Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.541
Cevap
202
Favori
1.790.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam tip13 olan kolojeni voonka iyi hesaplı gibi deneyebilirsin bence belli yaş sonrası düzenli kullanmak şart.Tip1 eksik olduğunda diğer koloje n türlerine dönüşüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 21 Ağustos 2023; 11:38:37 >
  • ihaveanidea İ kullanıcısına yanıt

11-12 kadar doktor ismi yazdım hocam size

• perSNN kullanıcısına yanıt

hocam senin bahsettiğin doktorlar cidden üst düzey insanlar parası olan direk buralara gitsin.benim gibi vasat yere giderseniz 3 ay sonra implnat sökülmek zorunda kalır.

• alovera01 kullanıcısına yanıt

bu mu

amazon
    Voonka MULTI COLLAGEN POWDER 300 GR 1 Paket(1 x 1 Stück)
    https://www.amazon.com.tr/Voonka-Collagen-Powder-Vitamin-Takviye/dp/B085Y22CL5
  • Aynen bu hocam bir kaç kolojen satanlara yazdım dişine diş etine iyi gelir dediler. İmkanın varsa 3 ay kullan. Dizlerimde tıkırtı vardı onu da aldı.Diş ve diş etinin birçoğunu tip1 kolojenden oluşuyormuş.İmkan oldukça kelle paça bol yemek lazım buradada 80 lira olmuş.Asuman Gökçe hocaya yazmıştım kolojen kullan demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 21 Ağustos 2023; 15:6:41 >

geçmiş olsun, elimden geldikçe işini eni yapanları toparladım, kopyala yapıştır yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 21 Ağustos 2023; 20:58:27 >

Ozel mesaj aliminda bir sorun vardi. Rica etsem tekrar yollar misiniz? Mesajinizi goremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihaveanidea İ kullanıcısına yanıt

tamamdır, tekrar atıyorum

İmplant için hangi firma/marka seçimi doğru olur? Başarı oranı hangilerinde daha yüksek. Tahmini fiyatları hakkında yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lovewhisper kullanıcısına yanıt

Kendine güvenebileceğin bir doktor bul, ona yaptır, doktorun hangisi gerektiğini anlatır ama fazla araştırma. Başarı şansı ile marka pek de önemli değil. Önemli olan 3 ay sonra gerekirse teknisyenin gelip bakabilmesi, doktorunun seninle özel olarak ilgileniyor olması, güzel bir ölçü alması.

Ben olsam Bioinfinity gibi yerli ürünleri tercih ederim ama tabi okluzal vidalı olacak ve iyi bir doktor özellikle üstüne protezini yaparken iyi takip edebileceği bir yerde yapacak.

Bir de sakın şu internette kaplamanın tanesine 900 TL falan yazıp neidüğü belirsiz inşaat firmalarına falan ait olan yerlerle çok yeni açılan tecrübesiz doktorların olduğu yerlere ve ikide bir doktor değişeceği için zincir hastanelere yaptırma, devlet hastanesinde hiç yapılmaz zaten.

Diş işi hastane ya da merkez işi değil, muayenehane ya da polikliniklerde daha iyi hizmet alırsın, en azından doktorun her zaman orada olur, zırt pırt değişmez.

O hekime ben de yazdım, Kocaeli uzak olmasa gitmek isterdim, hani bir kere olsa gidersin ama diş olayı git gelli mesele, öyle her problem cıktıgında otobuse atlayıp 6 saat git 6 saat gel nasıl olcak bilemedim bir de biraz tuzluydu, derin temizlik artı fiberleme için 75 bin tl fiyat verdi ki mayıs ayıydı, şimdi daha da artmıştır. İmplant yanında tabi ekonomik rakam tabi ama tek malzeme fiber dolgu malzemesi, o kadar pahalı mu bu materyal.

• unpop kullanıcısına yanıt

Asuman hoca merhametli kaliteli bir doktor bana göre dünyayı takip eden kaliteli diş doktoru neredeyse yok. diş tedavisi bir şekilde oluyor implnat kaplama vs. önemli olan bence diş eti diş kemiği sağlığı bunlara dikkat etmek gerekli şeker kemik erimesi çıktı mı ağızda hiç bir diş kalmıyor oynuyor gördüğüm bence düzenli beslenme ağız hijyen bakımı kolojen takviye çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 23 Ağustos 2023; 18:41:57 >
  • unpop kullanıcısına yanıt

Hocam siz materyal satın almıyorsunuz, ben 20-30 tane işini yapan doktorun ismini veriyorum mesela, materyal satın alsanız en ucuz satan marketten alırsınız. Şimdi işini bu en iyi yapan 20-30 doktor normal fiyatlarla çalışsa ki bence dişeti tedavisi için çok uygun fiyat vermişler size, şöyle düşünün diğer hekimlere kimse gitmez, ee o zaman 100 tane üniversiteye gerek de kalmaz, 50bin hekim işsiz kalır, ha bir de üstüne bu 20-30 iyi hekim yoğunluktan 1 saatte yapacağı işi 10 dakikada yapmak zorunda kalır, bir süre bunların da işi kötüleşir. Dahası abuk subuk cahil bir adam denk gelir, dişimi uyuştururken neden iğne batırdın gibi sebeplerle bunları bıçaklar, sonra eliizdeki 20-30 en iyi hekimden de oluruz.

