiltereye ait I9300XXEMB5 güncellemeye tıkladığım zaman =cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değil= ben şimdi gidip başka kayıtlı bir s3 ün imeisini ıraktan alınmış cihaza atarsam güncellemeleri yapabilirmiyim ?

• Telefonunuza imei atabilmek icin root yapmislar. Bu yuzden guncellemeleri kontrol ettiginizde cihaziniz modifikasyona ugradi uyarisini alirsiniz.

Sanal alemde klon imei li s3 ler icin nasil guncelleme yapilacagi konusunda bayagi bilgiler mevcut arastirin halledersiniz.

Kardes batarya altinda ki imei de ne yaziyorsa cihaza yuklu imei de o olmasi lazim baska bir s3 un imeisini atarsaniz seninn telefonun batarya altinda ki imei si ile uyumlu olmayacagindan guncelleme yaparken yine sebeke sikintisi yasayacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş batarya altındaki kağıt cihaza gömülü değil yırtıp atarım onu basit bir kağıt sadece önemli olan cihazın *#06# yapıncaki imeisi değilmi benim telefona kayıtlı s3 ün imeisini atıp türkiye romunu yüklersem güncellemede nasıl bi sorun yaşayabilirim ki anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.