Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.577.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatalı yazmışsındır büyük ihtimalle.. İlk 14 hane asıl imei numarası, 15. hane ise kontrol hanesi... Senin yazdığın numaranın ilk 14 hanesine göre sistem kontrol hanesini 1 olarak hesaplamıştır.. Ancak sendeki kontrol hanesi 5 olunca uyum sağlamadı ve hata verdi.. Bence dikkatli bir şekilde girerek bi daha dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esarikaya -- 5 Eylül 2005, 21:16:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

haber var mı ya nereye kayıt yaptırcaz diye.bide illa cep telefonuna msg gelmesini mi beklicez

bugün tekrardan sordum, beklicekmişiz ya kimsenin bişiden haberi yok... offff ne kötüü
  • Kaçak cep telefonlarına takip sistemi ihaleye takıldı

GÜLÇİN ÜSTÜN
    Milliyet

Telekomünikasyon Kurumu'nun (TK) kaçak ve çalıntı cep telefonlarının kullanılmasını engellemek için kuracağı sistemin ihalesi, firmalar ilgi göstermeyince iptal edildi.

Yeni ihale
    1 Eylül'den itibaren kayıt dışı cep telefonlarına uyarı mesajı göndermeyi planlayan kurum, ihaleye giren tek firmanın 16 milyon YTL teklif etmesiyle ihaleyi yenileme kararı aldı. 5 Ağustos'ta çıkılan ihalede Softaş firması çok düşük bir fiyat indirimine giderek 16 milyon YTL teklif etti. TK, ihalede rekabet ortamının olmaması ve fiyatın yüksekliği nedeniyle ihaleyi iptal etti. Yeni ihale 12 Eylül'de gerçekleştirilecek. TK ihale şartnamesinde değişiklik yaparak daha çok firmanın ihaleye girmesini sağlayacak. İhaleye birden çok firmanın girmesiyle tekliflerin 16 milyon YTL'nin altına düşmesini bekleyen TK, şartname yazıldıktan sonra ilgili firmaları tekrar ihaleye davet edecek.

• ARKADAŞLAR BEN BU ARALARDA SPOT TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM NE ÖNERİRSİNİZ ALMAYAYIM MI? VE YA ALIRKEN IMEI NUMARASINA BAKAYIM KAYITLI İSE ÖYLEMİ ALAYIM. BEN BU FORUMA YENİ KATILDIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM. SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara_Kartal_Oley -- 6 Eylül 2005, 9:47:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Kartal_Oley

Kaçak cep telefonlarına takip sistemi ihaleye takıldı

GÜLÇİN ÜSTÜN
    Milliyet

Telekomünikasyon Kurumu'nun (TK) kaçak ve çalıntı cep telefonlarının kullanılmasını engellemek için kuracağı sistemin ihalesi, firmalar ilgi göstermeyince iptal edildi.

Yeni ihale
    1 Eylül'den itibaren kayıt dışı cep telefonlarına uyarı mesajı göndermeyi planlayan kurum, ihaleye giren tek firmanın 16 milyon YTL teklif etmesiyle ihaleyi yenileme kararı aldı. 5 Ağustos'ta çıkılan ihalede Softaş firması çok düşük bir fiyat indirimine giderek 16 milyon YTL teklif etti. TK, ihalede rekabet ortamının olmaması ve fiyatın yüksekliği nedeniyle ihaleyi iptal etti. Yeni ihale 12 Eylül'de gerçekleştirilecek. TK ihale şartnamesinde değişiklik yaparak daha çok firmanın ihaleye girmesini sağlayacak. İhaleye birden çok firmanın girmesiyle tekliflerin 16 milyon YTL'nin altına düşmesini bekleyen TK, şartname yazıldıktan sonra ilgili firmaları tekrar ihaleye davet edecek.

arkadaş bu yazının tarihi ne bir de ben bakayım. yani bu doğruysa skandal! tk bu iş 12 aralığa yetiştiremeyebilir?
    aslında tk'nın çok da acelesi yok. 1 aralığa kadar bu işi çözebilirse bu işten yırtar.
    Off yani brezilya dizileri bu iş kadar sürükleyici değil vallaa

• arkadaşlar bu iş çok canımı sıkıyor ya yasada yazıyor 13 temmuz diye ama halka hiçbir duyuru yok millet harıl harıl kaçak telefon alıyor satıyor bu telefonlar kapanacakmı kapanırsa neolacak bunun suçlusu devlet olmazmı çünkü duyuru yok halkın haberi yok neolcak okadar telefon bu arada bende bitane 6230i almak istiyorum ama kaçaklara güvenemiyorum kaçaklarda acayip ucuza gidiyor zaten kafayı yemek üzereyim

• Arkadaşlar tk nın sitesine girin (www.tk.gov.tr) yeni bir duyuru var

" Elektronik Kimlik Bilgisini Haiz Cihazlara Dair Yönetmelik Taslağına Görüşlerin Alınması

Görüş ve Önerileriniz İçin:

Gönül İPEKÇİ Tel:312-550 53 38, e-posta: gipekci@tk.gov.tr
    NOT Bu doküman 05-09-2005 (yayım tarihi) tarihinden itibaren 10 gün süreyle askıda kalacaktır.
    "

bu duyuruyla tk bu işte geçikmiş olduğunu resmen ilan etti. yani hafiften çark etmeye başladı. milletin 1 eylülü beklediğini bildiği için görüş almak gibi saçma şeylere başvuruyor. yani 1-2 aydan az sürede cevap gelmez sanırım.

• arkadaşım ben şimdi spot 6260 almayı düşünüyordum napayayım şimdi almayayımmı veya alırken imei numarasına bakayım kayıtlı isemi alayım ne önerirsiniz
  • Arkadaşlar vereceğim linkte bazı bilgiler var işinize yarar diye düşündüm
    <LİNK>
  • Verdiğin linkte yeni hiç bir şey yok ki.. Zaten herkes tarafından bilinen şeyler..
  • OLSUN ARKADAŞIM YİNE HERKESİN AĞZINDA DOLAŞAN BİLGİLER BİR ADRESDE TOPARLANMIŞ ONU OKUYAN BU KONU HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİR
  • benimkisi kayıtsız
  • ceyceynet telefonunu ne zaman aldın
  • Kaçak cep telefonlarına takip sistemi ihaleye takıldı

Yeni ihale

• eyvallah ama kara kartal oley bunu daha önce yazmıştı
  • bendede kayıtlı yazıyooo demekki buradan öğrencez kacak olup olmadığını demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAĞHAN

quote:

Orjinalden alıntı: Ailton_Gonzales_Bjk

eyvallah ama kara kartal oley bunu daha önce yazmıştı

bende koyu beşiktaşlıyım ma sanırsam yeri burası değil

Arkadaşın yazdığını yanlış anladın sanırım.. Kara_Kartal_Oley aslında bir nick.. Yani arkadaş tezahürat anlamında yazmamış onu

• quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

quote:

Arkadaşın yazdığını yanlış anladın sanırım.. Kara_Kartal_Oley aslında bir nick.. Yani arkadaş tezahürat anlamında yazmamış onu

+1000

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

quote:

+1000

Cok komik yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: visualize

faturalıda olsa bakmakta yarar var...tabi birde klonlanan imei ler var onlar nasıl çözecek durumu....

BENDE ONU sorucaktım onlar ne olucak!!
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.