Şimdi Ara

İMİTASYON ROLEX SAATLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE GERÇEKTEN MÜKEMMEL GÖRÜNÜŞE SAHİP ÜÇ ADET SAAT MEVCUTTUR

İLKİ İMİTASYON OTOMATİK ROLEX CRONOGRAPH VE TAKVİM ÖZELLİKLİ SORUNSUZ AZ KULLANILDI HİÇ BİR KUSURU YOK...65 TL

İKİNCİ SAAT YİNE BİR İMİTASYON ROLEX YİNE MÜKEMMEL GÖRÜNÜŞE SAHİP PIRLANTA İŞLEMELİ...KURMA KOLU NUN DEGİŞMESİ LAZIM BUNUN DIŞINDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR..49 TL.

ÜÇÜNCÜ SAAT BİR FERRUCCİ...HEM ANALOG HEM DİGİTAL ÖZELLİKLİ..MAVİ VE BAKIR RENGİN KUSURSUZ BİR KARIŞIMI...MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOR...59..TL.

TÜM SAATLER AZ KULLANILMIŞTIR TEMİZDİRLER...VURUK ÇİZİK YOKTUR..FOTOGRAFLAR DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ OLDUGUNDAN BELLİ OLMUYOR AMA YAKIN MESAFEDEN BİLE ORJİNAL ROLEX TEN AYIRMAK İMKANSIZDIR...PROFESYONELCE ÜRETİLMİŞLER VE İÇLERİNDE OTOMATİK SALLAMALI MAKİNA MEVCUTTUR....KIZ TAVLARKEN BAŞ YARDIMCILARINIZ.....KISACA ÜÇ SAATİNDE GÖRÜNÜŞÜNÜN MÜKEMMEL OLDUGUNU SÖYLEYEBİLİRİZ.
     İMİTASYON ROLEX SAATLER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     İMİTASYON ROLEX SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 16 Ocak 2014; 21:52:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  İMİTASYON ROLEX SAATLER İMİTASYON ROLEX SAATLER

• not olarak ta şunu yazayım...saatler çok kaitelidir..ağır mekaniği karmaşık ve birinci sınıftır...ucuz çin malı değiller yani...ferrucci olan da özel olarak seçilmiş en güzel modelidir..bilginize.

• Rezerve

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sattığın saatler ucuz Çin malı saatler. İçlerinde 5 dolarlık mekanizma bile yok. Telmaşa hepsi, alıp 1 seneyi doldurmadan motoru bozulacak türden...
  • bilemedin..sattıgım saatler sallamalı agır mekanıge sahip ucuz pilli olmayan otomatik saatler...pilli olan sadece ferrucci olan..çamur atmadan önce lütfen soralım sonuçta sana orjinal rolex demedik..on yıla yakındır bu forumdayım şimdiye kadar sattıgım tek şeye bile senin buraya laf olsun diye yazdıklarını diyen olmadı izmir içi saatleri görüp alırsınız olmadı yollarım izmir dışına begenmezseniz geri de alırım...çamuru atacaksan degecek birine at almazsanızda kendim takmaya başlarım ben evindeki fazlalıkları vermeye çalışan biriyim tüccar degilim...ucuz da degiller bu arada aldıgımdan aşagıya veriyorum..bilmediginiz şeyler yazmayın bir daha topiklere...benim paraya ihtiyacım yok.sattıgım ürünlerin tarihlerine bir bak kaç senelik ilanlarım var..satma derdinde olsam verirdim üç kurusa giderdi yazdıkların dürüst insanları yoldan çıkarma yazıları o kadar..eger bunlar üç beş liralık saatler olsaydı ben yazardım bunu ilana sana lüzum kalmazdı...

• Pm atildi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio Edifice Sahte Mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Altın rengi olmasa kaçmazdı. Hayırlı satışlar güzel saatler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözünürlügü yuksek resim sart herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.