Ben anlamıyorum(sözüm meclisten dışarı, sizin için demiyorum), 4-5 lira bile maliyeti olmadığı halde her yerde 15-20 liraya satılan ve hiçbir ek özelliği olmayan alt tarafı uyduruk bir kahveye 100-200 lira vermeyi göze alan insanlar iş kendi sağlıklarına geldi mi "hepsi 20bin liralık malzeme kullanmayacak mı, diğerleri 30'a yarım yamalak yapıyorsa, işini iyi yapanlar da 30'a yapsın" diye düşünebiliyor. Sonra buralarda en ucuz yapanı arayıp buluyor, sonra hop sahte implant, son hop el yeteneği olmayan, birşey bilmeyen hekim, "diş yaptırmayın, implantlar dökülüyor", ee çok bile kalmış ağızda aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 23 Ağustos 2023; 19:46:19 >

• İmplant sonrası 1 kez revize ameliyatı, 2 kez kron düşmüş biri olarak;
    Şahsi görüşüm şu anki aklım olsa ASLA implant yaptırmam.
    Parası vs hiç önemli değil doktorun dediğin “başarı oranım %99 ama o sana denk gelirse %100 olur demişti” keşke bunu implant önermeden önce deseydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KapMet kullanıcısına yanıt

Hocam implnat işi şans işi İnan kaliteli doktora denk geleceksin her şeyden önce şeker kemik erimesi vs derken bir çok etken var şimdiye kadar gördüğüm 100 doktordan 20 si işini temiz yapıyor. Önüne gelen implnat yapıyor artık daha 4 Ay önce implnatları söktürdük enfeksiyondan bu işte cidden öyle kaliteli doktorlar var ki dua edip onları bulmak gerekli abinin şu sıkıntılı dönemde cidden Türkiye’de işibilen birilerini öğrendik ama çektiğim rezillikle kaldım.kemik Erimesi, şeker olmasın diş etine iyi bak şöyle söyleyim iyi bir implnat en az 30 sene sana hizmet eder hocam.yabancı kaynaklarda insanlar 20/30 sene. Rahat kullandık diye yazmışlar tabi adamlar temiz bakıyor kemik erimesi yok bunlarda. En önemlisi zamanla kemik erimesi oluyor çenede hocam implnat düşüyor. Gördüğüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 26 Ağustos 2023; 17:48:43 >
    Aynen enfeksiyon olmuş bende de.
    Ama ben zaten pek diş bakımı yapan biri değildim,
    Doktor bu sefer ağız duşu, ara fırça felan verdi baya çile geliyor bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KapMet kullanıcısına yanıt

Doktorları görünce şimdi 3 kere fırçalıyorum doğru düzgün hekim yok rezillik çekmemek için dikkat et hocam

Hocam merhaba. Size Samsun dan yazıyorum. 6+6 =12 implant ve üst yapı 24 adet zirkonyum a ihtiyacım var. Kemik yapım zayıf. Kemik tozu olacak. 10 adet mevcut dişim çekilecek. Hepsi hasarlı. Önerebileceğiniz iyi bir çene cerrahı var mıdır Samsundan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recepdrgn75@gmail.com R kullanıcısına yanıt

Sana 1 yıldır edindiğim tecrübelerimi aktarayım

kemik erimesi şeker diş eti sağlığı implantta çok önemli ilk önce kemik erimesi tedavisine başla bir şekilde durdurman laZım yada azaltman siğara varsa bırak yoksa implnat da sorun yaşarız iyi bir cerrah bul aman sıradan doktora yaptırma çene cerrahı olsun bilindik marka dışında implnata bulaşma yaklaşık 250/300 bin Gider gibi masraf olarak implantta sorun çıktığında rahat ulaşacağınbir doktor olsun önemli olan yapıldıktan sonraki destek. Dişlerin oynuyorsa çektirme bana ulaş yardımcı olurum oynayan dişlere çözüm var ağzındaki dişleri kurtar hemen çektirme onları kurtar çekip implnat doktorların kolayına gelir genelde uğraşmazlar tedaviye. Oynayan dişe ve duran dişe inan çözüm var sakın çektirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 14 Eylül 2023; 23:47:0 >
  • recepdrgn75@gmail.com R kullanıcısına yanıt

1995-2012 yılları arası Hacettepe'de okumuş bir diş hekimi bulanı öneririm, onların eğitimi bu dediğiniz konularda çok iyi ve mezun olmadan önce üniversitede fakülte hastanesinde çok sayıda hastaya bu tarz tedavileri uygulayarak mezun oluyorlar

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.