Şimdi Ara

netgalaksi'den turknet'e geçiş deneyimim/yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta cumartesi günü geçişim tamamlandı. bu geçiş, belgelerin teslim süresi hariç 1 hafta kadar sürdü. bu süre zarfında her açtığım destek talebine istinaden max 12 saat içinde arandım ve 48 saat içinde geçiş tamamlanacak zırvaları duydum.
    gün oldu cumartesi, geçiş tamamlandı. salı günü işten döndüğümde internetin kesilmiş olduğunu gördüm. buna istinaden arıza kaydı açtım. destek taleplerime gelen cevap fotoğrafta. forumda yazıldığı gibi kopyala yapıştır cevaplar ve abonesi olduktan sonra ilgisizlik...
    bugün netspeed'e geçiş için başvurdum ve yarın belgeleri göndericem, bakalım netspeed'den bağlantı sağlayabilecek miyim... bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. başka firmaya geçmek için çok mu acele ettim?
    şu zamanlarda internetsiz zaman geçirmek çok zor. malum dışarısı kapalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber? -- 10 Nisan 2020; 12:48:40 >

• Saha ekipleri çok az telekom çalışanların yarısını çekmiş talepte çok olunca bu şekilde süreçler uzun sürüyor.
  • geçiş yapamazsınız çünkü 2 churn arası 3 ay beklemek gerekiyor (netgalaksiden devre no ile turknet e oradan yine devre no ile netspeed e geçmek için 90 gün kuralı var normalde)
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    saha ekipleri çekilmeden önce de durumları malum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    iptal edip yeniden abonelik mi açacaz öyleyse...

• arkadaşlar, lütfen yardım edin. yol gösterecek kimse yok mu? ne yapabilirim?

• Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    versem ne değişecek?
    somut bir adım atıldığını problem yaşandıktan 4 gün sonra gördük.

quote:

Merhaba, bağlantınızı kontrol ettik ve yaşadığınız arızanın düzeltilmesi için Türk Telekom saha ekiplerine 2020041000070768959 numaralı arıza iş emrini ilettik. Saha ekipleri bölgenizdeki santralden daireye kadar olan bağlantıları kontrol edecek ve çözüm için destek olacaktır. Bu kontrollerin tamamlanması ortalama 36 saat sürmektedir. Çalışma sonrasında yaşadığınız sorunun düzelip düzelmediğine dair teyit amaçlı size dönüş yapacağız.

• naber? N kullanıcısına yanıt
    Veyahut önce sıfırdan başvuru yap (kurulum her türlü ödüyorsun bu senaryoda) açıldıktan sonra Turknet i iptal et.

Dene şansını yine churn yapmayı ama o şekilde bir kural vardı

• naber? N kullanıcısına yanıt
    Göndermeniz durumunda detaylı olarak kontrol edip yardımcı olmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Veyahut önce sıfırdan başvuru yap (kurulum her türlü ödüyorsun bu senaryoda) açıldıktan sonra Turknet i iptal et.

Dene şansını yine churn yapmayı ama o şekilde bir kural vardı
    teşekkürler hocam, desteğe böyle bir kayıt bırakılmış ama halen internet yok. geçiş için de netspeed görüşeyim bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Göndermeniz durumunda detaylı olarak kontrol edip yardımcı olmak isterim.
    peki, ilginize teşekkür ederim. paylaşıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.