Şimdi Ara

<<<imei No Kayıt Dışı>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imei no kayıt dışı oldu tam 6 aydan sonra... Ankara telekominikasyonu aradım 9. ayda kayıt altına sokulmaya çalışılmış fakat gerçeğinin aslıdır gibi mühür vurulmamış dedi... Burada sanırım kayıt altına almaya çalışan arkadaş evrakları tam halledemedi...

Neyse olan oldu. Şimdi yapılabileceklere gelelim. sormak istediğim cihaz şimdi başka bi pasaport ile tekrar kayıt altına alınabilirmi? çünkü ilk kayıt altına almaya çalışan arkadaş evrakları tamamlayamamış. Onun pasaport bilgisi ile başka bi pasaport bilgisi aynı olmayacak. Nasıl bi yol bulunabilinir?
    Yardımlarınızı bekliyorum... Teşekkürler...

• evet baska pasaportla kayit ettirebilirsin kimse bir ayrinti sormaz

evraklari tamamliyamamis demissin herhangi bir evrak lazim degil alti ay icinde yurda giris yapmis pasaportun giris muhurunun oldugu sayfanin fotokopisi lazim ama islemi yaptirdigin bayi orjinalide gorucek asli gibidir muhurunu sadece pasapotu gostermezsen vurdurman gerekir

eger kisi tekrar cikis giris yaptiysa onunlada halledebilirsin alti ayda bir bir telefon hakki var
  • Arkadaşlar merhaba.. Bir durumu düzeltmek istiyorum. Eğer pasaport evraklarında eksik çıktıysa ve telefonun kapandıysa, yeniden kayıt yaptırman mümkün.Ancak son bir ay içinde yurda giriş yapmış bir pasaport gerekli.Yani bugün 9 nisan...9 Marttan önce yurda giriş yapmış bir pasaport ile kaydettirmen mümkün değil.Eğer abone merkezi kabul ederse emin ol telekomünikasyon kurumundan dönecektir..Evraklar : pasaport ön yüzü,pasaport geçerlilik tarihi olan sayfa,giriş mührünün olduğu sayfa ve en arkadaki kimlik bilgilerinin olduğusayfa + nüfus cüzdanı fotokopisi..imei numarasını da kimlik fotokopisinin alt tarafına yazarsan bir sorun çıkmaz. telekomünikasyon numarası : (312) 232 23 23 buradan müşteri hizmetleri ile de konuşup gerekli bilgileri alabilirsiniz.
    Not: 1 pasaporta 2 takvim yılında 1 defa telefon kaydettirilebiliyor...

Benim bir sorum ise şu : yurt dışından gelen cihazlara imei numarası atıyorlar..bunu yaptıran varmı aranızda ?bu konuyla ilgili bilgisi olan veya sorun yaşayan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoLuNaY*20* -- 9 Nisan 2008; 13:33:20 >

• Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Fakat şimdi bi karmaşıklık oldu benm için. gvnzglr kardeş 6 ayda bi olur kayıt hakkı doğar demiş. Dolunay*20* kardeş 2 takvim yılında bir defa kayıt hakkı olmak üzere son 1 ay içinde giriş olması gerek demiş. Elimde şuanda 2007 haziranda kayıt yapmış fakat daha yeni 2-3 gün önce türkiyeye gelen bi pasaport var onunla kayıt yaptırabilirmiyim? birinize göre evet diğerinize göre hayır? cvp bekliyorum.. Cvplarınız için tekrar teşekkür ederim....
  • arkadasim kagit uzerinde ne yazar bilmiyorum benim bildigim alti ayda bir bir telefon getirmeye hakki var insanlarin ben pes pese uc telefon getirdim hicbirinde sorun yasamadim hatta ilk zamanlar pasaportta muhurun ustne telefon yaziyolardi simdi oda yok

sunuda ekliyim bu surecin arasinda yasa degisti belki etkisi vardir o pasaportla bir turkcell bayisine gitsen yardimci olurlar sana
  • arkadaşlar kanunda yeni düzenlemeler yapıldı. 2008 de tekrar gırıs cıkıs yapman gerek ve gırdıkten sonra 1 ay ıcerısınde kayıdını yaptırman gerek.ve bu kayıttan sonrakı 2 yıl ıcınde de baska tel kaydı yaptıramazsın. 2007den oncekı kayıtları kapsamamaktadır bu kanun yanı 01.02.2008den ıtıbaren hersey yenı bastan basladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düşük mb oyun önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.