Şimdi Ara

İmplant diş taktırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün implantın vidasını taktılar. 7-8 tane de dikiş var herhalde. Yemek falan yiyemedim zaten bugün hiç. Doktor 1 hafta sigara,kola vs. süt dahil yasak dedi. Kola süt pek içmem zaten ama sigara olayını ne yapacam. Akılsızlık yaptım bi tane içtim az önce. Ancak 3 ay içmeyeceksin falan diyenler de var.

Aramızda vardır implant,protez vs. yaptıran mutlaka. Günlük 1-2 dal sigaranın implanta zararı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapma hocam yapma yasakları delme diş bu daha fazla sorun açar başına.
  • dişe her yapılan işlem sonrası 1 hafta sigara yasak diyorlar, bunu söylerken hastanın içmeyeceğine kendileri de inanmıyorlar
    1 hafta içmese adam zaten sigarayı bırakır
  • Hayırlı olsun tel tedavim bitince ben de 2 tane taktırcam. Kaça mal oldu

• ahmetgms123 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende daha fazla sıkıntı olmasından korkuyorum

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Tek dişe 1.250 lira aldı. Dolgularda vardı 4 tane. 1.500 lirayı buldu

• Anladım hocam çok sagol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaplama diş
    3 yıl önce açıldı
    Zirkonyum Diş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kebapçı Celal kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dayanamadım ben de içtim bi tane. Şu an ağrı sızı şişlik falan yok ama bu sigara mevzusu canımı sıktı. Enfeksiyon olur diye de korktum. 1 haftada az bi süre değil

• Yok hocam korkacak bişey. İmkan varsa hemen yaptırın. Ben hiç hissetmedim delerken kemiği. Sonrasında ağrı sızı da olmadı. Yapın kurtulun

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    İmplant takmadan tel tedavisi yapıyorlar mıydı? Bana yapmadılar.
  • kardeş acıdımı dişi çektirdikten hemen sonramı taktılar yoksa boşmuydu zaten orası
  • Benim ön 6 diş implant olacak ama bu gidişle 10 yılı bulacak heralde, tek dişe 1.250 liraysa ohoo..
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam acı sızı duymuyosunuz. Zaten adam iyice uyuşsun diye iğneyi vurduktan sonra 30 dakka bekledi. Delerken acı duyulmuyo.

• İmplant diş taktırdım
    İÇ ANADOLU BÖLGESİNDE AKTİF OLARAK İMPLANT SATIŞINI YAPIYORUM O NEDENLE İSTEDİĞİNİZ MARKANIN FİYATINI BANA SORMADAN YAPTIRMAYIN YERLİ İMPLANTLARDAN KESİNLİKLE UZUN DURUN BENİM İMPLANTIMA GELİNCE İTHAL VE GARANTİ SERTİFİKASINI OLAN NORİS MEDİKALİN NORİS İMPLANTI BİLGİ İÇİN 05530562662 .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.