|
IMEI kayıt süresi 365 güne çıkarıldı (2. sayfa)
-
-
Kullanım süresi değil kayıt için sahip olduğunuz azami hakkınız uzatıldı. Yanlış anlayanlar olmuş sanırsam. Ydışı telefon alıp 1 yıl ülkede kullanma gibi bir durum söz konusu değil. Zaten devletin işine gelmez o..
-
Ben öğle sanmıştım ilk önce -
Kaçak telefonları coşturur bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ucuz yollu çift hatlı telefon alıp 2 yıl kullanılır :)
-
bu nasıl bir haber yazmaktır arkadaş,konu ve başlık tamamen farklı. -
rip kurt cobain
-
Aynen yine, 120 gün. Hatta tam olarak şöyle bir madde var:
Yolcu beraberinde getirilen cihazların kayıt altına alınması başvuruları yolcunun yurda giriş tarihinden itibaren üç yüz altmış beş gün içerisinde yapılır. Ancak bu süre, 4 üncü maddenin birinci fıkrasının (h) bendi hükmü gereği; Kurum kayıtlarında olmadığı halde haberleşme hizmeti sunulan cihazların yüz yirmi günlük kullanım süresini değiştirmez.
-
İyi de önceden de 120 günü geçtikten sonra başvuru yapılabiliyordu ki. Kapanmış cihazı kayıt yaptırıp açtırdık kaç kere.quote:
Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S
olay öyle değil. eskiden 120 gün önce yurda girmiş pasaport istiyorlardı.121. gün kabul etmediler.onu 365 yapmışlar . size hiç iyilik yaparlar mı aklınız alıyor mu -
Bende öyle sanıp heveslendim haberi açınca ama sonra ülen yaa! dedim hevesim kırıldı. [:)]
-
Yurtdışından gelen kayıtsız telefonu kullanıp kaydını daha sonra yurtdışına çıkarak kendimiz yapabilir miyiz? Sonuçta telefonun açılış tarihi yurda giriş tarihimizden önce olacak, sorun oluyor mu?
Gelse bile az olur tahminim 2100 olur.
Hali hazırda 2000tlyi kimse vermez diye düşünüyorum. Verenler de gurbetçilerdir. Euro'yla çalışanlardir
Telefonun kapanma süresi gene 120 gün.. pasaport kayıt süresi 120 günden 365 güne uzatılmış sadece..
Başlığı okuyunca ilk kez vatandaşın lehine bir şey yapmışlar diye övmeye geldim yorumlara bakmamla yine aleyhimize bir iş yaptıklarını görmüş oldum. Çok şükür bugün de yeterince moralimiz bozulmuş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 20 Şubat 2021; 23:46:56 >
-
Bunlar İktidarı bıraktıklarında 10 bini görcez herhal puhaaa -
Bu yıl yeni bir şey öğrendim.
Avrupa'da IMEI kayıt ücreti v.s yokmuş.
-
1100 dolara nerede 12 pro max var?..En uygunu 1300 dolar.Yanlışın var.. -
-
Avrupada ÖTV diye bir vergide yok, hatta dünyada yok,bu soygun vergisi sadece Türkiyede var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X