Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.577.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PEKİ BENİM GİBİ 3 SENE ONCE FATURAYİ ATİP GARANTİLİ OLANLAR NE YAPACAK?
    garanti belgesiyle,kutusunu KVK etikietini kabul etmezler heralde..
    her işimiz sakat arkadas...
  • senin durumun biraz farklı..Sana tavsiyem ulaşabiliyorsan telefonu aldığın yere git onlar 3 senede olsa faturanın bir kopyasını sana vereceklerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

peki o zaman 2006 dan itibaren doğubank pazarı n'olcak, bitcek mi tamamen?

Onada birşey bulurlar, hani Türk'üz ya

+10000

ÇOK KOLAY

eski telefonlarımız varya hani şu kullanamadığımız 688 388 628 gibi takoz telefonlar onların imei noları kayıtlıdır.
    Bu imei nolarını parayla satanlar çıkacak bide bunları telefonun seri nosunu değiştirerek telefona yazanlar...
    eeee sonuç gene bozuk düzen...

ben biraz düşününce bu geldi aklıma evde 2 tane böle tel var eric688 simens c25
    bunların noları kayıtlı ama kullanmıyorum....

bit pazarına nur yağacak o olur.

• aslinda banada oole gelio,kendi orj eksi telefonumuzu parcalayip(bir daha kart takilip kullanilmasini engellemek yani) imei si ni yeni telefona gecirsek bir klonlanma durumu olmayacak dimi?sonucta bunu onleyemezler.heheh iyi fikir aslinda.
  • Bu bahsettiğiniz işin suç olduğundan da haberiniz vardır umarım. Böyle bir şeyden yakalanırsanız başınıza gelecekleri tahmin bile edemiyorum.
  • 10,000 ytl. TL bazında 10 Mİlyar . değermi??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: arc

quote:

quote:

quote:

+10000

ÇOK KOLAY

eski telefonlarımız varya hani şu kullanamadığımız 688 388 628 gibi takoz telefonlar onların imei noları kayıtlıdır.
    Bu imei nolarını parayla satanlar çıkacak bide bunları telefonun seri nosunu değiştirerek telefona yazanlar...

şimdi 5 milyona telefonu kayıt altına aldırmak varken kimse riske girip böyle şeylerle uğraşmaz..Uğraşsada 1000'de bir çıkar o da çok problem değil bence...

• sayfa niye açılmıyor yaa.sorun bende mi acaba?
  • sayfa açılmıyor
  • ben de açamadım bir türlü...
    sanırım aşırı yüklenme falan oldu...
    çöktü site
  • quote:

Orjinalden alıntı: vectrakopat

quote:

quote:

quote:

quote:

+10000

ÇOK KOLAY

şimdi 5 milyona telefonu kayıt altına aldırmak varken kimse riske girip böyle şeylerle uğraşmaz..Uğraşsada 1000'de bir çıkar o da çok problem değil bence...

Bu gün için böle ama 2006 yılında lazım olacaktır.
    sonuçta bu işi çalıntı tel ler için yapacaklar ve 40-50 ytl ye bu iş yapılırsa vay halimize ...

Telefonu çalan götürecek bi yerde bu işi yaptıracak sonrada bayiye götürüp 2. el diye satacak yada spotçular bu işi yapacak...

anlaşılması zor değil.

ama imei no su ile cep tel. modeli bi şekilde ilişiklendirilirse iş dahada karmaşık olacak.. Bu seferde bi şekilde arızalanmış; bi çoğumuzun düşürüp kırdığı, suya düşürdüğü vs. teller kullanılacak bu iş için .....

amaaan yöntem çok işte onu diyodum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vectrakopat

quote:

quote:

quote:

quote:

+10000

ÇOK KOLAY

Bu gün için böle ama 2006 yılında lazım olacaktır.
    sonuçta bu işi çalıntı tel ler için yapacaklar ve 40-50 ytl ye bu iş yapılırsa vay halimize ...

Telefonu çalan götürecek bi yerde bu işi yaptıracak sonrada bayiye götürüp 2. el diye satacak yada spotçular bu işi yapacak...

anlaşılması zor değil.

ama imei no su ile cep tel. modeli bi şekilde ilişiklendirilirse iş dahada karmaşık olacak.. Bu seferde bi şekilde arızalanmış; bi çoğumuzun düşürüp kırdığı, suya düşürdüğü vs. teller kullanılacak bu iş için .....

amaaan yöntem çok işte onu diyodum...

En sonunda düşündüğün şey zaten var. Telefonun IMEI numarasında bir çok detay gizli. Üretici Firma, telefon modeli, üretim tarihi v.s. gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

Bu bahsettiğiniz işin suç olduğundan da haberiniz vardır umarım. Böyle bir şeyden yakalanırsanız başınıza gelecekleri tahmin bile edemiyorum.
    olay 5ytl degilmi zaten başalarına acacakları işe bak...:)))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

Bu bahsettiğiniz işin suç olduğundan da haberiniz vardır umarım. Böyle bir şeyden yakalanırsanız başınıza gelecekleri tahmin bile edemiyorum.
    olay 5ytl degilmi zaten başalarına acacakları işe bak...:)))))

+999
  • Ben Vatan Computer'dan 45 gün önce aldım ama şu an kayıtsız gözüküyor. Nedense hiç şaşırmadım. Faturamla gideyim de kaydettireyim bari. Gerisini Vatan düşünsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bersoy

Ben Vatan Computer'dan 45 gün önce aldım ama şu an kayıtsız gözüküyor. Nedense hiç şaşırmadım. Faturamla gideyim de kaydettireyim bari. Gerisini Vatan düşünsün.
    tlf işindede bayagı birşeyler cıkacak durum öyle gözüküyor bir kaç arkadaşın faturalı tlf.Kayıtsız cıktı..en iyisini yaparsın vatan ayıklasın pirincin taşını..
  • 17.07.2005 de vatan bilgisayardan cx70 aldık ama bu sitede imei numarası gözükmüyor.Yani şu anda tamamı yazılmış değil.Bu sitenin güncellenmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

17.07.2005 de vatan bilgisayardan cx70 aldık ama bu sitede imei numarası gözükmüyor.Yani şu anda tamamı yazılmış değil.Bu sitenin güncellenmesi lazım

Umarım dediğin gibidir.. Ama bence Vatan'ın bir üçkağıdı var gibi. Çünkü sattıkları telefonlarda K.V.K, Genpa , Netcell gibi şirketlerin logo ya da hologramı yoktu.
  • hakkaten ne kutusunda var nede telefonun içinde

neyse ben elimdeki faturaya bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bersoy

quote:

Orjinalden alıntı: faruk

17.07.2005 de vatan bilgisayardan cx70 aldık ama bu sitede imei numarası gözükmüyor.Yani şu anda tamamı yazılmış değil.Bu sitenin güncellenmesi lazım

Umarım dediğin gibidir.. Ama bence Vatan'ın bir üçkağıdı var gibi. Çünkü sattıkları telefonlarda K.V.K, Genpa , Netcell gibi şirketlerin logo ya da hologramı yoktu.
    işte olay bu kimin ithalatını satıyor bunlar peki...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.