Şimdi Ara

IMEI kayıt ücretleri 500TL oldu! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
83.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
272 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet yurt dışından nataşa getiriyor 500 tl ye.

Bizim ülke aldığımız cihaza sırf 500 tl istiyor.

Az kaldı milleti nataşa yapacak kendine ülkemiz.

Öp beni Recep yi beni Recep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    Okurken derin saygılarımı ileterek okudım.Bunlar nasıl bu mevkilere geliyor anlamıyorum

• tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben satışında, üretiminde, nakliyesinde bir kuruş emeği olmayan bir devlete ne için vergi vereceğim? Yurtdışına çıkıyorum harç pulu alıyorsun, THY'den bilet alıyorum vergi alıyorsun, ABD'ye gidiyorum, hiçbir şekilde Türkiye ile alakası olmayn bir alışveriş ile kendime oradan telefon alıyorum.

Bu ülkeyi ilgilendiren nakliye yok, üretim yok, emek yok. Ülkeye dönüyorum içine sim kartımı takıyorum, sim kartımı taktığım GSM operatörümden de KDV ve ÖİV kesiyorsun. Kalkmış bi de benden kayıt parası istiyorsun. Amerikalı, Avrupalı güler bu zihniyete.

Şu kıskanç düşünceleri bırakın. az sorgulamaya başlayın. Ben TR cihaza neden bu kadar yüksek KDV, ÖTV, TRT vs vs ödüyorum diyeceğiniz yerde kalkmış kıskançlıkla sağa sola saldırıyorsunuz. 500 TL devletin kasasına girerek adalet sağlanacaksa hadi sağlayın bakalım. Adalet, sosyal devlet, eşitlik herkese eşit mesafede eşit şekilde olur, uygulanır. Sen bana ne anlatıyorsun?

• cantekim kullanıcısına yanıt
    İşlem konusunda bilginiz var mı peki hocam?

• Ulan telefonum çok eskidi. Memnun değilim artık İphone 6 kullanıyorum. Yeni iphone alacak param yok diye ukraynadan Xiaomi Mi 8 alacaktım 2200 TL ye. Onunda bir anlamı kalmadı. İphone 6 devam. Her yerden öpüyorlar bizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsınız.. Maalesef bu tip saçmasapan akla ziyan daha insanlarımızın bilmediği ama herhangi bir devlet dairesinde pat diye karşımıza çıkan o kadar uygulama var ki, ne satır yeter ne kalem ne söz.

• iyi olmuş koyun gibi güdülün.
  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Oneplus ta değişiyor imei

• Beyler pixel 2 xl da malum imei olayi degisiyor mu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye fiyatıyla aynı fiyata geleceğini bilsem dahi yurtdışından almaya devam. Artık yettiniz.

• Kölelik sanırım 2023 gibi resmiyet kazanacak zaten köle gibi çalışıp köle gibi vergi veriyoruz..
  • Şimdi bu durumda Xiaomi gibi ithalatçı garantili alınanların da fiyatı artacak değil mi? Mantıken artması gerekiyor gibi geliyor bana. Çünkü bunlara sonradan Imei ekleniyordu sanırım burada satan firmalar tarafından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanimhaber yetkilileri artik imei değistirme konularını serbest bırakın ki dua edebilmeyi ubutmayalım bari. :)

• Ben artık zerre acımıyorum az bile yapmışlar keşke 1000 tl olsaydı bizi bu duruma düşürenler utansın

• Bir kere bizim için halk için iyi bir şey yapın, yok yapmıyorlar. Benim gibi milyonlarca gencin hayatı kararıyor bu ülkede. Kendileri sarayda lüks içinde mutlu halktan uzak tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyz firsatlari kacirmiyor mukemmel bence kornaya basmakta parayla olmali bastın 1 lira, bastin 2 lira, bastin 5 lira bu sorun ancak boyle cozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 10 Kasım 2018; 8:54:30 >
  • hadjimurat H kullanıcısına yanıt
    Günaydınlar hocam ps4 işi tam nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Kardeşim ben satışında, üretiminde, nakliyesinde bir kuruş emeği olmayan bir devlete ne için vergi vereceğim? Yurtdışına çıkıyorum harç pulu alıyorsun, THY'den bilet alıyorum vergi alıyorsun, ABD'ye gidiyorum, hiçbir şekilde Türkiye ile alakası olmayn bir alışveriş ile kendime oradan telefon alıyorum.

Bu ülkeyi ilgilendiren nakliye yok, üretim yok, emek yok. Ülkeye dönüyorum içine sim kartımı takıyorum, sim kartımı taktığım GSM operatörümden de KDV ve ÖİV kesiyorsun. Kalkmış bi de benden kayıt parası istiyorsun. Amerikalı, Avrupalı güler bu zihniyete.

Şu kıskanç düşünceleri bırakın. az sorgulamaya başlayın. Ben TR cihaza neden bu kadar yüksek KDV, ÖTV, TRT vs vs ödüyorum diyeceğiniz yerde kalkmış kıskançlıkla sağa sola saldırıyorsunuz. 500 TL devletin kasasına girerek adalet sağlanacaksa hadi sağlayın bakalım. Adalet, sosyal devlet, eşitlik herkese eşit mesafede eşit şekilde olur, uygulanır. Sen bana ne anlatıyorsun?
    Kardeşim sonuna kadar katılıyorum. Bunlara Allah yedirmeyi nasip etmesin.

• Dogruca " telefonun fatura bedeli kadar kayıt ücreti alınır"

Deselerde herkes kurtulsa.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.