Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.577.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 1 y once aldım. Basarı garantili. Ama kayıt yok. bulamıyor. tum telefonlar kayıt altına alınmamıs daha galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Kaçak olayı gerçekten bitmeli artık, bence hükümetin uygulaması doğru. Kaçak mal alarak kaçakçıları, vurguncuları iyice zengin ediyoruz. Tabiki bu kadar çeşitli ve yüksek vergilerede sinir oluyorum.
    kaçakcılıktan zengin ettigimiz insanlarıda tanımıyoruz memleket düşmanımı nedir nedegildir bilmiyoruz...

devletin kaybı 3 milyar$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 24 Temmuz 2005, 19:56:07 >
  • walla kayıtlı benimkisi :):):)
  • cumartesi kvk, k750 aldim az once kontrol ettim imei si kayitli yazdi
  • şimdi imei kontrol ettigimizde bulunamadı-kayıt dışı-kayıtlı cevapları war dimi .şimdi bulunamadı ve kayıt dışına mı telefonunuzu kaydettirin mesajı gelcek ikisine de??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

şimdi imei kontrol ettigimizde bulunamadı-kayıt dışı-kayıtlı cevapları war dimi .şimdi bulunamadı ve kayıt dışına mı telefonunuzu kaydettirin mesajı gelcek ikisine de??????

KAYIT DIŞINA MESAJ GELECEK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcfly

cumartesi kvk, k750 aldim az once kontrol ettim imei si kayitli yazdi
    faturalı degilmi...
  • bulunamadı olanlar napcak?????
  • quote:

bulunamadı olanlar napcak?????
    bulunamayanlar 5ytl karşılıgı kayıt altına alınacaklar sorun yok yani....
  • oh bea ii tmm saol
  • quote:

oh bea ii tmm saol
    sende sagol hep beraber...
  • kaydettirmek gerekiomuş hürriyette yazıodu aralık tamı ne mesaj gelçekmiş kayıtlı olmayanlara kaydettiermezsen...
  • 1-Telefonun kaçak olup olmadığı nasıl anlaşılacak? Kayıt dışı telefona sahip olan abonelere, kayıt altına aldırmaları yönünde kısa mesaj (SMS) gönderilecek.
    2- Abone, ne yapacak? Bu mesajı alan abone, 12 Temmuz 2005'ten itibaren beş ay içinde Telekomünikasyon Kurumu'nca öngörülen belgelerle birlikte Kurum'a ya da Kurum'un göstereceği yere başvuracak.
    3- İstenen belgeler neler? Kurum yayımlayacağı tebliğlerle bu konuya açıklık getirecek.
    4- Abone, para ödeyecek mi? Bu kapsamdaki cebin kayıt altına alınması için aboneden, 5 YTL tahsil edilecek. Kayıt yaptıran abonenin telefonu, karadan beyaz listeye alınacak.
    5- Bu bir af mı? Bu bir af değil. Çalıntı telefonlar kayıt altına alınmakla birlikte idari anlamda takip devam edecek.
    6-Kayıt yaptırılmazsa ne olacak? Operatörler; tanınan süre içinde kayıt altına alınmayan telefonları bloke ederek, konuşmaya kapatacak.
    7- 5 ay içinde herhangi bir tarihde kaçak ceplere 2 kere sms atılacak
    Teli kayıt ettirin yazacak nereye kayıt ettireceğin gelen sms de yazacak
    8-1 ARALIK ta bir kere daha aynı mesaj son uyarı gelecek

9-14 aralık tan sonra kayıt dışı ceplerin kapanması için GSM firmalarına talimat geçilecek

10-GSM bu talimata uymazsa para cezası alacak...

11-Kayıt işlemleri 28 AĞUSTOS 2005 ten sonra başlayacak

12-Faturalı olup ta Kayıtlı olmayan cepler fatura gösterilmesi durumunda 5 YTL ödemesi gerekmiyor...

