Şimdi Ara

İMF:Asgari ücret yüksek,düşürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayrıca neresi düşük ya
  • yazık hakikaten...

şu yorum çok güzel

Bay Bredenkamp burayı sömürge ülkesi zannediyor. Belki de haklı; ona bu izlenimi yıllardır IMF'e bağlı ekonomi politikalarını seve seve benimsemiş iktidarlar verdi.Bırakalım OECD ortalamasını; AB ortalamasına, gelişmiş ülkeler endeksine neden bakmıyoruz?Ne güzel iş! İşlerine gelince AB standartları, işlerine gelince başka standartlar.Bay Bredenkamp, çok yüksek dediğiniz asgari ücretle, sevdiğiniz marka purodan 2 tane alamazsınız!Bu sözlere tepki göstermeyen hükümete yazık!

hepsi güzel ama
  • Olmayan şeyi nası düşürebiliriz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 28 Haziran 2007; 23:40:37 >
  • konu daha önceden verilmiş bi arkadaş tarafından bilsem açmazdım affedin beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

yazık hakikaten...

şu yorum çok güzel

Bay Bredenkamp burayı sömürge ülkesi zannediyor. Belki de haklı; ona bu izlenimi yıllardır IMF'e bağlı ekonomi politikalarını seve seve benimsemiş iktidarlar verdi.Bırakalım OECD ortalamasını; AB ortalamasına, gelişmiş ülkeler endeksine neden bakmıyoruz?Ne güzel iş! İşlerine gelince AB standartları, işlerine gelince başka standartlar.Bay Bredenkamp, çok yüksek dediğiniz asgari ücretle, sevdiğiniz marka purodan 2 tane alamazsınız!Bu sözlere tepki göstermeyen hükümete yazık!

hepsi güzel ama

hakkaten iyi yorum ben niye böyle yorumlar yapamıyorum ALLAH'IM

• 4.5 yıldır ımf politikalarıyla ülke ekonomisi yöneterek dış borcumuzu 2ye katlayanlara 22 temmuzda gereken cvbın verileçeğini inanmaktayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asgari Ücret Prime Esas Kazan
    3 yıl önce açıldı
    3700 lira GSS prim borcu gelmiş
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turgay şeren gökmen özdenak tamam mı imf.
  • açlıktan ölmemizi istiyolar
  • arkadaslar o doğuda yapılan seçim anketleri doğrumu ?
  • böyle bir durumda imfye çeşitli küfürleri etmek mümkün ama forum kuralları müsade etmiyor ben yinede ediyorum burdan

@fogoh hangi anketi diyorsun bunumu?

http://www.dengekurd.net/modules.php?name=News&file=article&sid=533
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizzatben

böyle bir durumda imfye çeşitli küfürleri etmek mümkün ama forum kuralları müsade etmiyor ben yinede ediyorum burdan

@fogoh hangi anketi diyorsun bunumu?

http://www.dengekurd.net/modules.php?name=News&file=article&sid=533

doğu da yapılan seçim anketleri varya akp birinci hep onu diyorum

• adamlar resmen bu hayat size fazla daha fazla sürünmelisiniz diyor.yazıklar olsun
  • bu pislikler kim oluyoda müdahale ediyolar
    bu itlerin bi tanesine verin 450 lira ev kirası faturalar vs... geçinsiler türkiyede hadi kolaysa!!'!
  • Yanlış adrese tepki gösteriyorsunuz.Tepkiniz ımf politikalarıyla ekonomiyi yönetenlere olmalı.
  • Devlet istatislik enstitusnun aclık sınırını 800 ytl olarak belirlediği ülkemizde asgari ücret 400 ytl ise ve bunada fazla deniyorsa varın gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: swm

Yanlış adrese tepki gösteriyorsunuz.Tepkiniz ımf politikalarıyla ekonomiyi yönetenlere olmalı.

• imf nin Allah belasını versin

nereye el attılarsa batırmışlardır arayı

bizi imf ye muhtaç edenlerinde Allah be... versin.
  • yazık çok yazık...Bunlara fırsat verenlere kızmak gerek asıl.

ayrıca bu ne biçim bir sıfat korku filminden çıkmış gibi bunun dediğini falan dinlersek yandık valla:

• Ben bu adamı çizmek istiyorum . Aslında bunların talimatlarına göre ülke yönetenleri de çizmek lazım ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 29 Haziran 2007; 2:54:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.