Şimdi Ara

iMessage hakkında ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir adet iphone 4 üm var, daha önceden 3gs sahibiydim ve telefonları birisiyle takas ettik.Ben iphone 4 ü aldığımda 4.3.3 yüklüydü ve cihaz geveyliydi, unlock edip 5.1.1 jailbreak yaptım, telefon unlock olduktan sonra sıfır restore edip herşeyi baştan kendi hesaplarımla kurdum.

Şimdi anlamadığım ve sizlerden fikir istediğim bir olay var.
    İkidir imessage dan sms geliyor, mavi renkli, birisi birisine bişey yazmış, diğeri de cevap vermiş, olayın benimle alakası yok, benim 3gs i verdiğim kişiyle alakalı şeyler ama mesaj 3gs in sahibinden değil de başka bir numaradan geliyor.Mesajlaşmalarda 3gs in mesajı da var, diğer numaranın da.

Allah aşkına bu durumu bana açıklayabilecek birisi var mı?Bu imessage nasıl çalışıyor, benim numaramın yanlışlıkla olaya dahil olma ihtimali var mı yoksa bilerek mi yapılıyor?

• aldığın adamın mail adresi kuruludur heralde, mail adresi imessage için tanımlamıştır o yüzden mesaj geliyodur diye düşünüyorum..
  • Bencede mail adresi tanimli kalmistir ama restore ettim telefonu diyosun o zaman kalmamistir. İcould hesabi acik kalmista olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takas ettiğiniz yani sizin eski teliniz ile birbaşka kişinin mesajı geliyorsa sattığınız telefonda sizin hesabınız hala aktif durumda demektir ya sıfırlamadan verdiniz yada o kişi sizin mail adresinizi kullanabiliyor

• 3gs yi alan arkadasin sifirlamadiysa ondan kaynakkaniyor olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.