13-13 Temmuz 2005 tarihinde yürürlüğe giren ve kaçak cep telefon kullanımıyla ilgili olarak ağır cezalar gerektiren yasa değişikliği bir çok kişinin başını derde sokacak. Çünkü 14 Temmuz tarihinden itibaren 'sıfır kaçak' telefonu alanlar hakkında hukuki süreç başlatılacak. Buna göre faturasız kaçak cep telefonu kullananlar 100 YTl'den 10 bin YTL'ye kadar para cezasına çarptırılabilecek.
    14-14 Temmuz'da ya da daha ileri tarihte kaçak cep telefonu alanlar 5 YTL ödeyerek kayıt yaptırabilecek mi?
    Hayır yaptıramayacak. Çünkü tarih yasa ile belirlenmiş, milad 14 Temmuz. 5 Aralık tarihinden itibaren bu telefonlara baz istasyonları sinyal göndermeyecek ve cep telefonlarınız çalışmayacak. Tek bir kurtuluş noktası var, cep telefonunuzun faturası olması. Eğer fatura varsa, faturayı kesen hakkında işlem başlatılacak. Ancak faturalı kaçak cep telefonunun kayıt altına alınıp alınmayacağı genelgeyle belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 25 Temmuz 2005, 0:38:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: visualize

1-Telefonun kaçak olup olmadığı nasıl anlaşılacak? Kayıt dışı telefona sahip olan abonelere, kayıt altına aldırmaları yönünde kısa mesaj (SMS) gönderilecek.
    2- Abone, ne yapacak? Bu mesajı alan abone, 12 Temmuz 2005'ten itibaren beş ay içinde Telekomünikasyon Kurumu'nca öngörülen belgelerle birlikte Kurum'a ya da Kurum'un göstereceği yere başvuracak.
    3- İstenen belgeler neler? Kurum yayımlayacağı tebliğlerle bu konuya açıklık getirecek.
    4- Abone, para ödeyecek mi? Bu kapsamdaki cebin kayıt altına alınması için aboneden, 5 YTL tahsil edilecek. Kayıt yaptıran abonenin telefonu, karadan beyaz listeye alınacak.
    5- Bu bir af mı? Bu bir af değil. Çalıntı telefonlar kayıt altına alınmakla birlikte idari anlamda takip devam edecek.
    6-Kayıt yaptırılmazsa ne olacak? Operatörler; tanınan süre içinde kayıt altına alınmayan telefonları bloke ederek, konuşmaya kapatacak.
    7- 5 ay içinde herhangi bir tarihde kaçak ceplere 2 kere sms atılacak
    Teli kayıt ettirin yazacak nereye kayıt ettireceğin gelen sms de yazacak
    8-1 ARALIK ta bir kere daha aynı mesaj son uyarı gelecek

9-14 aralık tan sonra kayıt dışı ceplerin kapanması için GSM firmalarına talimat geçilecek

10-GSM bu talimata uymazsa para cezası alacak...

11-Kayıt işlemleri 28 AĞUSTOS 2005 ten sonra başlayacak

12-Faturalı olup ta Kayıtlı olmayan cepler fatura gösterilmesi durumunda 5 YTL ödemesi gerekmiyor...

13-13 Temmuz 2005 tarihinde yürürlüğe giren ve kaçak cep telefon kullanımıyla ilgili olarak ağır cezalar gerektiren yasa değişikliği bir çok kişinin başını derde sokacak. Çünkü 14 Temmuz tarihinden itibaren 'sıfır kaçak' telefonu alanlar hakkında hukuki süreç başlatılacak. Buna göre faturasız kaçak cep telefonu kullananlar 100 YTl'den 10 bin YTL'ye kadar para cezasına çarptırılabilecek.
    14-14 Temmuz'da ya da daha ileri tarihte kaçak cep telefonu alanlar 5 YTL ödeyerek kayıt yaptırabilecek mi?
    Hayır yaptıramayacak. Çünkü tarih yasa ile belirlenmiş, milad 14 Temmuz. 5 Aralık tarihinden itibaren bu telefonlara baz istasyonları sinyal göndermeyecek ve cep telefonlarınız çalışmayacak. Tek bir kurtuluş noktası var, cep telefonunuzun faturası olması. Eğer fatura varsa, faturayı kesen hakkında işlem başlatılacak. Ancak faturalı kaçak cep telefonunun kayıt altına alınıp alınmayacağı genelgeyle belli olacak.

