Sahibinden üzerinden dolandırıcılık hikayesi -turgay ekinci
Geçtiğimiz pazartesi görüntü vermeyen z97m anakartımın yerine sahibinden üzerinden anakart bakmaya başladım. Bana 4 ram girişli bir anakart lazımdı. İhtiyacımı karşılayan tek ilan TURGAY EKİNCİ isminde biri tarafından satılıyordu. Satıcı ile iletişime geçtim. Israrlarıma rağmen satıcı get veya param güvende ile satmadı, sebebine de alan kişiler ürünü bozup iade etmek istiyor dedi. Ürünüm sorunsuz, memnun kalacaksınız vs. parlatmalar... Dedim eyvallah, hata edip güvendim. Aslında güvenmek zorunda kaldım çünkü başka 4 ram slotlu matx anakart yoktu.
Bugün kargo geldi, tertemiz açtım kargomu kontrol ettim. O sıra satıcıya da bir mesaj atayım cevap verirse kart sağlam vermezse sıkıntı dedim. Beklediğim gibi cevap yok.
Neyse, evdeki psuya güvenmediğim için (acaba önceki kartı psu mu yaktı diye) akşam arkadaşımın sağlam olduğuna%100 emin olduğumuz kasasına bağladık.
Kart elektrik alıyor ancak start almıyor. Şöyle bir anakartı kaldıralım dedik. Resimdeki işaretli yere elim çarpınca kasa bir anda start aldı 5-6 saniye fan döndü ve reset attı. Daha sonrası kısır döngü..
Satıcıyı arıyorum açmıyor.. belki anakart oldu teşekkürler dicem? Niye açmıyosun? mesaj atıyorum bakmıyor da yazmıyor da..
Gerçek niyetini bilemiyorum ama ben mağdur edildim.
Kısacası itelendik, geçmiş olsun..
Yarın hastane işlerim var, haftaya pazartesi savcılığa gideceğim.
THH'ne şikayet ettiğim delta servis uzlaşmak için aradı..?
kısaca; mi 8 kullanıyorum. garantili diye tamire gönderdiğim cihaza 1. seferde 200 tl ücret çıkardılar, onayladım. yaklaşık 6 ay sonra 2. sefer aynı sorun için gönderdiğimde 250 tl istediler, onaylamadım. THH'ne başvurdum ve buna istinaden arayıp şikayetimi geri çektiğim taktirde ücretsiz onaracaklarını söylediler. sizce ne yapmalı? şikayeti çekmeli mi çekmemeli mi? şikayeti geri çektiğim taktirde ne gibi bir kazançları olacak?
netgalaksi'den turknet'e geçiş deneyimim/yardıma ihtiyacım var
DELTA servis tecrübem
|
|
ekran 4 bit oldu
mercedes w211 spor tampon ankara
|
laptop marka logosunda takılı kalıyo
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 159
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 4.755 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar