Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.577.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hadi diyelim aynı anda aynı 2 IMEı numarasını sistemde yakalayabiliyorlar ve kayıt olmayan bir IMEI numarasını kullandırtmayacaklar.
    Ama benim eski bir telefonum var çöpe atmalık yeni aldığım spota kopyalarsam o zaman nasıl anlayacaklar?
  • ya ben oraya girdim imei numaramı. telefon doğru 6610 yazdı ama üretim tarihi 2003 benim telefonun. fakat orada 2004 gözüküyo. üretim tarihi başka gözüküyo yani. ayrıca kore malı telefonumu finlandiya malı göstermişler yaaaa!

ben bunu aldıktan birkaç ay sonra yeniden yüklettim onunla bir alakası olabilir mi?
    ayrıca sadece model tutuyo dediğim gibi. diğer bilgiler yanlış. yani üretim tarihi felan. bi sorun olur mu???
  • Arkadaşlar. Yeni telefon alıpda kayıtsız gözükenler siteye şimdi yeniden baksınlar. Benim tel sanırım 1 ay kadar önce baktığım zaman kayıtlı değil diyordu. Bugün baktım kayıtlı çıktı. Sanırım sisteme girişleri tam olarak tamamlanmamıştı, kayıt işlerini yeni yeni bitiriyorlar demekki.

Ayrıca http://www.numberingplans.com/index.php?goto=imei bu sitede bir tuhaflık va sanırım Benim telefonda Finlandiya'lı çıktı oysa üzerinde made-in Germany yazıyor..
  • Merhaba değerli arkadaşlar,

Bir kaç sorum var.(başınızı ağrıttım ise affola!)
    1. Şimdi kurulacak bilgi ihbar merkezi ile çalıntı cep için telefon sahibi ihbarı anında mı iletişime kesilecek?
    2. Peki hırsız hemen IMEI numarasını değiştirise ne olur?
    3. Mesela dolaylı olarak çalıntı telefon aldım sonradan gerçek sahibi ihbar ederse ne olur?
    4. Müşteri çalıntı telefonu nasıl anlar? TK'da okuduğum kadarı ile bilgi ihbar merkezi halka bilgi vermiyor. sadece gelen ihbarları sadece veritabanına koyuyor.
    5. Yeni kanunla gerçekten IMEI kopyalama işlemi tarih mi oluyor? (sadeece tek açık var galiba sistemde; kayıtlı ama atılacak kadar değersiz telefonun IMEI numarasını spota yüklenebilir belki)

-sorulara cevaplara numara ile yazarsanız memnun olurum-
  • çalıntı konusunda şunu biliyorum, çalıntı mal alırsan suçlusun... bunun sorumluluğu malı alan adamındır. almayacaksın çalıntı mal ama bunu nasıl bileceğiz o konuda bilgim yok...
  • yaa arkadaslar ben telefonumu alali 3-4 gun oldu
    faturali garantili cepshoptan aldim
    sorgulamada bulunamadi dedi
    ben geri gitcektim ama arkadaslar bekle daha yapmamislardir 2-3 hafta bekle dediler
    sizce ne yapmmam gerekiyo
    yardim ederseniz sevinirim
    TESEKKURLEEEER
  • benimki kayıtlı çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: supi11

yaa arkadaslar ben telefonumu alali 3-4 gun oldu
    ben geri gitcektim ama arkadaslar bekle daha yapmamislardir 2-3 hafta bekle dediler
    TESEKKURLEEEER

Abi faturan varsa senin başına bişey gelmez ancak aldığın dükkana hakkında yasal işlem başlar. Bence genede gidiğ değiştir nolur nolmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolog

quote:

Orjinalden alıntı: supi11

yaa arkadaslar ben telefonumu alali 3-4 gun oldu
    TESEKKURLEEEER

Abi faturan varsa senin başına bişey gelmez ancak aldığın dükkana hakkında yasal işlem başlar. Bence genede gidiğ değiştir nolur nolmaz
    +
  • Arkadaşlar

cep telefonunda IMEI numarasının kayıt edildiği yer neresi? özel bir yer mi var (chip filan) Yardımcı olursanız sevinirim?

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan4

Arkadaşlar

cep telefonunda IMEI numarasının kayıt edildiği yer neresi? özel bir yer mi var (chip filan) Yardımcı olursanız sevinirim?

saygılar

hayırdır
  • ya abi dışardan telefon almayı suç haline getirmişler hayret bişey ya, benim babam yurtdışında çalışıyor, türkiyeye döviz girdisi yapıyor, bırakın da alalım hayret bişey !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: specops

ya abi dışardan telefon almayı suç haline getirmişler hayret bişey ya, benim babam yurtdışında çalışıyor, türkiyeye döviz girdisi yapıyor, bırakın da alalım hayret bişey !!!

Hocam sana kimse alma demiyor ki. Faturasınla beraber gideceksin. Bedavaya kaydettireceksin.. Sorun kalmayacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Arkadaşlar. Yeni telefon alıpda kayıtsız gözükenler siteye şimdi yeniden baksınlar. Benim tel sanırım 1 ay kadar önce baktığım zaman kayıtlı değil diyordu. Bugün baktım kayıtlı çıktı. Sanırım sisteme girişleri tam olarak tamamlanmamıştı, kayıt işlerini yeni yeni bitiriyorlar demekki.

Ayrıca http://www.numberingplans.com/index.php?goto=imei bu sitede bir tuhaflık va sanırım Benim telefonda Finlandiya'lı çıktı oysa üzerinde made-in Germany yazıyor..

benimkide china ama finlan diyor .ala alaa.??**!

• quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

quote:

Arkadaşlar. Yeni telefon alıpda kayıtsız gözükenler siteye şimdi yeniden baksınlar. Benim tel sanırım 1 ay kadar önce baktığım zaman kayıtlı değil diyordu. Bugün baktım kayıtlı çıktı. Sanırım sisteme girişleri tam olarak tamamlanmamıştı, kayıt işlerini yeni yeni bitiriyorlar demekki.

benimkide china ama finlan diyor .ala alaa.??**!

Benimkinde de Finland çıktı fakat telefonun kutusunda macar yapımı diyo

• arkadaşlar gidip bi telefoncuya sorun acaba nasıl olacakmış bu iş hem bizde öğreniriz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: specops

ya abi dışardan telefon almayı suç haline getirmişler hayret bişey ya, benim babam yurtdışında çalışıyor, türkiyeye döviz girdisi yapıyor, bırakın da alalım hayret bişey !!!

Hocam sana kimse alma demiyor ki. Faturasınla beraber gideceksin. Bedavaya kaydettireceksin.. Sorun kalmayacak..

o faturanın yeminli tercümandan tercümesini istemesinler sakın ? en az 25-30 kağıt oraya bayılırız ?

faturasız olunca para verip mi kayıt ettiriyoz, olur mu öyle şey, her çalıntı tel sahibi para verip kaydettirsin telefonunu o zaman

bir de benim telefonda bulunamadı diyor ne olcak şimdi ???

• harbici spotmus benımkıde
  • 1 eylülde mesaj atacaklardi kayıtdışı telefonlara böyle bir mesaj alan oldu mu??
  • daha başlamadı mesaj atmalar... ama yakında başlar herhalde....
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.