Bildirim
İMF:Asgari ücret yüksek,düşürün
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kim ulan bunlar bize emir veriyo
ayrıca neresi düşük ya -
yazık hakikaten...
şu yorum çok güzel
Bay Bredenkamp burayı sömürge ülkesi zannediyor. Belki de haklı; ona bu izlenimi yıllardır IMF'e bağlı ekonomi politikalarını seve seve benimsemiş iktidarlar verdi.Bırakalım OECD ortalamasını; AB ortalamasına, gelişmiş ülkeler endeksine neden bakmıyoruz?Ne güzel iş! İşlerine gelince AB standartları, işlerine gelince başka standartlar.Bay Bredenkamp, çok yüksek dediğiniz asgari ücretle, sevdiğiniz marka purodan 2 tane alamazsınız!Bu sözlere tepki göstermeyen hükümete yazık!
hepsi güzel ama -
Olmayan şeyi nası düşürebiliriz ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 28 Haziran 2007; 23:40:37 > -
konu daha önceden verilmiş bi arkadaş tarafından bilsem açmazdım affedin beyler -
quote:
Orjinalden alıntı: ae_
yazık hakikaten...
şu yorum çok güzel
Bay Bredenkamp burayı sömürge ülkesi zannediyor. Belki de haklı; ona bu izlenimi yıllardır IMF'e bağlı ekonomi politikalarını seve seve benimsemiş iktidarlar verdi.Bırakalım OECD ortalamasını; AB ortalamasına, gelişmiş ülkeler endeksine neden bakmıyoruz?Ne güzel iş! İşlerine gelince AB standartları, işlerine gelince başka standartlar.Bay Bredenkamp, çok yüksek dediğiniz asgari ücretle, sevdiğiniz marka purodan 2 tane alamazsınız!Bu sözlere tepki göstermeyen hükümete yazık!
hepsi güzel ama
hakkaten iyi yorum ben niye böyle yorumlar yapamıyorum ALLAH'IM
-
4.5 yıldır ımf politikalarıyla ülke ekonomisi yöneterek dış borcumuzu 2ye katlayanlara 22 temmuzda gereken cvbın verileçeğini inanmaktayım. -
turgay şeren gökmen özdenak tamam mı imf. -
açlıktan ölmemizi istiyolar -
arkadaslar o doğuda yapılan seçim anketleri doğrumu ? -
böyle bir durumda imfye çeşitli küfürleri etmek mümkün ama forum kuralları müsade etmiyor ben yinede ediyorum burdan
@fogoh hangi anketi diyorsun bunumu?
http://www.dengekurd.net/modules.php?name=News&file=article&sid=533 -
quote:
Orjinalden alıntı: bizzatben
böyle bir durumda imfye çeşitli küfürleri etmek mümkün ama forum kuralları müsade etmiyor ben yinede ediyorum burdan
@fogoh hangi anketi diyorsun bunumu?
http://www.dengekurd.net/modules.php?name=News&file=article&sid=533
doğu da yapılan seçim anketleri varya akp birinci hep onu diyorum
-
adamlar resmen bu hayat size fazla daha fazla sürünmelisiniz diyor.yazıklar olsun -
bu pislikler kim oluyoda müdahale ediyolar
bu itlerin bi tanesine verin 450 lira ev kirası faturalar vs... geçinsiler türkiyede hadi kolaysa!!'! -
Yanlış adrese tepki gösteriyorsunuz.Tepkiniz ımf politikalarıyla ekonomiyi yönetenlere olmalı. -
Devlet istatislik enstitusnun aclık sınırını 800 ytl olarak belirlediği ülkemizde asgari ücret 400 ytl ise ve bunada fazla deniyorsa varın gerisini siz düşünün. -
quote:
Orjinalden alıntı: swm
Yanlış adrese tepki gösteriyorsunuz.Tepkiniz ımf politikalarıyla ekonomiyi yönetenlere olmalı.
-
imf nin Allah belasını versin
nereye el attılarsa batırmışlardır arayı
bizi imf ye muhtaç edenlerinde Allah be... versin. -
yazık çok yazık...Bunlara fırsat verenlere kızmak gerek asıl.
ayrıca bu ne biçim bir sıfat korku filminden çıkmış gibi bunun dediğini falan dinlersek yandık valla:
-
Ben bu adamı çizmek istiyorum . Aslında bunların talimatlarına göre ülke yönetenleri de çizmek lazım ya neyse...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 29 Haziran 2007; 2:54:55 >
Benzer içerikler
- vizelerden kalırsak ne olur
- mastürbasyon sivilce yapar mı
- gorucu usulu biriyle tanismak
- steam disk kullanımı 0
- fırınlanmış mantı dışarıda bozulur mu
- google çizim yap
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X