Şimdi Ara

laptop marka logosunda takılı kalıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamınaleyküm bilgisayarım takılıyor hiç bir tuş işlemiyor. dolayısıyla ne biosa giriyor ne de başka bi hareket var... anakarttan şüpheleniyorum lakin başka bir şey de olabilir diye buraya yazayım dedim. internetten baktım da pek işime yarar bişey bulamadım hepsi windows logosunda kalıyomuş. selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber? -- 23 Ağustos 2013; 16:17:16 >

• naber? N kullanıcısına yanıt
    laptop mu dekstopmu çok eksik bilgi vermişin ama aklıma gelen şuan için bitek bios pilini çıkartmak 5 dk sonra takıp açmayı denemek
  • marka logosunda kalıyorsa hard diskin arızalıdır. garantisi varsa acilen servise göndermenizde fayda var.
  • attila_khan kullanıcısına yanıt
    hdd başka laptoba taktım çalışıyor ve başka laptobun harddiskini açılmayan laptoba taktım gene aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm3541

laptop mu dekstopmu çok eksik bilgi vermişin ama aklıma gelen şuan için bitek bios pilini çıkartmak 5 dk sonra takıp açmayı denemek

laptop olduğunu başlıkta belirtmiştim efenim :)
  • neyse yav ben bi teknik servise gidiyim sağolun. herkesten Allah razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: naber?

neyse yav ben bi teknik servise gidiyim sağolun. herkesten Allah razı olsun...

Bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servisten dönünce sorunun çözümü konusunda bizi de bilgilendirirsen sevinirim. ayrıca notebook marka model nedir?
  • arızalı olan model; medion akoya e7222. harddiskte sıkıntı varmış. oysaki bozuk dedikleri hdd benim hp cq71 laptopta çalışıyor. bir de hpnin harddiskini bozuk laptoba takıp öyle deneyeyim. bu, bu medionun bozduğu 3. harddisk olacak. ve ya olmayacak. eğer bir aksilik çıkmazsa, 5dkya editlerim.

ekleme: yok benim hpnin hdd ide okumadı. iki tane hdd yuvası var, ikiside ne kendi diskini ne benim diskimi görmedi. dün servis gözümün önünde xp yüklü bir diski okuttu. ben hiç bişey anlamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber? -- 24 Ağustos 2013; 16:27:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.