Bildirim
gün itibarı ile ttnetten netspeede geçtim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullan. Bende türknet abonesiyim memnunum. -
teşekkürler hocam. türknet ile ilgili olumsuz çok yorum vardı o yüzden yanaşamadım ben. ve fiyat olarak da 9 tl fazla vermem gerekiyordu. türknetin tek fiyat politikası adsl hatlarda çok adil olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl hocam memnunmusunuz. Bende evrakları hazırladım yarın kargoya vereceğim netspeed için. -
Turknetten daha iyi oldugu kesin hocamm bende akrabaya önerdim kendisi ttnet kullandigini bu hizlari almadigini söyluyodu şuan 35 mbps hat tanimli 31-32 mbps aldigini söyledi hakkini veriyor pişman olmazsin..10 ay dir kullaniyom 12-13 mbps aliyorum adsl de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kusura bakmayın çok sık giremiyorum. genel olarak memnunum. telefondan arena of valor oynuyorum. ttnette olduğundan daha sık ping giriyor. hatta aşırı, 1 dk içerisinde 5-10 kere oyun anlık donuyor. sinir bozucu ancak bu fiyata daha iyisi yok ve yeni firmalara sahip çıkmak lazım :) umarım düzelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber? -- 11 Şubat 2019; 19:1:59 > -
Cs go oynuyorum ping sıkıntı çıkarmaz umarım. Vodafone kullanıyordum fiyatlar çok şişti iptal ettirdim bende taahhüt bitince. 4 senedir kullanıyordum. Ping değerlerimde çok iyidi Vodafone kullanırken.quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63
Turknetten daha iyi oldugu kesin hocamm bende akrabaya önerdim kendisi ttnet kullandigini bu hizlari almadigini söyluyodu şuan 35 mbps hat tanimli 31-32 mbps aldigini söyledi hakkini veriyor pişman olmazsin..10 ay dir kullaniyom 12-13 mbps aliyorum adsl de -
inşallah olmaz. benim aov (lol tarzı, hatta mobil kopyası) sinir bozucu oluyor :( tüm firmalar fiyatları gereksiz şişirmiş durumda. akn kalktı da ne oldu? aralık ayına kadar 13-14 mb hız alırken ocakta 10u geçemedim. sağolsun netspeed tekrar 13+ sonuçlar verdi. bu işin baronu haline gelmiş ttnet sanki hiçbir şeyden kısmamışcasına bir de fiyat şişiriyor. -
Umarım hocam, bağlantı kurulsunda bakalım göreceğizquote:
Orijinalden alıntı: naber?
inşallah olmaz. benim aov (lol tarzı, hatta mobil kopyası) sinir bozucu oluyor :( tüm firmalar fiyatları gereksiz şişirmiş durumda. akn kalktı da ne oldu? aralık ayına kadar 13-14 mb hız alırken ocakta 10u geçemedim. sağolsun netspeed tekrar 13+ sonuçlar verdi. bu işin baronu haline gelmiş ttnet sanki hiçbir şeyden kısmamışcasına bir de fiyat şişiriyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X