arkadaşlar biliyorum bu başlığın açılacağı başka konular var ama buranın görülmesi daha fazla malum bir sıkıntı var bilen birisi varsa yardım ederse çok makbule geçer
ben n11.com üzerinden telefon siparişi verdim. telefon faturasında imei yazılı değildi. imei yi sorgulattım edevlet ten hangi telefona kaydedildiği çıkmıyordu ama bi sıkıntı da yoktu yani öyle diyim. neyse satıcı firmayla iletişime geçtim faturayı gönderin imei yi yazıp gönderelim dediler . gönderdim faturayı yazdılar geri gönderdiler. neyse imei yazılı fatura gelince imei yi tekrar e devletten kontrol edince imei birden çok cihazda kopyalanmış görünüyor. satıcıya söylüyorum telefonu gönderin halledelim diyor ama telefonu göndermeyi çok düşünmüyorum güvenemiyorum anlayacağınız. malum orasından burasından bir şeyler sökerler daha büyük iş çıkar.
bu imei kopyalanma işini nasıl çözerim özetle. telefon numarasıyla eşleştirme varmış ama nasıl yapılacağını bulamadım internetten bu sorunu daha önce yaşamış arkadaşlar varsa bi cevap yazarlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar herkese
Merhaba Wukian,
Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
n11.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme