|
Bildirim
|
Gerekirse 2 adet telefon alır çift imeisi ile bir yıl çok rahat bir şekilde kullanırım yine de bu haracı ödemem.
|
Adıma kayıtlı IMEI no'nun büyüklüğü kadar yani yaklaşık 866 Trilyon kere ABV
(Bir de benim çift hatlı... Diğer no Zorlu'ya ve Kılıçdaroğlu'na gitsin) O kadar saçma ki bari piyasa fiyatına göre orantılı yapın... Ya belki yurtdışından orta karar bir telefon alıp gelmişim, niye iPhone 39 Pro Max Infinite Royal+ almışım gibi muamele görüyorum? Nedir bu tek tip kestirip atma. KK 100 bin 750 TL olayında da oldu. Neyse ne bir yüzde çıkarın bir nebze daha hakkaniyetli görünür en azından. |
Dünyada 3-5 ülke haricinde böyle bir şey yok. Sadece gelişmemiş ülkeler bunu uyguluyor genelde.
|
İphone a göre imei harcı ücretini ayarlıyorlar şaka gibi. ben belki orta yollu bir samsung getireceğim ben niye 45 bin lira ödüyorum
|
IMEI'yi para alma amacıyla kullanan tek ülke olabiliriz herhalde. Bizden örnek alıp geçen varsa bilemem. |
Abi senin protesto hakkını aldılar elinden. Efendi efendi otur oturduğun yerde silivri çok soğuk. Zira Van'da sırf güldü diye bir çocuğu aylarca alıkoyan zihniyet sana ne yapmaz ki
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 4 Kasım 2024; 12:16:45 > |
|
|
|
Sorun degil.sokakta sosyal medyada devketi elestirenlere hakaret ederek vicdanini rahatlatirsin. Ev araba dizecek kadar buyuk is yapiyorsan bi ujre hac zekat sey ettin mi hersey sifirlaniuor zaten.. (ironidir) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 4 Kasım 2024; 12:17:33 > |
Ooooo onu akletmek filan oooooo sen de güldürme şimdi! |
|
%34.719 yapar yalnız. konumuz bu değil adamlar üreticiden çok kazanmayı geçti ürecitinin 2 katı kazanıyor resmen |
kripto para olarak piyasada olsa tutanı dehşet ihya etmişti. |
|
Nasil bi mantik bu. Onlari marslilar mi seciyor.. |
|
|