Şimdi Ara

IMEI kayıt ücretleri 500TL oldu! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
83.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
272 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kristallklar

2000 tl yapsınlar gidip yine yurtdışından almazsam adam degilim
    işte adam
  • tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık güzel konuşmuşsun da bir de paragraflara bölerek yazsan gözümüzün sağlığını kaybetmesek iyi olur.

Ben de bu fırsat eşitsizliğine karşıyım.adamlar 5 kuruş vergi vermeden bunun ticaretini yapıyor sonra benim vergimle hastanede tedavi oluyor.

Ha diyeceksiniz ki suriyeliler çatır çatır yiyor,yolsuzluk yapılıyor vb. Allah hepsinin bin belasını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namecity N kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş sana uyanık seni :) aylarca niye ödemedin? Son ana kadar kullanıp öyle ödeyecektin değil mi :)

İyi olmuş inşallah 500 ödersin

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

çok güzel olmuş hatta direk yasaklasalar dahada iyi olurmuş yurtdışı telefon getirmeyi.
    Ağzının fakirlikten kokan kokusu buraya kadar geldi. Sen hayatında bu kafayla bırak yurt dışına gitmeyi Türkiye'yi bile gezemeden ölürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 9 Kasım 2018; 22:6:24 >
  • İyi olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından geleli 1 hafta oldu.Aynen son anda ödeyecektim.iphone xs im az daha pahalıya mal oldu.sorun deil ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama zaten yurt dışından telefon getirme imkanı olan insan alt tabaka değildir o yüzden bırak da 500 lira ödesin.kasaya daha fazla para girecekse bırak da 10 bin liraya iphone alan adamdan girsin.eğer onlardan girmezse devlet en garanti vergi aldığı kesim olan memur ve işçilerin sırtına binmeye devam eder bu sefer daha kötü olur.

Sen hiç maddi durumu kötü ya da normalin altında olan insanın yurt dışından telefon getirttiğini gördün mü duydun mu? Ben duymadım görmedim.bırak da bu gösteriş meraklıları 500 lira ödesin.

Hardware plus adlı derginin ve youtube kanalının sahibi Ersin Akman bile yurt dışından HTC u12 getirip 170 liraya işi halletti.bunlar alt tabaka insanlar mı?

Bu tür kurnazlıkları zaten zenginler ya da orta seviyenin üstü yapıyor bırak da onlar da 500 ödesin.eğer bir şeye isyan edeceksen faturalara,asgari ücrete,akaryakıt ve araç fiyatlarına et.son model iphone alan özenti zenginlerin ödeyeceği 500 liraya etme.

Ha şimdi bana diyeceksin ki senin alma imkanın yok diye alanı kıskanma.emin ol piyasadaki en pahalı telefonu alacak kadar imkanım var ama aklımı peynir ekmekle yemedim ve garantisiz hiçbir telefonu almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 9 Kasım 2018; 21:37:7 >

• hem yurt dışı telefon getir hem az vergi öde yok öyle hükümetimizin devletimizin daha çok kazanması lazım hatta kapansa iyi olur
  • bence direk araclardan alınan gibi olsun.hanı alman calısıp uretiyor 100e ulkemize sokuyor,biz 200 daha vergi koyup 300e alıyoruz ya.telefonların yurda gırıs bedelinin ıkı katı vergi alınsın,yurtdısından gelen telefonlarada yasak gelsin... hicbirsey uretmedigimize gore tek gelir vergiler. lutfen az cok demeyelim,bos gecmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Gecici imei atarsan 20 50arasi birsey. Tabi 5 6ay sonra ucuyor.
    hocam teşekkürler. henüz almadım telefonu, alana kadar inşallah temellisi gelir :)
  • Hakaret içeren kelimeni silmen için sana 10 dakika veriyorum yoksa mahkeme günü görüşmek zorunda kalacağız.

Hakaret etmeden anlatırsan anlayacak kapasitedeyim.

• bari modele/fiyata göre ötv misali vergi alınsa. j5 kayıt da 500 tl xs max da... madem düzülecem bari adaletle düzüleyim. gerçi ben tepkimde kararlıyım; imei atılabilen telefon, hiç yoksa mi 8 se alacam. mümkün olduğunca ne bizim fırsatçı esnafa ne de devlete kazandırmayacam.
  • Gidip ingilizce öğrenin yurt dışında yaşayın.Burdada siyaset yapıyoz ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama zaten yurt dışından telefon getirme imkanı olan insan alt tabaka değildir o yüzden bırak da 500 lira ödesin.kasaya daha fazla para girecekse bırak da 10 bin liraya iphone alan adamdan girsin.eğer onlardan girmezse devlet en garanti vergi aldığı kesim olan memur ve işçilerin sırtına binmeye devam eder bu sefer daha kötü olur.

Sen hiç maddi durumu kötü ya da normalin altında olan insanın yurt dışından telefon getirttiğini gördün mü duydun mu? Ben duymadım görmedim.bırak da bu gösteriş meraklıları 500 lira ödesin.

Hardware plus adlı derginin ve youtube kanalının sahibi Ersin Akman bile yurt dışından HTC u12 getirip 170 liraya işi halletti.bunlar alt tabaka insanlar mı?

Bu tür kurnazlıkları zaten zenginler ya da orta seviyenin üstü yapıyor bırak da onlar da 500 ödesin.eğer bir şeye isyan edeceksen faturalara,asgari ücrete,akaryakıt ve araç fiyatlarına et.son model iphone alan özenti zenginlerin ödeyeceği 500 liraya etme.

Ha şimdi bana diyeceksin ki senin alma imkanın yok diye alanı kıskanma.emin ol piyasadaki en pahalı telefonu alacak kadar imkanım var ama aklımı peynir ekmekle yemedim ve garantisiz hiçbir telefonu almam.
    senın bu uzun uzun yazdıgının kısacası "bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın". ama bıgun senıde biyerden yakalar. senın mantıgınla bende arac kullanmıyorum,otv %500 artsın,nasılsa hususı arabalara zengınler bınıyo suan,70/80bin altında sıfır araba yok. fakır adamda 80bın veremez.anca zengın verır...oda versın artık az cok neyse vergısı... yasasın toplu tasıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 9 Kasım 2018; 21:49:1 >

• İktidar iyice raydan çıktı.Ben çok ciddi bir halk ayaklanması,halk darbesi bekliyorum 2019 başlarında gidişat o yönde.
  • naber? N kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından s7 edge getiren bir tanıdığım var.bu modelde ekranda dikey pembe çizgi sorunu var ve arkadaş şu an ekranı o şekilde kullanıyor çünkü garantisiz telefon.ekrana da 1100 lira istediler yetkili servisten.o telefonu alırken o kadar kar da etmedi üstelik.bence düşük miktarlar için yurt dışından almak mantıksız.garantisiz ve bazen de frekans uyumsuz telefon kullanmak mantıksız.ithalatçı firma garantili telefonlarda bile yazılım,donanım sorunları oluyor ve çözümsüz kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.