Kardeş şimdi bir sorum olcak şimdi benimkisi de kayıtlı değil mesela sadece 5 ytl mi vercez peki bunlar bize sormaz dimi niye bu kayıtlı değil sahte falan diye

• çalıntı degilse sorun yok kayıt yaptırırsın(kayıt dışı bütün mobil tlf kayıt oluyor çalıntı ise sorun cıkabilir diyor devlet baba tam güvence varmiyor) sakıncalı tlf için kanuni takibat devam edecek diyor daha dogrusu o bizde saklı durum nasıl içap ederse öyle yapacaklar...

zaten af gibi birşey bir olaya karışmamış ise kayıt yaptır..kimse soru sormaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 25 Temmuz 2005, 0:47:56 >
  • quote:

çalıntı degilse sorun yok kayıt yaptırırsın(kayıt dışı bütün mobil tlf kayıt oluyor çalıntı ise sorun cıkabilir diyor devlet baba tam güvence varmiyor) sakıncalı tlf için kanuni takibat devam edecek diyor daha dogrusu o bizde saklı durum nasıl içap ederse öyle yapacaklar...

Hocam telefonu ben Doğubanktan Spot olarak aldım adam gozumun onunde falan parçaları teker teker verdi çalıntı değildir di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

quote:

çalıntı degilse sorun yok kayıt yaptırırsın(kayıt dışı bütün mobil tlf kayıt oluyor çalıntı ise sorun cıkabilir diyor devlet baba tam güvence varmiyor) sakıncalı tlf için kanuni takibat devam edecek diyor daha dogrusu o bizde saklı durum nasıl içap ederse öyle yapacaklar...

Hocam telefonu ben Doğubanktan Spot olarak aldım adam gozumun onunde falan parçaları teker teker verdi çalıntı değildir di mi
    2.elde sorun cıkabilir ama sıfır tlf.da cıkmaz merak etme zaten kanun spot tlf,lar için birde çalınan tlf bloke edilmesi ve degersiz kılınması yani sende sorun olmaz asla...benim 2 tane tlf spot 1 garantili spotları kayıt yaptıracagım tabiki....

en büyük sorun klonlonan ımeı fakat bu konuda bir şey belirtmiyorlar...onları nasıl kayıt edecekler yeni ımei vermeleri lazım onuda imalatcı firma vermesi lazım aslında konu hatları belli ama ufak tefekte olsa sorunlar var...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

quote:

2.elde sorun cıkabilir ama sıfır tlf.da cıkmaz merak etme zaten kanun spot tlf,lar için birde çalınan tlf bloke edilmesi ve degersiz kılınması yani sende sorun olmaz asla...benim 2 tane tlf spot 1 garantili spotları kayıt yaptıracagım tabiki....

en büyük sorun klonlonan ımeı fakat bu konuda bir şey belirtmiyorlar...onları nasıl kayıt edecekler yeni ımei vermeleri lazım onuda imalatcı firma vermesi lazım aslında konu hatları belli ama ufak tefekte olsa sorunlar var...

ok saol ya bir de bu İMEİ leri nasıl klonlıyorlar ya FAbrika dan çıkış no gibi birşey değil mi bu IMEI????

• evet imal kodu klonlama işi çalıntı tlf için yapılmıştır yoksa neden yapılsın birde bir kac kez distributör soyulmuş çeşitli ülkelerde çok büyük miktarlarda tlf çalınmış ve bunlar takip yapılmasın diye klonlanmış ve kaçak yollardan getirilmiş tüm dünyada yasal boşluk olan ülkelerde satılmış...klonlonan nolar asagıdaki topicte var ...

http://forum.donanimhaber.com/m_1517487/mpage_1/key_imei//tm.htm#1517487
  • quote:

evet imal kodu klonlama işi çalıntı tlf için yapılmıştır yoksa neden yapılsın birde bir kac kez distributör soyulmuş çeşitli ülkelerde çok büyük miktarlarda tlf çalınmış ve bunlar takip yapılmasın diye klonlanmış ve kaçak yollardan getirilmiş tüm dünyada yasal boşluk olan ülkelerde satılmış...klonlonan nolar asagıdaki topicte var ...

http://forum.donanimhaber.com/m_1517487/mpage_1/key_imei//tm.htm#1517487

oldu saol Visualize

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.